I/P: rozne veci, telefony, kamerka, grafika, ntb

Predaj, výmena a darovanie tovaru alebo služby...
pet2
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

I/P: rozne veci, telefony, kamerka, grafika, ntb

Príspevok od používateľa pet2 »

1. xiaomi 4x 2GB ram 16GB asi dva roky stary bateria drzi asi este den. pri intenzivnom pouzivani mozno uz neda ani den krabica. kupovany na gearbest
2. xiaomi 5x 4GB ram 32GB pouzivani ani nie pol roka order time: 02/06/2018 10:41:41.(par mesiacov mam uz iny fon) bateria vydrzi podla pouzivania niekedy som sa dostal na dva dni niekedy nie. krabica. kupovany na gearbeste. 4x aj 5x pouzivane zvacsa v bratislave s jednou o2 a jednou datovou swan sim

4. samsung s6 edge pouzivany rodinym prislusnikom kupovany v anglicku. funkcny no prasklina v dolnej casti displeja na pravej strane na tom ohybe kedze je to edge niekedy pise sam proste dotyk zblbnuty. vydrz baterie tiez biedna. iba telefon. hoci to viem opravit nechce sa mi to riesit.
5. lenovo a5000 nejake starsie pochybujem ze sa preda. predavam ako nefunkcny. iba telefon. nechce sa mi zistovat co mu je.
6. stary iphone 4 8gb biely, trochu zagabany ale funkcny pouzivany rodinnym prislusnikom v anglicku. iba telefon a kabel ktory je poskodeny ale nabija. bez krabice.
7. Xiaomi Yi Action Camera Official EU. Edition 2K Super HD - BLACK kupovana 15/03/2017 13:36:42 tak ako pride z gearbestu. plus pridam obal vytlaceny na 3d tlaciarni. obcas pomohol pri prenasani vo vrecku. nebola velmi pouzivana.
8. Raspberry Pi 2 Model B 1GB
9. externa zvukovka m-audio 200F
10. gigabyte r9270OC-2GD rev1.0 vyzera takto https://static.gigabyte.com/Product/3/4 ... 23_big.png iba cisto grafika
11. logitech mx revolution myska s dokom aj adapterom do zasuvky. znacne pouzivana zagabana mala zly spinac na lavom tlacidle co som nejako fixol po case zacalo blbnut znova po case som na nu zabudol. cize niekomu na nahradne diely, mozno opravit https://ksassets.timeincuk.net/wp/uploa ... 0288-1.jpg
12. monitor Benq FP71V+
13. sony vaio VGN-FW 21E (PCG-3D1M)Core 2 Duo P8400 4GB ram s nabijackou niektore klavesy nie uplne ok ale da sa s nim fungovat no je to uz predsa trochu starsi kusok

ak sa este nieco objavi budem pridavat postupne. predavam aj inde, najlepsie predaj osobne v BA.
Eddy0914
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: I/P: rozne veci, telefony, kamerka, grafika, ntb

Príspevok od používateľa Eddy0914 »

Ahoj bral by som xiaomi 4x a grafickú kartu ponukám ti 55€ vrátane poštovného .. Prípadne piš mi prosím SS mal by som zaujem aj o druhy fon a NTB ale to by som radšej riešil cez SS ak bude dohoda napíšeme sem ako to všetko odpadlo :)
Napísať odpoveď