Xiaomi Mi Router 3 - Problém s PC klientom

Informácie o software, ankety...
X-Pa3k
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Xiaomi Mi Router 3 - Problém s PC klientom

Príspevok od používateľa X-Pa3k »

Dobrý deň,
Kúpil som si nový router Xiaomi Mi Router 3 - https://www.alza.sk/xiaomi-mi-router-3-d5287933.htm?o=1
Nastavenie bolo jednoduché všetko v najlepšom poriadku, behom pár sekund sa nastavilo v podstate všetko.

Kedže viacero funkcii tohoto routeru sa dá robiť skôr cez aplikáciu na Andoid / Windows ... tak som to chcel skúsiť.
Na Windows som si nainstaloval https://en.miui.com/thread-536404-1-1.html (ENG verzia, kedže v tej Čínskej som bol kompletne mimo :D).
Samozrejme skúsil som i originál verziu, no rovnaký výsledok.

Môj problém je, router má zo zadu USB port a dokáže zdieľať súbory v sieti a a pár vecí by som takto chcel zdielať, tak som to chcel nastaviť.
Žiaľ tu je ten problém, nie a nie mi "nájsť" USB. (Obrázky)

Toto mi zobrazí na pár sekund ako zapnem PC klienta
1.png
1.png (17.63 KiB) 795 zobrazení
Po pár sekundách mi už len zobrazí.
2.png
2.png (17.63 KiB) 795 zobrazení
Ale v Administácich routeru(cez Chrome) o USB vie.
3.png

Neviem čo už s tým. Čítal som o tom niečo že je s týmto problém ale nenašiel som nikde riešenie. Tak veľmi pekne Ďakujem za pomoc.
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Xiaomi Mi Router 3 - Problém s PC klientom

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Ak si trochu zdatnejsi, odporucam nan flashnut padavan firmware. Otvori ti kopu moznosti ( vpn, ftp/samba/dlna pristup na disk, tahanie torentov priamo cez router na externy disk atd) Sam to tak uz tyzden pouzivam s 500gb externym diskom a max spokojnost.
X-Pa3k
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa X-Pa3k »

Bad.boy napísal:Ak si trochu zdatnejsi, odporucam nan flashnut padavan firmware. Otvori ti kopu moznosti ( vpn, ftp/samba/dlna pristup na disk, tahanie torentov priamo cez router na externy disk atd) Sam to tak uz tyzden pouzivam s 500gb externym diskom a max spokojnost.
Pozriem sa nato večer, možno skúsim (ak sa mi nepodarí, vyriešiť môj problém). Tak narýchlo som našiel tento návod : http://en.miui.com/thread-550069-1-1.html. Alebo viete mi odporúčiť iný ? ešte otázka, pokiaľ budem chcieť vrátiť všetko späť je to možné (cez reset tlačítko) ?
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Vyzera to.v pohofe. Ja som to robil podla dost strucnejsieho navodu. A nie, reset tlacidlom to nevratis do povodneho stavu ked tam preflashujem FW.
Napísať odpoveď