Strana SaS

Diskusie na politické témy...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: SaS - Strana Richarda Sulíka

Príspevok od používateľa hughito »

To preukázal len u Svedkov. U príčetných nepreukázal nič, viď. vlajková loď SaS OB. Sulík nie je žiadny odborník, ale demagóg a populista.
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gogo956 »

Neviem ci je Sulik demagog, v kazdom pripade v tejto diskusii jeden prispievatel zarucene je..

---
Btw Hughito
Vies co je zaujimave? Ze clovek ako ty, s takym prehladom, s tolkou nastudovanou odb. literaturou, prichadza skoro v kazdej otazke k zasadne odlisnym odpovediam ako 99percent diskutujucich na tomto fore? Ako by si tuto statisticku abnormalitu vysvetlil?
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

hughito napísal: Pozri sa, ty neurčuješ čo je pravda a čo nie, ani čo je za hranicou, ani čo je zatemnené. Čiže si tento trápnučký balast odpusť. Rovnako ako tie nezmysly v zmysle, čím väčší počet, tým väčší "akademický ideál" = tvrdil som také niečo? Nie. To ste si vyfabrikovali.

Neviem čo si písal, takže sa k tomu ťažko vyjadruje. Čo sa týka Troškovej, jej práca je v CRZP, ale nie je zverejnená. Neviem, či je to plagiát, či je to odfláknuté alebo to je priemerná alebo vynikajúca práca. Už som sem kedysi písal, že jeden známy sa s ňou dostal do nejakého pracovného kontaktu a tvrdil, že pôsobí úplne seriózne a inteligentne.

Blaha? Tri knihy pred mandátom, tri teraz v rámci. Čo fabuluješ?

Čiže, keď si to zhrnemie: staval si sa tu do pozície akejsi autority a hodnotil môj mozog a pritom tu sám fabrikuješ a fabuluješ.
trapnucky balast..pozri, nie je to prvy krat, co v suvislosti s nimi riesis totalne nezmysly. ano, robia to vsetci. lenze oni neskryvaju svoju stranu, ty sa snazis vystupovat ako nezavisly pozorovatel, pritom to tak nie je. takze tolko k tvojej osobe. viac o tom pisat nebudem, len vidim, ze nie si objektivny, preto na to poukazujem.

co sa tyka toho akademickeho idealu. nie netvrdis to doslova, ale zjavne implikujes, ze pocet zdrojov ma priamu umernost s kvalitou prace. co je hlupost, aj ked uz som asi prisiel na to preco to tak vidis. v dalsom prispevku si sa smial, ze tie linky by ti nepresli ani na zakladnej. a tu je ten problem, ty to beries tak zo starej skoly a preto ti to pride nepatricne. ale ked spracovavas statistiku, nieco pocitas alebo odvodzujes nejake veci podla eu smernic ako to robil sulik, tak preco ten web nevyuzit? ved predsa weby ministerstva financii, europskej unie a pod v sebe maju cele zakonniky a smernice. ok, mozeme povedat, ze to riadne zjednodusil a mali ho na to upozornit ako skolitel, tak oponent(mozno aj, mame posudky?). keby chcel, mohol namiesto webov do pouzitej literatury napisat napr: "Smernica 92/83/EHS – zosúladené štruktúry spotrebných daní pre etanol a alkoholické nápoje", "Zákon o spotrebnej dani z alkoholických nápojov" a pod. potom by tam mal tie zdroje na celu stranu a tato zbytocna diskusia nemusela byt, pritom kvalita prace by ostala nezmenena.

troskovej praca je na internete a podla ludi z fachu je to hruza. co sa tyka jej intligencie, tak ano, nie je to totalne vylizany clovek, ale ani niekto, kto patri tam, kde sa dostala ona. tiez poznam cloveka, co s nou byval pravidelne v kontakte, ale toto je riadne ot, ja som ju len vyuzil na poukazanie toho nezmyslu.

mas pravdu, moja chyba, myslel som si, ze to s nimi taha uz od zaciatku. vidis, ked mi niekto dokaze opak, tak nemam priznat moj omyl. nie je to takze tazke :wink:
hughito
Redeemer
Redeemer

gogo956 napísal:Neviem ci je Sulik demagog, v kazdom pripade v tejto diskusii jeden prispievatel zarucene je..

---
Btw Hughito
Vies co je zaujimave? Ze clovek ako ty, s takym prehladom, s tolkou nastudovanou odb. literaturou, prichadza skoro v kazdej otazke k zasadne odlisnym odpovediam ako 99percent diskutujucich na tomto fore? Ako by si tuto statisticku abnormalitu vysvetlil?
Tak, že tu aktívne diskutujem ja, dvaja neonacisti, jeden kotlebovec a zopár SaS neoliberálnych fanboyov. ;) Aké jednoduché, že?

Sem-tam sa vyskytne aj niekto normálny ako javatar, m142 či empiko, ale žiaľ pomenej.

M142: Objektívny... to nie je nikto, každý má nejaký názor, pozadie atď., čím sú jeho postoje formované či priamo determinované. Ja niekedy akurát poukazujem na to, že som nikoho nevolil, na rozdiel od iných, ktorí to hádžu SaS a hrajú sa na nezávislých. Čiže nepleť si dojmy a pojmy, ako sa vraví.

A nie, taký vzťah som neimplikoval. To si si zle vysvetlil. Išlo mi o to, že také nízke počty sú do očí bijúce, pokiaľ nejde o nejaké špecifické práce alebo odbory. A zjavne to bije do očí viacerým, keďže sa robia meme a šíria po nete. Len fanboyi si to nevedia a nechcú priznať, lebo z Vodcu sa sranda nerobí. Ako z iných sa môže, ale z toho "nášho" nie.

Ak je link relevantný, tak sa prirodzene vyskytnúť môže, ale je fascinujúce, ak v diplomovej práci je viac linkov ako literatúry.

Troškovú, prosím neriešme, takéto persóny ma totálne nezaujímajú. Vôbec by som sa nečudoval, keby jej práca bola paškvil alebo by to bol plagiát. Prípadne, dnes existuje plno "firiem," ktoré píšu všetko, od seminárok po habilitačné práce. Čo je smutné.
mas pravdu, moja chyba, myslel som si, ze to s nimi taha uz od zaciatku. vidis, ked mi niekto dokaze opak, tak nemam priznat moj omyl. nie je to takze tazke
No, tak aspoň niečo. Ako chápem, každý sa pohybuje v nejakej bubline a keď sa niekto pohybuje v takej tej liberálnej, proste Nko, Zomri, atď., tak keď počuje meno Blaha, tak si predstaví len to najhoršie a vytvárajú sa mu asociácie typu, že je to kkt a falošný akademik, ktorý "píše a vydáva knihy lebo je v SMERe."
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

hughito napísal:A zjavne to bije do očí viacerým, keďže sa robia meme a šíria po nete. Len fanboyi si to nevedia a nechcú priznať, lebo z Vodcu sa sranda nerobí. Ako z iných sa môže, ale z toho "nášho" nie.
Alebo antisulikovci hladaju kazde steblo travy aby si mohli kopnut. Uhol pohladu.
hughito
Redeemer
Redeemer

Budeš to akceptovať aj pri Ficovi? Alebo Dankovi? Takýto uhol pohľadu?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

SULÍK: "Liberalizmus v západnej Európe zmutoval až k neomarxizmu".

http://tv.teraz.sk/politika-tu-a-teraz/ ... lik/15885/

:)
hughito
Redeemer
Redeemer

Ako môže liberalizmus zmutovať do neomarxizmu, do môže objasniť len taký génius ako Sulík.

Sulík je už úplne na rovnakej úrovni ako všetky tie nekonzervatívne alt-right sračky.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Hádam mu to vydrží. Už len kvôli takýmto reakciám. :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

hughito napísal:Ako môže liberalizmus zmutovať do neomarxizmu
spomenul to jednou polvetou, ale som rad, ze si si opat kopol :)
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Zda sa, ze liberalny dom mutuje tiez, strana plna slnieckarov, samanov a dekriminalizatorov drog a predseda prehlasil tiez, ze jedina moznost pre Europu je uzatvorit hranice :nono: :lol:
beardie
Redeemer
Redeemer

Vonkajšie
hughito
Redeemer
Redeemer

-AA- napísal:Hádam mu to vydrží. Už len kvôli takýmto reakciám. :)
Ten pocit, keď Sulíkovi začnú drukovať neonacisti. Žeby ten trápnučký fašista aj celkom sedel?
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

ten pocit je taký ístý, ako keď neonacisti hlasujú so SMERom v parlamente alebo Robko chodí za neonacistami aby mu prechádzali zákony, lebo bez ich hlasov by bol stratený
beardie
Redeemer
Redeemer

hughito napísal: Ten pocit, keď Sulíkovi začnú drukovať neonacisti. Žeby ten trápnučký fašista aj celkom sedel?
už by si mohol pochopiť, že ak s niekym v nejakej oblasti súhlasíš, nemusí to platiť pre iné oblasti
Ak SaSanka súhlasí s ochranou pred importom, neznamená to, že chce židov posielať do plynu

Lenže ty to vieš, ale potrebuješ si kopnúť, že áno ;-)
hughito
Redeemer
Redeemer

mLuks napísal:ten pocit je taký ístý, ako keď neonacisti hlasujú so SMERom v parlamente alebo Robko chodí za neonacistami aby mu prechádzali zákony, lebo bez ich hlasov by bol stratený
Aha. Čiže podľa teba to má vyzerať takto: SMER navrhne zákon x a ešte pred hlasovaním sa spýta: hej, náckovia z ĽSNS, budete hlasovať za alebo proti? Za? Jáj, tak to radšej stiahneme. Hlasovanie sa nekoná.

To chodenie Robka zo SMERu za neonacistami máš dúfam riadne zdokumentované, som zvedavý. ;)
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Teraz seriózne, ty si na drogách, alebo len menej mentálne vybavený?
Alebo menej mentálne vybavený účelový manipulátor?
skjerp-deg
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa skjerp-deg »

hughito napísal: Ten pocit, keď Sulíkovi začnú drukovať neonacisti. Žeby ten trápnučký fašista aj celkom sedel?
hughito napísal: Aha. Čiže podľa teba to má vyzerať takto: SMER navrhne zákon x a ešte pred hlasovaním sa spýta: hej, náckovia z ĽSNS, budete hlasovať za alebo proti? Za? Jáj, tak to radšej stiahneme. Hlasovanie sa nekoná.
Aha. Čiže podľa teba to má vyzerať takto: Sulík si rozmyslí, čo chce povedať a ešte pred tým, než to povie sa spýta: hej, náckovia na hojku, súhlasíte s tým alebo nie? Súhlasíte? Jáj, tak to radšej nepoviem. Článok sa nekoná.

hughito, niekedy bolo zaujímavé/náučné čítať tvoje reakcie, napriek tomu, že som s tebou nie vždy súhlasil. Teraz si zvyčajne tvoje odpovede len preskimmujem, či sa na nich aspoň zasmejem, alebo či to je len blbosť, čo si nezaslúži viac pozornosti.

Stal sa z teba lokálny hojkácky dvorný šašo Ľuboš Blaha.
hughito
Redeemer
Redeemer

Ak nedokážeš protiargumentovať, tak radšej len "skimmuj."

Čakám na to objasnenie procesu hlasovania v parlamente. Zatiaľ sa dočkal len nič nehovoriaceho bľabotania (skjerp) a sprostých urážok (baldorex). Máte na viac?
Napísať odpoveď