Jscoinminer
Jscoinminer
Ahojte prosím vás ESET mi vyhadzuje aplikáciu jscoinminer zesa pokúša pripojiť na web pc som reinštaloval a stále mi to vyhadzuje žiadnu apku alebo program v pc nemám a nechápem tomu čo stým mám robiť
Re: Jscoinminer
Nemáš to nainštalované v prehliadači?
Prehliadač chrome synchronizovaný - Doplnky no coin a adlbock
Reinstalovall znamena co? Naformatoval si disk a dal tam cisty Windows alebo si na ten aktualny Windows len nahodil zase Windows? Ten miner co ti vadi, ten bezi v procesoch, ma zapisane IP adresy v hosts, s kazdym spustenim prehliadaca sa vyvola spustenie virusu. Co je dolezite a nebezpecne, ma tam zadne vratka na ramsonware a tak pozor, aby nedoslo k zasifrovaniu disku.
Úplne čistá inštalácia nahodil som čistý windows cez USB nechal som si súbory na cloude nič viac a to len dokumenty
ked vypnes tie doplnky v chrome? respektive robilo ti to aj predtym nez si chrome synchronizoval?
Tak reinštaloval som to nanovo. Nahodil hneď eset a uvidíme čo bude. Prvý krát mi to ukázalo z ničoho nič neviem definovať prečo. Je možné že to bolo v súboroch ktoré som zazálohoval. Teraz som nenechal žiadnu zálohu.