Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
To by aj mňa zaujímalo, kedy spustia eSIM aj u nás a ako to bude celé fungovať... ďalšia vec - u nás na watch 4 nefunguje ešte ani tak dlho očakávané EKG, Apple sa totiž vysporadúva s podmienkami užívania 
EKG (zatiaľ ?) nefunguje nikde okrem USA. Resp. keď si fyzicky kúpiš AW v Amerike a prinesieš si ich na Slovensko EKG bude fungovať (Zdroj: https://www.reddit.com/r/AppleWatch/com ... orkaround/).
Môže byť, až tak som to neštudoval. Toto sú moje vôbec prvé apple watch, chcel som vyskúšať, prečo to každý majiteľ tak ospevuje
Tak som zvedavý, ako sa ujmu u mňa...
Skusal som jailbreak na iphone 7 a je to dost v pohode. Funguje to bez problemov, cloveka to zase zacne bavit na chvilku pouzivat iphone a nema chut ho hned hodit do kosa..
- je to svizne jak rit
- z iphonu 7 som spravil iphone 10, gesta funguju skvele a uz homebutton ani nevyuzivam
- dock z ipadu vyzera perfektne
- passby - dokonalost.. ked ste pripojeni ku konkretnej wifi, nemusite zadavat pin, alebo touchID.(da sa nastavit aj s BT, alebo apple watch)
- do zloziek sa zmesti viac ikon
- nastavenie nie je kilometrova rada
- budik sa nastavi jednym kliknutim, nemusim davat edit a potom upravovat ako iDiot
- volume uz neprekaza
- tlacitko wifi, bt, atd.. skutocne vypne wifi, po dlhom podrzani prejde priamo do nastavenia wifi
- sendDelay - posle spravu az po nejakom case..ak si to medzi tym clovek rozmysli...
- preco jailbreak
- ako na jailbreak
Samozrejme je tam kvantum inych blbosti, ale tychto par malickosti to zase posunulo o kus dalej..
- je to svizne jak rit
- z iphonu 7 som spravil iphone 10, gesta funguju skvele a uz homebutton ani nevyuzivam
- dock z ipadu vyzera perfektne
- passby - dokonalost.. ked ste pripojeni ku konkretnej wifi, nemusite zadavat pin, alebo touchID.(da sa nastavit aj s BT, alebo apple watch)
- do zloziek sa zmesti viac ikon
- nastavenie nie je kilometrova rada
- budik sa nastavi jednym kliknutim, nemusim davat edit a potom upravovat ako iDiot
- volume uz neprekaza
- tlacitko wifi, bt, atd.. skutocne vypne wifi, po dlhom podrzani prejde priamo do nastavenia wifi
- sendDelay - posle spravu az po nejakom case..ak si to medzi tym clovek rozmysli...
- preco jailbreak
- ako na jailbreak
Samozrejme je tam kvantum inych blbosti, ale tychto par malickosti to zase posunulo o kus dalej..
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Dnes sa mi nedá dostať cez Safari (na Macbooku) do Gmailu, vyhodí mi to automaticky sťahovanie, viď príloha. Cez Chrome všetko bez problémov. Neviete kde je chyba?
Skús niečo z tohto:
Vymazať súbory cookie a vyrovnávaciu pamäť.
Obnovte nastavenia prehliadača
Skúšal si používať okno inkognito?
Zakázať všetky rozšírenia/pluginy
Vyskúšať iný webový prehliadač
Vymazať súbory cookie a vyrovnávaciu pamäť.
Obnovte nastavenia prehliadača
Skúšal si používať okno inkognito?
Zakázať všetky rozšírenia/pluginy
Vyskúšať iný webový prehliadač
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
rozšíreniami to nebolo, pomoholo premazanie cookies...celkom zvláštne, lebo mi to spravilo v jeden deň aj na iMacu aj Macbooku, vďaka, K+
//autoeditácia príspevku (08 Mar 2019, 9:59)
tak pomohlo len dočasne, od dnes mi to robí znova
//autoeditácia príspevku (08 Mar 2019, 9:59)
tak pomohlo len dočasne, od dnes mi to robí znova
da sa spravit downgrade z ios 12 na 11 cez itunes ci pockat na 13 ? zdravie baterie mam 87 ale s najnovsim iosom dlho nevydrzi
nastavenia mam tieto
https://www.letemsvetemapplem.eu/2018/0 ... -s-ios-12/
nastavenia mam tieto
https://www.letemsvetemapplem.eu/2018/0 ... -s-ios-12/
Na 11ku uz pravdepodobne nedowngradnes lebo 11ove FW uz niesu podpisane.
Čo vravíte na "nové" zariadenia ? iPad Air, iPad mini 5, iMac, Airpods.
Ja som osobne cakal ze AirPods prejdu vacsim upgradom, teraz v podstate je tam len bezdrotove nabijanie.
ja to beriem ako dobru spravu, nebude ma to srat a provokovat aby som vymenil stary model za novy 
nie je tam ziadny zvukovy posun? to sa mi nechce verit
Kedze ich este nikto netestoval, tak sa nevie.. Ked ich budu mat v rukach, tak potom sa ukaze.. mohli to vylepsit a nemuseli.. ale ako byva u apple zvykom, seru na teba! 
otazne je co vylepsovat na ich aktualne asi najpredavanejsom produkte. ludom aktualna zvukova kvalita viditelne postacuje, tak preco to menit?
pravdepodobne nezaujmu audiofilsku komunitu, ale o to pravdepodobne applu ani nejde.
ja keby som mal nieco vylepsich na airpodoch tak by som sa zameriaval cisto na vydrz. su stylove, su pohodlne a hraju dostatocne dobre.
co ma ale prekvapuje ze nespravili airpody v nejakych inych farbach. applu sa asi paci ta predstava ze kazdy ma v usiach sluchadla ktore spoznas na prvy pohlad, ale verim tomu ze ludi by iny dizajn oslovil.
clovek co uz airpody ma si nepobezi kupit 2ky len kvoli bezdratovemu nabijaniu, ked uz, tak si kupi len novy obal za polovicu ceny novych sluchadiel, ale ked by si mohol kupit inu farbu, tam si viem predstavit ze blazni by mali nakupene aj 2-3 sety roznych farieb aby sa im hodili ku kazdemu outfitu.
pravdepodobne nezaujmu audiofilsku komunitu, ale o to pravdepodobne applu ani nejde.
ja keby som mal nieco vylepsich na airpodoch tak by som sa zameriaval cisto na vydrz. su stylove, su pohodlne a hraju dostatocne dobre.
co ma ale prekvapuje ze nespravili airpody v nejakych inych farbach. applu sa asi paci ta predstava ze kazdy ma v usiach sluchadla ktore spoznas na prvy pohlad, ale verim tomu ze ludi by iny dizajn oslovil.
clovek co uz airpody ma si nepobezi kupit 2ky len kvoli bezdratovemu nabijaniu, ked uz, tak si kupi len novy obal za polovicu ceny novych sluchadiel, ale ked by si mohol kupit inu farbu, tam si viem predstavit ze blazni by mali nakupene aj 2-3 sety roznych farieb aby sa im hodili ku kazdemu outfitu.
Cavte, Apple, ako zvycajne, spristupnil EKG pre vacsinu, na Slovakistan zase zabudol a nechce sa mi cakat dalsi rok, kym to spristupni..
Vyskusali/vyskusate to niekto v zahranici aktivovat? Dost casto som vo Viedni, takze mam tu moznost, ale mam jailbreak, starsiu verziu ios, takze pre aktivaciu ekg by som o tuto neuveritelnu vymozenost prisiel, ale som ochotny to obetovat kvoli ekg.. Takze by som rad vedel, ci to vobec funguje.. Vdaka
Vyskusali/vyskusate to niekto v zahranici aktivovat? Dost casto som vo Viedni, takze mam tu moznost, ale mam jailbreak, starsiu verziu ios, takze pre aktivaciu ekg by som o tuto neuveritelnu vymozenost prisiel, ale som ochotny to obetovat kvoli ekg.. Takze by som rad vedel, ci to vobec funguje.. Vdaka
Stojí ti to za to aby si si to EKG urobil raz a potom za pol roka alebo aby si zaflexil pred kamošmi ? No offence.
Keby nepotrebujem ekg, tak mi staci aj starsia generacia apple watch.. nekupil som si ich na hranie.. Takto by to bolo pohodlnejsie 
Ůdajne stačí mať sieť operátora v ktorom to je podporované. I keď som čítal že ľudom v Maďarsku to napríklad nejde aj tak.