Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
to musis vediet ty, ten note je fakt uzasny na take tie rychle poznamky, kreslenie a pi*ov***
mna osobne to nebavi, mal som kedysi note a to pero som nepouzival, ja osobne by som si nechal xs, ved aj mam x a nerozmyslam nad inym, a mohol som mat mate 20 za 600 uplne novy, a stale mam x ...
mna osobne to nebavi, mal som kedysi note a to pero som nepouzival, ja osobne by som si nechal xs, ved aj mam x a nerozmyslam nad inym, a mohol som mat mate 20 za 600 uplne novy, a stale mam x ...
-
galbavymartin
Light Professional
Ako ja som z XS vcelku spokojný. Na druhej strane ma iOS nudí a XS mám 64GB.a 512GB je mega rozdiel. Súhlas, že v podstate vymýšľam.
a ja mam tiez 64gb a mam tam 24gb, v 6s som mal 64gb a mal som tam 24gb, keby som mal 512gb stale by som mal 24gb [emoji3]
Mám tu požiadavku na nejaký mobil.... musí to byť Huawei kvôli EMUI v cene okolo 200€, využitie sociálne siete a selfíčka. Do merku mi padli
P Smart 179€
P Smart 2019 249€
Honor 7X 229€
Ktorý z nich? Rozdiel medzi P Smart a P Smart 2019 mi pripadá minimálny (ak nerátam veľkosť samotného mobilu, čo je skôr nevýhoda), ale cenový rozdiel je až 70€, čo sa mi zdá byť moc. A Honor 7X je vlastne starý P Smart, len má 4G ram a viac megapixelov. Oplatí sa ten Honor, alebo tam je nejaký zádrhel? Prípadne nejaký iný Huawei? P20 lite už je trochu cez limit.
P Smart 179€
P Smart 2019 249€
Honor 7X 229€
Ktorý z nich? Rozdiel medzi P Smart a P Smart 2019 mi pripadá minimálny (ak nerátam veľkosť samotného mobilu, čo je skôr nevýhoda), ale cenový rozdiel je až 70€, čo sa mi zdá byť moc. A Honor 7X je vlastne starý P Smart, len má 4G ram a viac megapixelov. Oplatí sa ten Honor, alebo tam je nejaký zádrhel? Prípadne nejaký iný Huawei? P20 lite už je trochu cez limit.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
preco nie p20 lite? ved sa da kupit za 220
Podľa heuréky pre mňa seriózne obchody začínajú s cenou na 269€...
Ja tam vidím EU distribúcie, pravdepodobne nejaké výkupy alebo pochybné obchody, ktorým ja nedôverujem. Mobil nie je určený pre mňa, čiže chcem oficiálnu SK distribúciu.
//tak možno marzo by mohlo byť.... aj s dopravou a dobierkou do 250€..
//tak možno marzo by mohlo byť.... aj s dopravou a dobierkou do 250€..
-
guess.whoo
Redeemer
ci uz dostanes aktualizaciu o mesiac skor alebo neskor je myslim si jedno
zas len pripomeniem ze z nemeckeho amazonu huawei p20 lite za 230 eur.
-
guess.whoo
Redeemer
pripadne na bazosi a pod. najdes neotvorene kusy z O2 alebo Telekomu pod 200
To nie je len o aktualizáciách a zákonnej 2r záruke (v prípade mobilov z výkupu 1r).... ale aj o ďalšom servise a vymožiteľnosti tej zákonnej záruky vôbec.... obzvlášť, ak to nechceš pre seba, ale pre niekoho iného. Nemám záujem, aby mi ten mobil o pár mesiacov otrieskali o hlavu, keď budú musieť riešiť reklamáciu s nejakou odmlčanou garážou na druhom konci republiky.
Bazoš a mobily od operátorov tiež nemienim... tam je tiež otázne riešenie záruky, pokiaľ uznajú tú istú chybu 3x. Peniaze vrátia pôvodnému majiteľovi a ja si môžem ísť pískať.
Ale to je už mimo tému, nemienim to teraz riešiť..
Bazoš a mobily od operátorov tiež nemienim... tam je tiež otázne riešenie záruky, pokiaľ uznajú tú istú chybu 3x. Peniaze vrátia pôvodnému majiteľovi a ja si môžem ísť pískať.
Ale to je už mimo tému, nemienim to teraz riešiť..
-
K-u-b-i-a-k
Addict
S Bestcena mám dobré skúsenosti. Majú aj pobočku v KE.
-
Arkaz
Addict
Co hovorite na Nubia Red Magic ? Na alze za 350€ s dph a jedna recenzia pise ze dokonca dostal 8GB/128GB verziu. Aktualne mam P20 Pro ale len spekulujem chce to zmenu
povodne som planoval Honor Magic 2 alebo Xiaomi Mi Mix 3 no su o trochu drahsie.
oproti p20 pro to ale bude riadny downgrade, nie?
-
Arkaz
Addict
No toereticky hej ale ja si nejak extra nepotrpim na parametre. Najviac ma zaujima vydrz a rychle nabijanie vo som na p20 pro zatial max spokojny. Pri tom honor magic 2 alebo mi mix 3 by to zas nebol az taky downgrade len zase tie mobily su vacsie 
a o co ti teda ide? preco chces upgradovat? pokial len tak z nudy, tak zober co sa ti paci. ale nic z toho co vyberas nebude lepsie ako ten huawei, urcite nie vzhladom na fotak. ani jeden z tych dvoch spomenutych nie je vodotesny ako p20 pro a oba maju mensiu baterku.
-
Arkaz
Addict
V podstate len z tej nudy kedysi som menil mobil aj dva krat mesacne len aby som skusil a potom ma to prestalo bavit no stale tam je ten chtic skusit nove nepoznane
uvidim popozeram este nejake recenzie porovnania 
tak potom je to jedno nie? nemame ti ako poradit, je to subjektivne a vezmi si ten ktory sa ti viac paci
-
galbavymartin
Light Professional
Niekto skúsenosti s Mate 20 Pro?