Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa ephramko »

jackb napísal:Budes prosim konkretny?
To ich klasické: rovnosť rás, rovnosť národnostných menšín a majority, rovnosť mužov a žien, rovnosť heterosexuálov a homosexuálov, interupcie...bububuuuuu. A po 2 rokoch od volieb varoval pred hrozbami aj pán poslanec Krupa, len ešte nevieme, čo tým chcel povedať. Možno do konca mandátu ešte príde s nejakými písmenami.
Prílohy
parlament-NR-SR-LSNS-Andrej-Kiska.jpg
parlament-NR-SR-LSNS-Andrej-Kiska.jpg (32.09 KiB) 2092 zobrazení
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

hughito napísal:Ja som vždy písal, že z Magáta tá sprostosť priam srší.

Ako popierač holokaustu Magát naletel na fejkovú fotografiu, pochádzajúcu zo seriálu Duchárske dobrodružstvá

https://dennikn.sk/blog/1361074/ako-pop ... WIBF17Pqgs
Tak tento Pan Smatana mi hodil rukavicu :D. Tvrdiť vyjadrenie o 60 tisíc ton ženských vlasov, tento lovec hoaxov ehm....
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ty dávaš video Magáta, ktorého lož bola preukázaná v článku, na ktorý som odkazoval? :D
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Diskutovať s Magátom o holokauste je úplná strata času. Druhá strana bude zákonite len v obrannej pozícii. Magátovi teda stačí trieskať jedno klamstvo za druhým a v diskusii by mal prevahu, pretože tam nie je priestor na objasnovanie, dohľadávanie informácii a vyvracanie klamstiev. Len vyvrátenie toho jeho posledného klamstva trvalo niekoľkým ľuďom hodiny práce. Ako na to Magát reagoval? Ospravedlnil sa? Nie. Vysmial sa im, pridal dalšie klamstvá a teraz burcuje do diskusie ako veľký hrdina.

Jediným riešením ako na Magáta je nedať sa zmanipulovať do obrannej pozície. Naopak, keď on tvrdí, že holokaust je výmysel a sprisahanie Židov, nech vysvetľuje, čo sa stalo s našimi židovskými susedmi? Kam sa podeli? Ale poslať do diskusie s Magátom človeka, ktorému splynovali rodičov alebo starých rodičov, sa mi zdá choré. Zbytočná ďalšia traumatizácia obetí. Keby sa tá diskusia odohrávala pred súdom a Magát by potom vyfasoval pár rokov basy, tak by potom možno sekundárna traumatizácia obetí mala nejaký význam. Takto to ale význam nemá.

Pripomínam, že Magát bol usvedčený z nedovoleného ozbrojovania. Spolu s kamošom sa išli vyhrážať expriateľke toho jeho kamoša. Ona zavolala policajtov. Obaja mali pri sebe zbrane. Nebyť rýchleho zásahu polície, mohlo to skončiť tragicky. Magát na súde tvrdil, že pištol úplnou náhodou našiel v ten večer vonku a hneď ráno sa ju chystal odovzdať na polícii. Sudca mu dal 3 roky podmienku. Rozhodnutie je právoplatné. Magátovi mal za ten skutok napariť aspoň 3 roky basy natvrdo a bol by pokoj. Možno by sa Magát aj napravil. Náš justičný systém bude mať šancu na reparát tento rok, lenže dokázať niekomu, že je neonacista, bude o dosť zložitejšie ako usvedčiť niekoho z nedovoleného ozbrojovania.
https://domov.sme.sk/c/20966017/extremi ... y-sud.html

Mňa najviac na tom zaráža to, že vôbec niekoho zaujíma, čo si Magát myslí. A niektorí ho považujú dokonca za relevantnú autoritu. Veď je to kriminálnik bez vzdelania, preboha. Keď ťa niečo bolí, tak tiež namiesto študovaného lekára s dobrou povesťou vyhľadáš radšej pomoc kriminálnika bez vzdelania?
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

jackb napísal:Budes prosim konkretny?
Tak napriklad ked dali protinavrh zakona o antislovakizme, ked mal byt preberany ten navr zakona o "antisemitizme", ktory mal postihovat v podstate uz aj kritiku sionistickej politiky Izraela a USA (proti ktoremu mimochodom protestovali aj ortodoxni zidia v Izraeli), ked by sa nesmeli kritizovat aj napr. take veci ako bombardovanie nemocnic a embargo, ktore zahrna zdravotnicke zariadenia, ked deti v Syrii su zbombardovane a nemaju ani pristup k zdravotnej starostlivosti - v case ked uz napr. aj spominany Smetana priznal, ze utok na Irak bol najväcsou chybou zahranicnej politiky USA a Izraela, zmiernenie potratovej politiky a zvysenie ochrany zivota nenarodenych deti, upozornovanie na kriminalitu v suvislosti napr. s protizakonnym vyrubavanim lesov, upadkovych prudov a ideologii prudiacich k nam zo zahranicia, zachovanie kulturneho dedicstva po nasich predkoch atd.
Su samozrejme aj veci, v ktorych s nimi nesuhlasim ...
ephramko napísal:To ich klasické: rovnosť rás, rovnosť národnostných menšín a majority, rovnosť mužov a žien, rovnosť heterosexuálov a homosexuálov, interupcie.
nie nerovnost ras - ale zachovanie uzemia povodnych obyvatelov pre ich potomkov, nie imigrantov a pod., nie nerovnost homosexualov - ako obciansku a ludsku ale nerovnost homosexualneho spravania s tradicnou rodinou, nie nerovnost muzov a zien, ale respekt voci ich rozdielom, nie nerovnost narodnostnych mensin, ale cigansky problem, ktory realne existuje
ak by som parafrázoval hughita z inej témy... žeby sme tu mali novú vlnu klérofašizmu?
kadrovat si sa tiez naucil od hughita - nie som ani kler, ani fasista, takze mimo
hughito
Redeemer
Redeemer

Ja len poprosím sa naučiť, čo to bolo to kádrovanie. Aby sa tu tak voľne nenarábalo s pojmi. :)
Professional
Professional

ephramko: zatiaľ som nehľadal jeho prípad ozbrojovania, ale nepríde ti divné že 120 kilový medved so zbraňou v ruke, aby sa vyhrážal žene? Nevyvrátil si nič argumentačne čo povedal len si ho onálepkoval, staré známe keď nemáš argumenty tak útok na osobu.

- Celá tá smatanova seminárna práca na denníku nenávisti sa točí okolo jednej fotky a "detailneho" záberu plynových komôr, čert to ber. Tie vlasy čo dava smatana je úplný hoax. Takisto nedáva zmysel aby nemci napadli chudobné poľsko, dobre to povedal v rozmedzí 1:20 - 2:00.
Sám Magat ho vyzýva do verejnej diskusie za prítomnosti kamier (pritom Magát riskuje svoju osobnú slobodu). Čoho sa smatana bojí? a pritom takých smatanov je tu viacero ohľadom dejín a svetovej politiky. Tu nejde o to že magat je nacista, popierač súčasných demokratických princípov, extrémista blabla. Tu ide o to že keď zapojíš kritický rozum tak niektoré veci tí nebudú sedieť.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

konkretizuj, co presne nesedi

uz ti tu napisali predtym, ze verejna diskusia nie je moznost, pretoze Magat si bude z prsta cucat neoveritelne informacie a voci tomu sa neda v realnom case argumentovat, pretoze to vyzaduje skumanie zdrojov

Magat nie je clovek, co svoje vyjadrenia podklada argumentami, on len trepe
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

M4jk1:-) napísal:ephramko: zatiaľ som nehľadal jeho prípad ozbrojovania, ale nepríde ti divné že 120 kilový medved so zbraňou v ruke, aby sa vyhrážal žene? Nevyvrátil si nič argumentačne čo povedal len si ho onálepkoval, staré známe keď nemáš argumenty tak útok na osobu.
Nevyvrátil som nič, čo v najnovšom videjku povedal, lebo ma absolútne nezaujíma, čo ten nácek trepe a video som si nepozrel. Písal som jasne, že zabralo hodiny práce niekoľkým ľuďom dokázať to, že Magát klamal a zdielal hlúposť. Ospravedlnil sa za to Magát? Nie. On si "trvá na svojom" a pridal ešte nejaké ďalšie sračky. Nemá cenu márniť s ním čas.

Ten človek je právoplatné odsúdený za nelegálne ozbrojovanie. Kebyže to hovädo nie je sprosté ako tágo, tak sa nejdú s kamošom ozbrojení vyhrážať kamošovej expriateľke. Tá by na nich nemala dôvod volať fízlov a na to, že má Magát pištol, by sa asi nikdy neprišlo. Nájsť u niekoho pri osobnej prehliadke nelegálne držanú zbraň je nespochybniteľný dôkaz. Napriek tomu Magát oje*** ešte aj pod prísahou na súde a tvrdil, že zbraň práve v ten večer náhodou našiel vonku a chystal sa to ráno nahlásiť na polícii.

Názorom kriminálnika, ktorý klame aj na súde pod prísahou, sa slušní ľudia proste nezaoberajú. Rozumieť mu môžu iba ľudia rovnakí ako on, čiže úplný odpad. Keby som "útočil na jeho osobu, lebo nemám argumenty" tak by som si niečo o ňom vymyslel. Lenže ja som nenapísal nič iné, než pravdu. Je tu verejný rozsudok a Magát nie je v podmienke len tak za nič.

Láskavo si o ňom niečo zisti predtým, ako ho obhajuješ. Takto si zase len za hlupáka.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

bolo by pod Smatanovu uroven ist do diskusie s tou osobou. tak isto ako keby siel popredny fyzicky geograf na diskusiu s plochozemcami, ci profesor lekarskej fakulty na besedu s biomatkami.
vsetci si pojdu svoje, tak ako ked bol Smatana s Rostasom u Havrana. sice bol Prorok Eliáš rozlozeny na molekuly citaciami z jeho platku, u Armady Sprostasovej je za hrdinu. uz po tomto videu je Magat u svojich fanusikov za hrdinu a mohol by ist do diskusie aj s Galom ci inym prezivsim Holocaustu, kde by ho uargumentovali.
Professional
Professional

ephramko: ako môže smečko dať objektívne vyjadrenie o Magatovi, veď to nejde ani dokopy. Najprv keď odsúdiš osobu vďaka mainstreamu, zisti si výpoveď obžalovaného, lebo zbytočne sa zamotávaš do svojich rozprávok. http://alternativnacesta.blogspot.com/2 ... media.html
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

M4jk1:-) napísal:ephramko: ako môže smečko dať objektívne vyjadrenie o Magatovi, veď to nejde ani dokopy. Najprv keď odsúdiš osobu vďaka mainstreamu, zisti si výpoveď obžalovaného, lebo zbytočne sa zamotávaš do svojich rozprávok. http://alternativnacesta.blogspot.com/2 ... media.html
Neodsudzujem Magáta kvôli mainstreamu. Odsudzujem ho, pretože je usvedčený kriminálnik. Odsúdil ho súd. Právoplatne. Rozumieš tomu v tej gebule? Si schopný to vôbec pochopiť? Som si istý, že Magát mal právo na spravodlivý proces a tieto svoje rozprávočky hovoril aj pred súdom. To, že mu tie klamstvá nebolo ochotné vytlačiť aj napr. SME neznamená, že boli porušené jeho práva. V tejto republike totiž nesúdia média, ale súdy. A vysvetlíš mi, v čom ma mainstream zmanipuloval? Nie je pravda, že Magát dostal 3 roky s podmienečným odkladom za nelegálne ozbrojovanie? Lebo to je presne informácia, ktorú o ňom mainstream šíril.

V predošlom tvojom príspevku si napísal, že "zatiaľ som nehľadal jeho prípad ozbrojovania". To znelo tak, že si ani netušil, že Magát bol za to odsúdený a dozvedel si sa o tom až odomňa v predchádzajúcom príspevku. Tak si potom pár minúť pogooglil a ajhľa, už je z teba expert! A takto ste vy z vysokej školy života experti na všetko...na históriu, ekonomiku, politiku, špionáž, na medicínu, psychológiu, právo, fyziku...stačí minútka googlenia, letmo pozrieť prvý zdroj, kľudne stačí len nadpis...a bum! Docentúra na vysokej škole života je na spadnutie.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Ako popierač holokaustu Magát naletel na fejkovú fotografiu, pochádzajúcu zo seriálu Duchárske dobrodružstvá
Mňa by skôr zaujimalo, že prečo fotka ktorá ma udajne "dokazovať" holokaust sa použiva v nejakom ducharskom serialy.

Každopadne ta fotka je celkovo dosť podozrivá. Neprirodzene až priliš dlha ruka prechadzajuceho sa človeka, tiene nad touto postavou a žiadne nad mrtvolami, velmi čudný až bizardný tvar tychto mrtvol atď...

Okrem toho je zas vidieť dvojity meter kde lži a žavastanie Smatanu o mydlach z ľudskeho tuku (vyvratene už aj oficialnou historiografiou) a neralneho množstva vlasov a podobne nezmysli sú ignorované, ale len Magat je klamar ktorí si ide svoje, že ephramko a beardi...

Tak isto by si sa mohol vyjadriť aj k Smatanovym eskapadam s maloletými dievčatami...
Prílohy
WalendyA-krema3.jpg
WalendyA-krema3.jpg (53.25 KiB) 1687 zobrazení
jackb
Redeemer
Redeemer

Mydlo z ludskeho tuku nikto nevyvratil. Musis dat zdroj, aby to tak bolo :) A kedze nemecka ekonomika bola na nic uz v januari 1940 je vysoko pravdepodobne, ze sa ku tomu v neskorsich obdobiach vojny uchylili. Skus prvu tretinu vcerajsej epizody WW2 od Indy Neidella :)

Smatanove “uchylky” su nedobry pokus kandidatov za LSNS zo Sobodneho vysavaca a diskreditaciu. Dalej.
hughito
Redeemer
Redeemer

Môžeme byť teda konkrétnejší? To o tých mydlách a vlasoch, nech vieme, o čom sa bavíme.

Tuto sa evidentne preukázalo, aká je pravda. Toto bľabotanie o dlhých rukách.. to už hádam ani nestojí za zmienku.

Resp. teda vôbec osobu Smatanu riešiť nemusíme, to, že som sem poslal vec od neho, neznamená, že som jeho fanboiko, práve naopak.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

jackb napísal:Mydlo z ludskeho tuku nikto nevyvratil. Musis dat zdroj, aby to tak bolo
https://www.jewishvirtuallibrary.org/the-soap-myth
http://www.ihr.org/leaflets/soap.shtml
hughito napísal:Toto bľabotanie o dlhých rukách.. to už hádam ani nestojí za zmienku.
Na tu fotku keďže bola predmetom Magatovej lži a to čo je na nej nech si každý urobi nazor sam. To že tebe to nestojí za zmienku mňa vôbec nezaujima...
Resp. teda vôbec osobu Smatanu riešiť nemusíme, to, že som sem poslal vec od neho, neznamená, že som jeho fanboiko, práve naopak.
V tom som nereagoval na teba ale na ephramka a ten jeho dvojity meter ktorý sa tiahne naprieč všetkymi temami od historickych udalostí 2ww cez Magata až po Zsuzsovej milencov...
jackb
Redeemer
Redeemer

We don't have any evidence that the Nazis actually manufactured soap with human bodies.
"The importance is not to give the Holocaust deniers any opportunity," he says. "The view of the Holocaust revisionists is, if you can prove something is wrong, then everything is wrong. It gives them an opportunity to cast doubt on the general historical veracity of the Holocaust."
no, ty si sice v inej teme nemal ziadny dokaz o americkej genocide nemeckych POW, okrem toho, ze 1,5M z nich bolo v roku 1950 stale povazovanych za nezvestnych, ale prezentoval si to ako historicku skutocnost. tak bud taky dobry a nevypisuj tu o dvojitych metroch, ked ich sa vyrabas v celych seriach. za kladne vybavenie dakujem.
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

hughito napísal: Tuto sa evidentne preukázalo, aká je pravda. Toto bľabotanie o dlhých rukách.. to už hádam ani nestojí za zmienku.
kali520 napísal: Na tu fotku keďže bola predmetom Magatovej lži a to čo je na nej nech si každý urobi nazor sam.
jak pozeram, tak pozeram, tak konkretne na tejto fotke ma ten muz neprirodzene dlhe ruky - skoro az po kolena a postavy vyzeraju skor ako ilustracie z obrazu hieronyma boscha, ked este maliari nevedeli poriadne stvarnit fyzicke proporcie, v nejakych divnych oblukoch
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

jackb napísal:Tiez pravda. Lebo s niekym kto:
a) nema vzdelanie
b) dokaze len vrieskat pocas intoxikacie
c) nehovori vobec
d) nemoze sa vyjadrit, lebo
e) je schopny hovorit len pred svorkou kamaratou ked fyzicky zastrasuju protistranu

... nie je diskusny partner.
Ak si myslíš, že je tento prístup výhodný.. Už ostáva len sprísniť cenzúru tých čo spadajú pod tvoje písmenkové definície.
jackb napísal:A kedze nemecka ekonomika bola na nic uz v januari 1940 je vysoko pravdepodobne, ze sa ku tomu v neskorsich obdobiach vojny uchylili.
Nie je to pravda, ale mohla by byť? :P

Zas OT.

hughito tu má aspoň dve témy špecificky týkajúce sa holokaustu, napriek tomu musí Magátove vyjadrenia riešiť tu. Anarchia.. :lol:
jackb
Redeemer
Redeemer

zase OT rozputal tvoj kamarat, a zase to chces zvalovat na mna :)

rovnako mi podsuvat tvrdenie, ze chcem niekoho cenzurovat, napriklad preto, ze ozraty vrieska, ze sulozi s Bohom. to som nikdy nenapisal.

kalimu som pisal, nech si pozrie epizodu WWII. od Indieho zo vcera. tam hovori o tom, ako bola nemecka ekonomika na pocitaku roku 1940 na nic. vojna jej urcite neprospela.
Napísať odpoveď