Dievča s ktorým randím úplne zmenilo svoje chovanie

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Dievča s ktorým randím úplne zmenilo svoje chovanie

Príspevok od používateľa mirak2 »

Pilifo napísal:Tá ženská náladovosť ma teda pekne serie. Zatiaľ vo všetkých vzťahoch, čo som mal, sa tie ženské dokázali správať v niektorých momentoch absolútne nepochopiteľne a nepredvídateľne.
Môžete potvrdiť aj ostatní, že som nenarazil len na nejaké nevyrovnané ženy, ale je to fenomén všetkých? :lol:
jeden moj kamos mal frajerku. kym mal frajerku, jedna kamaratka (letuska) mu opakovana (podla jeho slov min. 20krat) vypisovala, ked bola sama niekde na hoteli ako by ho rada mala teraz pri sebe a ze by si to spolu rozdali. kamos sa rozisiel s frajerkou, tak napisal kamoske. jej reakcia? "jaaaaj, to som myslela len zo srandyyyy".
potvrdzuje to ich nepredvidatelnost? totalne.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Einar napísal:No zaujimave ozvala sa uz teraz, cez instastory sa ma pyta nejaku pi... zvláštne asi by som mal byť rád ale ani nemám chuť sa ozvať
Nemusis jej hned pisat. Kludne nechaj Insta vypnuty a odpis jej az cez obed alebo poobede. Alebo jej odpovedaj stroho, jednym alebo dvomi slovami. A dost, nic viac. Kludne si mozes pozajtra pridat Instastory v podobe fotky z kavy, z posilky, z lyzovacky alebo neviem coho, aby z tej fotky vycitila, ze sa mas dobre a uzivas si to, ze ti nic nechyba, ze si zijes spokojny zivot. Proste musis vymysliet fotku, ktoru pochopi a budes vediet, ze si v pohode, ze sa mas dobre, az moc dobre. Tou fotkou ta musi dostat do hlavy, premyslat nad tym co robis, preco sa jej neozves.
Einar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Einar »

Update: tak nakoniec sa ozvala ze by sme mozno spolu mohli niekam budúci týždeň ísť. Snáď je to na dobrej ceste
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Tak sa snaz udrzovat zatial odstup, nepis jej prvy. Nechaj, nech ti ona napise ked bude chciet byt v kontakte. Tiez pokial ti bude pisat, nemusis jej vzdy hned a behom par sekund odpisovat s nadsenim ako taky oslik, kludne ju mozes nechat obcas vytrapit a odpisat az po hodine. Ked sa opyta co tak neskoro, tak si musis najst dovod, ktory jej bude vrtat v hlave ako napriklad, ze si bol von s kamaratmi, ze si mal robotu, ze si sportoval, idealne to hodit na kamaratov a kamaratky. Nemozes to praktizovat stale, musis si sam urcit taku rozumnu hranicu, ze kedy jej odpises hned a kedy az po hodine.
Napísať odpoveď