Strana ĽSNS
Re: Strana ĽSNS
Uz pred vyse roka som ta konfrontoval s tym, ze podla platnych zakonov je obhajoba nacizmu rovnaka ako obhajoba komunistu. A aj ked Bencik zbiera materialy na nackov, tak je antikomunista. Vid vycitky ludi okolo Perneho, ze je na fotke z Havlov ako predseda VPN v meste, v ktorom zije.
Takze ked sa zabijanim ludi zacnu ohanat rozni vzdoroviti rozdavaci trolejbusov do kazdej rodiny, da sa predpokladat, ze napise aj o nich.
Takze ked sa zabijanim ludi zacnu ohanat rozni vzdoroviti rozdavaci trolejbusov do kazdej rodiny, da sa predpokladat, ze napise aj o nich.
V prípade neúmerného zvyšovania poslaneckých platov, znamená..harrison314 napísal:Nazory vetsny neznamena, ze je spravny.
Návrh zákona, ktorý by tieto platy (odvíjaním sa od výšky minimálnej mzdy) znižoval.harrison314 napísal:Populizmus u nich znamena, ze hovoria, len to co chcu ich volici pocut, ale nic nespravili.
_
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ale to je stale len populizmus
problem Slovenska nie je v platoch poslancov, nik normalny nepojde riadit stat za plat lepsieho grafika v strednej firme (neratam zlodejov).
Problem je korupcia, extremizmus a poslanci, ktori nevedia pouzivat pociac.
problem Slovenska nie je v platoch poslancov, nik normalny nepojde riadit stat za plat lepsieho grafika v strednej firme (neratam zlodejov).
Problem je korupcia, extremizmus a poslanci, ktori nevedia pouzivat pociac.
Nie, podľa tvojej definície je populizmus nič vo veci "nespraviť".
Myslieť si, že tam budú "normálni" ľudia keď si zvýšia plat o 1500€ alebo koľko, je dosť naivné.
Celkovo predstava o tom, že plat by mal byť dôležitým kritériom pre angažovanie sa v politike, je nezmysel.
Myslieť si, že tam budú "normálni" ľudia keď si zvýšia plat o 1500€ alebo koľko, je dosť naivné.
Celkovo predstava o tom, že plat by mal byť dôležitým kritériom pre angažovanie sa v politike, je nezmysel.
v idealnom svete nezmysel, v realite bohuzial nutnost-AA- napísal: Celkovo predstava o tom, že plat by mal byť dôležitým kritériom pre angažovanie sa v politike, je nezmysel.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Uz si mozem povedat, ze som videl vsteko ĽM - Výskumná skupina - naci stranka zo zelenym logom, ktora sa bude zaoberat (aj) odhalovanim hoaxov 
A už sa im podarilo odhaliť, čo bolo v tom saharskom piesku? Nejako zostali zelení výskumníci tichučko.
Už odhalili, úroveň Perný. Veľmi slabé.
Zdravíme priatelia,
ako prvej by sme sa chceli venovať známej organizácii pod menom Slovenská debatná asociácia aka Tréningový Program pre nových Goebbelsov.
Na prvý pohľad sa zdajú ako celkom dobrá a prospešná skupina, avšak názov jedného z ich sponzorov - Sorošova Open Society Foundation - hovorí za všetko.
Tieto deti sa tu učia obhajovať iné názory, techniky presviedčania ľudí a manipulácie más a nakoniec rozhodcovia zhodnotia ako ich reči, argumenty obstoja.
Debatujú napríklad na témy ako "EÚ by mala viesť infovojnu s populistami" alebo "EÚ by mala posilniť sankcie voči Rusku". Zaujímavé témy na diskusiu pre malé deti, že?
Už ste sa určite stretli s jedným z produktov tejto organizácie - nie je to nikto iný ako Karolína Farská, gymnazistka a burcovačka liberálov. SDA jej dala všetko, čo potrebovala a nemala ďaleko aj so svojimi stúpencami spáchať štátny prevrat a vlastizradu.
A hádajte kto je ich bývalý predseda! Je to Martin Poliačik, známy bratislavský kaviarenský pecivál a nekonvenčný podporca LGBT komunity a drog. Takisto aj ďaľší člen PS Martin Dubéci je bývalý rozhodca a funkcionár SDA. Samozrejme celú SDA zastrešuje aj dosluhujúci prezident Kiska.
Rozhodne by sa k nim slovenská verejnosť nemala stavať milo, lebo Slováci sa môžu zobudiť s vymytými hlavami a záväzným prijatím migrantov.
O ďaľšom progrese pri odhaľovaní mašinérie na výrobu manipulátorov davu vás určite budeme informovať.
A povedal im niekto že v akademickej debate si tímy pripravujú argumentáciu za aj proti téze? 
Takto hlboko títo výskumníci nejdú.
Na vysokej škole života sa debatuje inak. 
Tieto deti sa tu učia obhajovať iné názory, techniky presviedčania ľudí a manipulácie más a nakoniec rozhodcovia zhodnotia ako ich reči, argumenty obstoja.
Debatujú napríklad na témy ako "EÚ by mala viesť infovojnu s populistami" alebo "EÚ by mala posilniť sankcie voči Rusku".
Nevedel som, že niečo takto "výchovné" ani existuje, ale zaujímalo by ma, či tu "rozhodcovia" niekedy zhodnotili aj argumenty "proti téze" ako silnejšie..DEVZYO1G napísal:A povedal im niekto že v akademickej debate si tímy pripravujú argumentáciu za aj proti téze?
určite áno
urcite je pre ĽM problem, ked sa niekto uci diskutovat. jej sefom je niekto kto aj do mikrofonu ruci ako tur a preslavil sa tym, ako za bieleho dna tazko intoxikovany vykrikoval na turistov, ze ma opakovane suloz s Bohom. takym ludom musi prist debatny klub ako dielo Satana.
Ale veď s "náckami sa nediskutuje"...jackb napísal:urcite je pre ĽM problem, ked sa niekto uci diskutovat. jej sefom je niekto kto aj do mikrofonu ruci ako tur a preslavil sa tym, ako za bieleho dna tazko intoxikovany vykrikoval na turistov, ze ma opakovane suloz s Bohom. takym ludom musi prist debatny klub ako dielo Satana.
Strana ĽSNS
Tiez pravda. Lebo s niekym kto:
a) nema vzdelanie
b) dokaze len vrieskat pocas intoxikacie
c) nehovori vobec
d) nemoze sa vyjadrit, lebo
e) je schopny hovorit len pred svorkou kamaratou ked fyzicky zastrasuju protistranu
... nie je diskusny partner.
a) nema vzdelanie
b) dokaze len vrieskat pocas intoxikacie
c) nehovori vobec
d) nemoze sa vyjadrit, lebo
e) je schopny hovorit len pred svorkou kamaratou ked fyzicky zastrasuju protistranu
... nie je diskusny partner.
Ja som vždy písal, že z Magáta tá sprostosť priam srší.
Ako popierač holokaustu Magát naletel na fejkovú fotografiu, pochádzajúcu zo seriálu Duchárske dobrodružstvá
https://dennikn.sk/blog/1361074/ako-pop ... WIBF17Pqgs
Ako popierač holokaustu Magát naletel na fejkovú fotografiu, pochádzajúcu zo seriálu Duchárske dobrodružstvá
https://dennikn.sk/blog/1361074/ako-pop ... WIBF17Pqgs
-
tehla
keby si bol pristupny dialogu, bez predsudkov, tak by si videl, ze vo vela veciach maju poslanci LSNS pravdu ...jackb napísal: ... nie je diskusny partner.
Budes prosim konkretny?
ak by som parafrázoval hughita z inej témy... žeby sme tu mali novú vlnu klérofašizmu?