Strana ĽSNS
Re: Strana ĽSNS
Radačovský, Lichtner, Kopáč.
Rád sledujem infovojnu ale iba kvôli Hudovi. Lichtner nedokáže povedať súvislú zmysluplnu vetu, ktorá by mala aspoň minútu. V jeho prejave je egoizmus, narážky a chýba mu odbornosť.
Mam pre teba návrh, miesto mesiaca sledovania infovojny začni pozeravat Hyde Park Civilizace, čo beží na ČT
Daj mi potom vedieť, čo je podľa teba zaujímavejšie a prinosnejsie pre tvoj život, stačí cez súkromnú správu
Tento týždeň zhodou okolností o koncentrakoch
Daj mi potom vedieť, čo je podľa teba zaujímavejšie a prinosnejsie pre tvoj život, stačí cez súkromnú správu
Tento týždeň zhodou okolností o koncentrakoch
Osobne mám skôr opačný pocit, ale to sem veľmi nepatrí.M4jk1:-) napísal:Rád sledujem infovojnu ale iba kvôli Hudovi. Lichtner nedokáže povedať súvislú zmysluplnu vetu, ktorá by mala aspoň minútu. V jeho prejave je egoizmus, narážky a chýba mu odbornosť.
Huďo mal podporu strany vo voľbách do VÚC.
//autoeditácia príspevku (02 Feb 2019, 14:24)
-
tehla
Ja osobne do Europarlamentu budem volit zastupcu LSNS, tam uz treba rezolutnu opoziciu, ktora sa neboji prehovorit a kazda krajina by mala vyslat narodne mysliaceho kandidata, nie vlastizradcu typu Lajcaka, ktory sa zosypal a odtiahol (nikomu chybat nebude) po tom, co sa mu rozpadol sen o istambulskom dohovore, aby tam pochopili, ze "replacement imigration" bude platit pre nich a pre pedofilov, nie pre europske narody, tu uz sranda konci. Dnes som cital, ze chcu sikanovat madarov, poliakov .... mozu stratit eurofondy a hlasovacie pravo. Zaroven EU ma schvalit navysenie rozpoctu na rozne neziskove organizacie - piate kolony, ktore sa maskuju za pojmy ako "ludske prava", ale Ich cielom je podpora kulturne odlisnej imigracie do relativne homogennych statov, Ich agendou je znicit to najdolezitejsie - co tvori rod - identitu muza, zeny a rodinu, sirsiu rodovu identitu - narod, zrusenie pojmu rodina vobec a vytvarat konfliktnu spolocnost. Krajiny, ktore sa tejto agende odmietaju podvolit budu tvrdo ekonomicky sankcionovane . Suverennym statom chcu zobrat peniaze na regionalny rozvoj a priklepnut 1,8 miliard eur organizaciam, ktore idu proti Slovenskym statnym a narodnym zaujmom (Putin ich uz v Rusku zakazal) a zacinaju sa preberat aj vplyvni europski politici:
Salvini si mysli, ze vo volbach do europarlamentu pojde o "europsku jar "... najvyssi casNa adresu tajného stretnutia s milardárom, ktorý podporuje masívnu migráciu sa vyjadrili aj ďalší talianski politici. Matteo Salvini (Lega Nord) - minister vnutra, aktualne najvplyvnejsi Taliansky politik: „Je to jednoducho ekonomická a komerčná operácia financovaná ľuďmi ako Soros“. Salvini by najradšej zakázal všetky takéto inštitúcie, dokonca aj tie, ktoré boli financované len s jedným euro, ľuďmi ako Soros a rovnako by im znemožnil vstup na talianske územie. "Som stále viac presvedčený, že existuje jasný pokus nahradiť etnické národy inými národmi. Toto nie je vzniknuvšie, ale organizované prisťahovalectvo, ktoré má tendenciu nahradiť taliansky národ inými národmi," uviedol Salvini na stretnutí s novinármi v Catanii po tom, čo strávil noc v Cara di Mineo, prijímacom centre pre migrantov.
http://www.institut-inp.sk/333/migracia ... pod-lupou/
na tuto temu spominekovy obrazok z pred 2 rokov. v pripade kotlieb a ich konspiracii, niektore z nich uviedol tehla, ine su notorciky zname zo Sobotnych Vysavacov. ak sa Drevorubac stane MEP a zacne sa dozadovat zastavenie "chemtrastvo", ci vakcin "sposobujucich autenticke deti", mozno sa takato fotka zopakuje.
ad Madarsko a Polsko: nastudovat dovody. nie to, ze "nechcu jest z jablka dženderu", alebo "nastahovat si celu Afriku", ale preto, ze v Polsku neexistuje nezavisle sudnictvo a v Madarsku nezavisle media. preto.
af Lajcak: dostudovat aj tu. ten s europskym parlamentom nikdy nemal nic do cinenia, ergo ani s Istanbulskym dohovorom o jablkach genderu.
ked chces kritizovat, je to fajn. ked mas ale len povrchne, alebo rovno ziadne vedomosti a taras dve na tri, tak sa len strapnis. okrem tychto katolibanskych kravin stale posobis rozumne, takze to pochopis a zariadis sa podla toho.
ad Madarsko a Polsko: nastudovat dovody. nie to, ze "nechcu jest z jablka dženderu", alebo "nastahovat si celu Afriku", ale preto, ze v Polsku neexistuje nezavisle sudnictvo a v Madarsku nezavisle media. preto.
af Lajcak: dostudovat aj tu. ten s europskym parlamentom nikdy nemal nic do cinenia, ergo ani s Istanbulskym dohovorom o jablkach genderu.
ked chces kritizovat, je to fajn. ked mas ale len povrchne, alebo rovno ziadne vedomosti a taras dve na tri, tak sa len strapnis. okrem tychto katolibanskych kravin stale posobis rozumne, takze to pochopis a zariadis sa podla toho.
-
tehla
netvrdil som, ze mal nieco spolocne s europskym parlamentom, ale ze tam netreba vlastizradcov podobneho typu, preto ist volit je teraz dolezite. Zvysok si dostuduj ty, lajcak presadzoval jak istanbulsky dohovor, v ktorom uz tie jablka dzenderu su, tak globalny pakt OSN o migracii. Takze nastudovat a citat pozornejsiejackb napísal: af Lajcak: dostudovat aj tu. ten s europskym parlamentom nikdy nemal nic do cinenia, ergo ani s Istanbulskym dohovorom o jablkach genderu.
„Globálny pakt o bezpečnej, riadenej a legálnej migrácii je vo svojej štruktúre a obsahu rozporuplný, nekomplexný, jednostranne orientovaný dokument, ktorý povyšuje záujmy, práva a potreby migrantov nad slobody a práva pôvodného obyvateľstva,“ objasnil stanovisko strany prvý podpredseda SNS Jaroslav Paška."
k tomuto sa vyjadroval napr. Mazurek v narodnej rade, ti bystrejsi dobre vedia, ze to je blbost a "oficialne dovody" a este by si mohol vysvetlit, ako si predstavuju sudruhovia z EU nezavisle media (to som zvedavy, co odpoviesjackb napísal:ad Madarsko a Polsko: nastudovat dovody. nie to, ze "nechcu jest z jablka dženderu", alebo "nastahovat si celu Afriku", ale preto, ze v Polsku neexistuje nezavisle sudnictvo a v Madarsku nezavisle media. preto.
zacal si opat prerazat dno. snad si si vsimol, ze ma nazor dakeho hlupeho decka, ktore je parlamente len ako nahradnik za trestne stihanu osobu, nezaujima. okrem toho, tie svoje "rozumy" taha zo ZjemAjVlekov a inych bludwebov.
tvrdil si, ze Lajcak bol zvoleny do EP. nie nebol. Kedze je vysoko postaveny v OSN, tak Marakes (to je ine ako Istanbul) navrhoval a uspesne presadil v prospech 7 miliard ludi. nie par stamgastov v gemerskej putike.
a aj kvoli tomu, ja smiesne vytahovat krestanstvo, lebo katolibanci nemaju nic s pomocou ludom, ktori to potrebuju.
vyrazkave decko, ktore ozrate vyziapuje, ze opakovane sulozi s bohom, si zaiste predstavuje slobodne medium tak, ze tam moze prist a porusovat vsetky zakony a hlavne moze donutit vsetkych pocuvat bludy, ktore mu nakecal niekto ovela inteligentnejsi ako je ono. problem s mediami v Madarsku je ten, ze vsetky kontoroluje Orbanova strana a neexistuju tie, ktore by ho kritizovali.
aby si si to vedel predstavit: na Slovensku by neboli ani Nko, ani Vysavace, ani Hrozne Sprostosti. bola by len RTVS a dake statom riadene noviny. a tie by dookola prinasli info o tom, aky je Fico super. ludia by nevedeli, ze horia vlaky, ze smeraci kseftuju s pozemkami pod dialnicami, ze na vedu idu dotacie firmam, ktore v tom odbore ani neskumaju. alebo, ze sa beru dotacie "na farmarstvo" na parkoviska a ine. nic. ani o tom, ze na miestach, ktore nekontoroluje SMER sa zastavili dotacie na rozvoj. povedzme do BB za Kotlebu. to je problem s mediami v Madarsku. a co si myslia v Bruseli a Strasburgu neviem. nebol som tam.
Voliť ĽSNS... čiže vedome a dobrovoľne fašistov. Gratulujem. 
-
tehla
https://svet.sme.sk/c/6684247/media-v-m ... uropy.html
nase media su uzasne nezavisle, hlavne tvoje milovane sme. Problem je ten, ze o nezavislych mediach ma Brusel tiez svoju konkretnu predstavu, podobne ako Orban ....
nase media su uzasne nezavisle, hlavne tvoje milovane sme. Problem je ten, ze o nezavislych mediach ma Brusel tiez svoju konkretnu predstavu, podobne ako Orban ....
Veľvyslanec USA v Maďarsku David Cornstein však konštatuje, že situáciu netreba dramatizovať.
„Naše hodnoty sa nezmenili – stále nám veľmi záleží na zásadách, ako je právny štát, sloboda tlače a sloboda prejavu,“ povedal Cornstein. „Ale musíme byť múdrejší v tom, ako hovoríme s našimi spojencami, keď máme nezhody. Mali by sme sa k nim obracať s rešpektom a priateľstvom.„
poprosim citaciu, ty stale vidis len to, co chces vidietjackb napísal:tvrdil si, ze Lajcak bol zvoleny do EP. nie nebol
toto tu vidim uz niekolky krat, mas nejaky link, nech sa pobavim?jackb napísal:vyrazkave decko, ktore ozrate vyziapuje, ze opakovane sulozi s bohom
nechapem preco sem davas clanok z roku 2013, ked pochybnosti o nezavislosti madarskych medii zacali krokmi, ktore sa uskutocnili minuly rok..
ok, nedal si to na prvy krat, tak ti dam druhu sancu: kedze Vysavace, Pohlavne Spravy a ZjemAjVleky robia reklamu opozicii Smeru, tak by neboli ani tie.
ty si nevidel video uvrestaneho decka pred Hlavnou staniciou ako opite opakuje, ze mava opakovanu suloz s bohom? tak vitaj na internetetehla napísal: nie vlastizradcu typu Lajcaka, ktory sa zosypal a odtiahol (nikomu chybat nebude) po tom, co sa mu rozpadol sen o istambulskom dohovore, aby tam pochopili, ze "replacement imigration" bude platit pre nich a pre pedofilov, nie pre europske narody, tu uz sranda konci
-
tehla
ako priklad toho, ze vtedy bol "Eurosojuz" este spokojny. A to vam fakt nevadi, ze tym chcu potrestat obyvatelov Madarska a Polska? Obmedzenym cerpanim eurofondov, na ktore aj oni prispievaju a porusovanim zakladnych principov demokracie odnimanim hlasovacich prav? Ked uz aj nasi "standardni proeuropski politici" sa voci tomu ohradili? Nasledovat mozu ostatne neposlusne krajiny V4 - cize my a cesi ... Vam uz tu niektorym fakt neni pomoci, jackb - asi nemam tolko casu na vyhladavanie kompromitujucich materialov ako ty ...M142 napísal: nechapem preco sem davas clanok z roku 2013, ked pochybnosti o nezavislosti madarskych medii zacali krokmi, ktore sa uskutocnili minuly rok..
polsko jasne porusilo pravne predpisy eu, ktore sa zaviazalo plnit. a ked ho za to maju potrestat, tak je to problem? preco? nehovoriac o tom, ze sa spravaju hodne ohladuplne a davaju im dostatocny cas na napravu.
Som si nevšimol, že by sa konali v uliciach Budapešti demonštrácie "vráťte nám naše eurofondy". Iba maďarskí a polskí politici sa boja, že o tie eurofondy prídu. Prečo asi?tehla napísal:A to vam fakt nevadi, ze tym chcu potrestat obyvatelov Madarska a Polska? Obmedzenym cerpanim eurofondov
No bodaj by. Keby nám takto pred rokom EÚ pozastaví komplet všetky eurofondy, tak sa do mesiaca Fico s Dankom a Bugárom požerú a boli by predčasné voľby. Tunelovanie európskych peňazí je to jediné, čo ich drží pokope.tehla napísal:Nasledovat mozu ostatne neposlusne krajiny V4 - cize my a cesi ...
naivne dufam, ze prave alkohol bol dovod preco osoba vo veku 19 ci 20 rokov dostala nezadrzatelne nutkanie vrieskat na rodinu turistov, vratane deti v kociku, ze opakovane sulozieva s bohom.-AA- napísal:To "opité" máš nejak podložené, alebo ide len o nejakú tvoju literárnu dramatizáciu?
Mladí v tom veku robia o dosť horšie a neuváženejšie veci.
To hovoríš o tom okresnom predsedovi LSNS s hákovým krížom vytetovaným na cecku? Ten to tiež nazval len mladíckou nerozvážnosťou. U vás to je nejaká populárna výhovorka.-AA- napísal:Mladí v tom veku robia o dosť horšie a neuváženejšie veci.
- Prílohy
-
- blog-neonacista-LSNS-Rastislav-Jakubik.jpg (47.82 KiB) 1580 zobrazení