Druhý pes k starému psovi
Druhý pes k starému psovi
Mam psa, ktorý už má cca 17 rokov. V poslednej dobe je už dosť chorlavy, viac menej len leží. Chcel by som ho potešiť, niečím nejako ešte naštartovať na staré kolená. Co si myslite na to keby som kúpil malé šteniatko? Mate niekto takú skúsenosť? Celý život neprichádzal často do kontaktu s druhými psami a keď hej nebol na nich agresívny, pokiaľ mu nešiel nejaký do misky. Ide mi o to, že je moc žiarlivý a bojím sa ze bude kontraproduktívne keď budeme behať okolo šteniatka a on sa môže cítiť odvrhnuty. Ale niečo mi hovori žeby predsa mohol ešte ozit a pripadne môže aj malého naučiť napr. hygienické návyky a podobne.
Ďakujem za každú podelenú skúsenosť.
Ďakujem za každú podelenú skúsenosť.
Re: Druhý pes k starému psovi
17 rokov je strasne vela, myslim ze toho uz “nenastartujes”
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Tiez si myslim, ze to nepomoze, skor by mu to mohlo uskodit. Radsej sa mu venuj a nechaj ho v pokoji dozit.
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
U nas sme malo jazvecika neviem kolko mal rokov ale urcite dobrych 15. Kupili sme stena bulteriera a ten sa chcel stale hrat no jazvecika to odtavovalo tak utocil. a ked zacal utocit aj mlady bulterier vies si predstavit ako do vzdy dopadlo. nakoniec jazvecik utiekol a ked uz bol stary slepy a hluchy chudaka zrazilo auto.
Nechám to teda tak, je pravda, že by ho to mohlo už otravovať a predsa už potrebuje svoj kľud, ktorý si aj zaslúži na svoj vek.
mlada fenka by ho hned prebudila, ale asi nie na dlho..
Asi nie, nemá gulky...
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Susedov pes (dožil cca 10 rokov), tiež nemal guľky a ťažko sa mu chodilo, ale stále keď zbadal našu fenu, omladol tak o 8 rokov 
Náš práve prišiel o guľky pre susedovu fenu, lebo mu z nej sibalo. Odvtedy ju má na háku. 
17 rokov je tolko, ze ten pes uz skor zije ako dochodca. Nechaj ho v klude lezat, oddychovat a dozit. Potom, ked umrie, tak vam bude vsetkym v rodine smutno, pretoze to bol clen rodiny. Az potom si zaobstarajte steniatko, ktore by vas rozveselilo a pomohlo zabudnut na tohto psika o ktorom pises.
testosteron sa tvori aj v nadoblickach- tie mu snad neboli odstranene.. 
To je možné ale kastracia ho úplne zmenila. Veľmi sa na nás naviazal, nikdy neušiel a druhých psov-fén sa bal a vyhýbal sa im viac menej.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
heker má pravdu.
Beny už to nezvládol a dnes ráno sme ho museli dať uspať. Večer dostal po prechádzke silné kŕče a ochrnul.
To je mi ľúto. Úprimnú sústrasť.
-
hifionania
Novice
To mi je luto. Viem ako Ti je. Dva roky dozadu som tiez prisiel o svojho bradača. A 17 rokov je aj na psa uz dost. moj mal 14.mikioko napísal:Beny už to nezvládol a dnes ráno sme ho museli dať uspať. Večer dostal po prechádzke silné kŕče a ochrnul.