The witcher 3 wild hunt
The witcher 3 wild hunt
caute.Prosim vas neda sa nejako resetovat a ísť nanovo urobiť level v tejto hre?Potrebujem nanovo prejsť jednu ulohu v ktorej somsa zamotala som v nej tak že tu hru nedokoncim pokial ten level nezresetujem.prevdepodobne ide o bug v hre preco mi tento stav nastal.nepotrebujem nič viaclen info či sa nejako popripade aj cez prikazy ked to inak nepojde neda resetnut level lebo od začiatku tu hru uz hrať fakt kvoli tomu nechcem,som už cca v polke hry a chcem vedieť čo bdue dalej ale tým že to budem hrať.Ale na to poterbujem vyresetovať a ísť znova level s nazvom Jak Navnadit Vidlohona.Poprosim o pomoc dakujem
-
lekoklatik
VIP
Re: The witcher 3 wild hunt
Skus to popisat este raz a pomaly.
Co znamena vyresetovat level?
Akoze hrat ten jeden level este raz?
Alebo vyresetovat level tvojho zaklinaca?
Co sa vlastne stalo ze to potrebujes urobit? Aky bug, o com hovoris?
Popis situaciu, mozno len nieco prehliadas.
Co znamena vyresetovat level?
Akoze hrat ten jeden level este raz?
Alebo vyresetovat level tvojho zaklinaca?
Co sa vlastne stalo ze to potrebujes urobit? Aky bug, o com hovoris?
Popis situaciu, mozno len nieco prehliadas.
Chce spustiť nejaký zabugovaný quest ešte raz od začiatku, ak som správne pochopil. Lenže hej, napísal to tak, že sa z toho ťažko vyznať.
Nastav si jazyk na angličtinu a napíš sem konkrétne anglický názov questu, s ktorým máš problém.
A úloha sa v tomto kontexte nazýva "quest", nie "level"
Nastav si jazyk na angličtinu a napíš sem konkrétne anglický názov questu, s ktorým máš problém.
A úloha sa v tomto kontexte nazýva "quest", nie "level"
dobre popisem to inak skusim jednoducho.z netu som si nacital co mam v tom queste:"ako navnadit vidlohona" urobit..ale nakolko tu hru cheatujem tak sa mi podarilo ako keby zabit toho vildohona skorej nez som mal a vpravo na obrazovke mi ukazuje ze "dožeň vidlohona" ale aj som ho už zabil a nevidim ziadne voditka nic ani tu krv neviem najst ako je pisane v navode nic..presiel som všetky jaskéyne v kaer mohen a nenaseil som vidlohona..savy pred tymto levelom nemam takze tak..ja som totiz nez sa tento moj rpoblem objavil mal v ceateri nastavene aby som zabijal prisery na jeden uder ako keby no a vidlohon umrel a teraz neviem co stym on nemal umret hned:(
-
Wishmaster
Medium Professional
rozohraj novu hru
a nabuduce necheatuj..
a nabuduce necheatuj..
-
lekoklatik
VIP
Ak to hras na PC tak - https://www.mmo-game.eu/witcher-3-debug ... -commands/
Ty chces s najvacsou pravdepodobnostou pridat "forktail".
Takze na tvojom mieste by som skusil jeden z tychto prikazov a cakat ci sa nepriatel objavy:
Vobec netusim ci to bude fungovat kedze ja som to neskusal a boh vie ako to uz mas cele dosekane.
Mimochodom to musi byt riadna zabava s takym cheatom.
Ved si nastav najlahsiu obtiaznost.
Ty chces s najvacsou pravdepodobnostou pridat "forktail".
Takze na tvojom mieste by som skusil jeden z tychto prikazov a cakat ci sa nepriatel objavy:
Kód: Vybrať všetko
spawn('forktail_lvl1')
spawn('forktail_lvl2')
spawn('forktail_mh')Mimochodom to musi byt riadna zabava s takym cheatom.
Ved si nastav najlahsiu obtiaznost.
-
lekoklatik
VIP
@packie: stavat build podla nejakeho navodu ktory niekto musel vymysliet aby bol OP tiez nie je uplne najcistejsie 
Tak je to urcite Cistejsie ako ked Cheatujes a potom tu ides vyplakavat ze kvoli tomu mas zabugovany Questlekoklatik napísal:@packie: stavat build podla nejakeho navodu ktory niekto musel vymysliet aby bol OP tiez nie je uplne najcistejsie