Tazko povedat ktora je lepsia alebo horsia,ale ja mam starsiu ATI a ked budem kupovat novu xcem tiez ATI,myslim ze Nvidia je viac na gamy a ATI na vsetko(az na tie ovladace )
musim take priznat ze mam rad ATi (forever ), ale k tem ovladacum: nejak nevim snad nikdy jsem s nimi problem nemel - akorat sem musel vzdy po nainstalovani venovat docela casek tomu nastaveni, ale jinak vzdy v poho - vlastne kecam s tema poslednima sem mel problem
Ja som mal moznost odskusat obdive aj vlastnit nejaky cas. Musim povedat, ze ATi je mozno o kusok lepsia, ale co sa tyka podpory, nVIDIA ju ma momentalne lepsiu.
moze byz Nvidia ma o nieco lepsiu podporu ovladacov ako ati, ale aj tak je pre mna ati naj!!!Lebo som mal nvidiu geforce5200 a neustale mi na nej daco mrzlo!!
wolle napísal:moze byz Nvidia ma o nieco lepsiu podporu ovladacov ako ati, ale aj tak je pre mna ati naj!!!Lebo som mal nvidiu geforce5200 a neustale mi na nej daco mrzlo!!
Ty si riadna lama! Sa do toho asi moc nerozumies.
Si mal daco posrate. To sa predsa moze stat s kazdou grafikou.
Poviem vam tajomstvo. Donedavna som opovrhoval kartami od ATI. Bol som tvrdym zastancom GeForce (Nvidia) ale odkedy som sa nechal nahovorit na experiment menom ATI za nic na svete by som nemenil. Samozrejme pokial by mi niekto neponukol 7800GTX 512
no podla mna je to viacmenej vyrovnane, ale o cosi lepsie je na tom nvidia. ludia su sklamani z nvidie ale jak prejdu na ati zistia ze v tom velky rozdiel neni. kazda karta ma svoje + aj - . ale podla mojho nazoru je na tom momentalne o cosi lepsie nvidia ved medzi ati strednej triedy a nvidia strednej triedy nemoze byt velky rozdiel. nechapem ako moze nekdo povedat ze rovnako vykonna ati je lepsia jak nvidia. ved je predsa rovnako vykonna !!! co je na nej lepsie ? farba ???
o low-ende sa je asi škoda baviť, ale tu by som vybral kartu od nVidie, pre lepšie vyladenie ovládačov.
v mainstreame čakali fanATIci viac ako rok kým prišla odpoveď na 6600GT od nVidie /X800GTO2/. to je vo svete IT strašne dlho.
v high-ende kraľovala karta od nVidie 7800 GTX s 256 mb ram, kým
neprišla Ati s X1800 XT, ktorá bola najsilnejšou kartou iba pár dní a to
nVidia pridala na svoju kartu len ďalších 256 mb ram.
teraz ja najlepšou kartou ati X1900 XTX, ale do kedy?
do konca marca 2006.
zda sa mi ze momentalne ma lepsiu ponuku v strednej striede ati, co sa tyka podpori je lepsia nvidia, ale ked pride stredna trieda nvidie sedmickoveho radu....