MP3 prehrávač
-
DarkLordSK
Medium Expert
MP3 prehrávač
Potreboval by som poradiť pri výbere mp3 prehrávača min 4gb pamäte do 50 až 55€
-
Ryan Giggs
VIP
Re: MP3 prehrávač
Nepišeš nič, či to musi byť odtiaľ, ani žiadne konkretne požiadavky, tak Benjie S5.
-
DarkLordSK
Medium Expert
Dá sa to kúpiť na SR? Žiadne ďalšie požiadavky nemám je to darček pre manželku ktorá to používa na ceste do práce žiadne extra funkcie nepotrebuje len prehrať pesničku a aby videla čo jej to prehráva. A môže to biť ešte na amazone.de ale bol by som rád keby to bol CZ/SK obchod
-
Ryan Giggs
VIP
U nas sa kupit neda.
Dobry je Fiio M3 ale neviem ci ho este zozenies.
Takze ostava Sansa Clip Sport/Sport Plus.
Dobry je Fiio M3 ale neviem ci ho este zozenies.
Takze ostava Sansa Clip Sport/Sport Plus.
-
DarkLordSK
Medium Expert
-
Ryan Giggs
VIP
Ano je to ten. Je to kovova konstrukcia.
Aky by ste poradili mp3 prehravac pre dceru, cisto len na pesnicky? Nejaky co sa da kupit v cz alebo sk obchode. Ta Sansa co spominate je toto https://www.equiplo.sk/mp3-mp4-prehrava ... lip_Sports? Zaujal ma este ten Transcend MP350, konkretne potom to pogumovanie, ci by nepridalo na odolnosti, ked s tym bude rozne hadzat. Cenou tak do tych 50 eur.
-
Ryan Giggs
VIP
Ano je to ten prehravac. Ak to musi byt z nasich obchodov, tak lepsi obavam sa nenajdes.
Inak ten Benjie S5 je lepsi, v Cine ho kupis do 15€. Z toho amazonu za 25€.
Inak ten Benjie S5 je lepsi, v Cine ho kupis do 15€. Z toho amazonu za 25€.
Dobre vdaka za odpoved, este popremyslam a mozno skusim objednat z toho amazonu. Este som tam nic nekupoval, ako to je potom s pripadnou reklamaciou? Je ten proces zlozitejsi?
-
Ryan Giggs
VIP
Je to rovnaky proces ako u nas. Akurat dopraviť to tam môže byť drahšie ako do slovenskeho obchodu.
ja objednavam z nemeckeho amazonu a pokial nieco vracias tak ti amazon preplati postovne. aspon teda ked vracias do 14 dni. ale predpokladam ze pokial by si reklamoval a reklamaciu by ti uznali, tak to bude to iste.
ked som kupoval telefon, tak som ho vracal po tyzdni a najprv mi poslali novy kus a az potom som ja odoslal ten vadny. ktory slovensky predajca spravi toto?
ked som kupoval telefon, tak som ho vracal po tyzdni a najprv mi poslali novy kus a az potom som ja odoslal ten vadny. ktory slovensky predajca spravi toto?
-
Ryan Giggs
VIP
To ale asi zalezi ci to je amazon seller alebo nezavisly.
ano, iba ked kupujes od amazon sellera. ale vacsina nazvislych aj tak na slovensko neposiela.