Zvlhčovač vzduchu do 30-40e
Zvlhčovač vzduchu do 30-40e
Zdar, chcem sa opytat nema niekto skusenost s nejakym dobrym zvlhcovacom vzduchu ?
popripade neviete poradit nejaky? max 30-40e do miesnosti asi 15m2 dik
popripade neviete poradit nejaky? max 30-40e do miesnosti asi 15m2 dik
Re: Zvlhčovač vzduchu do 30-40e
vsetky bezne stoja za hovno.. Teda myslim tie, ktore ti ultrazvukom rozbijaju vodu na kvapocky rosy.. Skusal som vsemozne, s ventilatorom, bez, nicmenej ta voda vzdy pada postupne dole.. a to nicomu nepomoze.. Mas to nad postelou, tak to pada na teba, niekde inde, pada ti to na policku, ktora ti napuci..
Co ti mozem poradit, tak ja som si kupil zvlhcovac od xiaomi, ten taky vacsi, ktory ma take vrstvy, ktore sa otacaju a odtial prudi vzduch..Ktory je len mierne vlhci, nez ten, ktory je v izbe.. Tym padom ti nikde nepada rosa, vzduch cirkuluje, a v celej izbe vsade naokolo je konstantna vlhkost 60%, teda podla toho, ako si nastavis..
Je to drahsie samozrejme, ale za tych 7 zvlhcovacov co som skusal som si mohol kupit tieto dva.. fakt odporucam, je to super..
Co ti mozem poradit, tak ja som si kupil zvlhcovac od xiaomi, ten taky vacsi, ktory ma take vrstvy, ktore sa otacaju a odtial prudi vzduch..Ktory je len mierne vlhci, nez ten, ktory je v izbe.. Tym padom ti nikde nepada rosa, vzduch cirkuluje, a v celej izbe vsade naokolo je konstantna vlhkost 60%, teda podla toho, ako si nastavis..
Je to drahsie samozrejme, ale za tych 7 zvlhcovacov co som skusal som si mohol kupit tieto dva.. fakt odporucam, je to super..
- Prílohy
-
- xiaomi-humidifier2-002-500x500.jpg (39.43 KiB) 2094 zobrazení
vies hodit link ? alebo kde ho najdem
ja používam taký bežný na noc do spálne, aby tam bolo nad 40% a teda v živote som nežažil javy aké popisuje cinges...
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Super tema riesim presne to iste aktualne. Do detskych izieb chcem a aj do obyvacky. Pozdava sa mi takyto model
ETA Airco 162990000: https://www.alza.sk/eta-airco-162990000-d5156325.htm
V recenziach popisuju ze to zospodu nasava tak vraj naokolo to neni mokre. Ale to iste kupim v cine za polovicu a s automatickym drzani vlhkosti pod znackou Deerma. No tiez mi bolo povedane ze tie ultrazvukove su nic moc ze skor tie co robia paru ale su aj drahsie. No do obyvacky mozno nieco taketo
Stadler Form Oskar Big Black: https://www.alza.sk/stadler-form-oskar- ... 525704.htm
ETA Airco 162990000: https://www.alza.sk/eta-airco-162990000-d5156325.htm
V recenziach popisuju ze to zospodu nasava tak vraj naokolo to neni mokre. Ale to iste kupim v cine za polovicu a s automatickym drzani vlhkosti pod znackou Deerma. No tiez mi bolo povedane ze tie ultrazvukove su nic moc ze skor tie co robia paru ale su aj drahsie. No do obyvacky mozno nieco taketo
Stadler Form Oskar Big Black: https://www.alza.sk/stadler-form-oskar- ... 525704.htm
ja som pozeral nieco take: https://www.alza.cz/concept-zv1000-perf ... 316509.htm
-
Arkaz
Addict
Tento sa paci mojej manzelke ze detom do izby by stacil. No pozrem aj tie xiaomi aj ked su drahsie.
ten concept mam doma rok
este som ho nezapol[emoji3]
este som ho nezapol[emoji3]
-
Arkaz
Addict
Skus a daj referencie prosim 
tak zrejme skusim a keby nahodou tak ho vratim...
aj ked ten eta https://www.alza.sk/eta-airco-162990000-d5156325.htm tiez nieje zly
//autoeditácia príspevku (27 Jan 2019, 13:21)
zobral som tu etu a parada
akurat ze 90% zvlhcovaca je plast 
aj ked ten eta https://www.alza.sk/eta-airco-162990000-d5156325.htm tiez nieje zly
//autoeditácia príspevku (27 Jan 2019, 13:21)
zobral som tu etu a parada
Ahojte,
Pridam sa k teme. Posledne dni dost tazko zaspavam, v spalni mam taky suchy vzduch, upchaty nos atd.
Predpokladam, ze zvlhcovac mi pomoze. Viete mi nejaky poradit? 100-150 eur. Samozrejme moze byt aj lacnejsi
Rad by som ho mal niekde pri posteli alebo na nocnom stoliku. Funkciovo neviem co ma mat, nech je poriadny a nech sa nemusim velmi starat ci ide alebo nie. Cize nejake automaticke zvlhcovanie je mozno fajn.
Spalna je nejakych 5x4m asi.
Vdaka
Pridam sa k teme. Posledne dni dost tazko zaspavam, v spalni mam taky suchy vzduch, upchaty nos atd.
Predpokladam, ze zvlhcovac mi pomoze. Viete mi nejaky poradit? 100-150 eur. Samozrejme moze byt aj lacnejsi
Rad by som ho mal niekde pri posteli alebo na nocnom stoliku. Funkciovo neviem co ma mat, nech je poriadny a nech sa nemusim velmi starat ci ide alebo nie. Cize nejake automaticke zvlhcovanie je mozno fajn.
Spalna je nejakych 5x4m asi.
Vdaka
-
*****HERO*****
Guru wannabe
to byvas na Sibiri? nestacilo by teraz v lete na vecer poriadne vyvetrat?
ja mam po celom preklimovanom dni vlhkost asi 40%, po vyvetrani to po par minutach skoci na 60..
ja mam po celom preklimovanom dni vlhkost asi 40%, po vyvetrani to po par minutach skoci na 60..
Veru teraz v lete? Odvod kondenzu z klimy mam do nadoby cize vidim kolko tam toho je. A su to litre denne 
Vetram, nepomaha. Spalna je najteplejsie miesto v mojom byte..
-
*****HERO*****
Guru wannabe
cim vyssia vlhkost, tym intenzivnejsie citis realnu teplotu ... to skor vyzera, ze tam uz mas vlhko az az .. mne pocas noci stupne v zatvorenej spalni vlhkost o 10% (ale ma len asi 3x3m)... skusal si vlhkomer? alebo preco mas pocit, ze mas sucho? klimujes? mas zapnute kurenie? krb?
Ziadny krb, kurnie ani klima. Cez den ked som v praci, okna su zatvorene. Cca od 18 otvorim vetracku. Nrviem co k tomu viac povedat. Vlhkomer si zozeniem, odmeram a dam sem pripadne info..
-
*****HERO*****
Guru wannabe
hej, ja by som skusil najprv to ... lebo ma nenapada, preco by si mal mat teraz suchy vzduch ... mozno niekto bude vediet ... a hlavne vetraj poriadne a narazovo, radsej otvorit na chvilku vsetko dokoran
Ono som sa mozno zle vyjadril. Neviem ci suchy alebo aky. Jednoducho je v miestnosti velmi dusno, neda sa tam normalne spat.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
takze mas v izbe vlhkost niekde medzi dusnom a suchym vzduchom 
No v tom pripade by ti zvlhcovac len pohorsil. Dusno ti je lebo je teplo a ako pisal Hero kvoli vysokej vlhkosti ho intenzivnejsie vnimas.