Účet v banke zadarmo - Ficov zakon

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Účet v banke zadarmo - Ficov zakon

Príspevok od používateľa mirak2 »

za svoj ucet v tatrabanke som nikdy neplatil, ale pomaly kazdy rok, ci dva tatrabanka meni svoj program odmenovania, takze musim spekulovat ako si zachovat aby som ho mal zadarmo... riadna otrava
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

kedze pracujes v AT, potrebujes ho?
nestacil by ti nejaky realny zdarma?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

niekolko rokov dozadu som chcel prejst do zuno, aj som si tam bola otvoril ucet. do polroka zuno skoncilo :D ale ked som chcel ukoncit ucet v TB, tak ma ukecali, aby som ho nezrusil, ze mi ho daju na rok zadarmo a musim len nemat ucet neaktivny, takze niekolko platieb kazdy mesiac zrealizovat. ich argumentácia bola, ze som dlhorocny klient a moja bonita je dost dobra, co moze byt fajn, ak by som sa vratil na slovensko a riesil hypoteku.
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Uz to je vlastne vyriesene lebo vacsina uz pouziva smartfon a ma net tak pre nich tu je 365 banka. Je slovenska, daku kartu, je to zadarmo aj pri neaktivnom ucte. Vhodne ak nemate staly prijem atd. Dobra prehladna aplikacia cez ktoru si viete vsetko nastavit.

Inak Raiffeisen ma teraz takze ze za aktivne vyuzivanie uctu zadarmo natrvalo aj tie podmienky su take ze to splni kazdy bezny clovek lavou zadnou. Staci aby chodil mesacny prijem a odchadzali dve rozne platby (1. Inkaso a 1. Trvaly prikaz) co neni problem lebo na inkaso si date mobil na pausal co ma vacsina ak nie to tak internet, televiziu, cokolvek a na trvaly prikaz si date najomne co zase ma kazdy kto byva a ste hotovy! Mate zadarmo.

Tieto podmienky by nesplnal maximalne tak dlhodobo nezamestnany alebo bezdomovec ale tomu naco ucet? :-)
Napísať odpoveď