Chcem kúpiť auto
-
martinez13
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
Ja som minulý rok kupoval Astru a dali mi 20,5% zľavu, mali nejaký bleskový týždeň tak som to využil. V zmluve je písané, že auto nemôžeš predať prvý pol rok alebo tuším 6000km.
inak co?
dnes mi panko z nissanu opat pisal. stiahol cenu este o 1000 eur dole. takze aktualne by sme mali auto ktore chceme, vo vybave ktoru chceme, este aj so zimnou sadou, jediny problem je ze ma najazdenych 12 tisic.
za chvilu mi asi praskne hlava z tohto. clovek by si povedal ze vyber auta bude prijemna zalezitost.
asi sa s nim dohodnem ze chcem to auto vidiet nazivo, chapem ze oni ho pred predajom daju do top stavu ale skrabance ci poskodeny interier neschovaju, podla toho by sa dalo hadam aj vyvodzovat ako sa ten clovek spraval k motoru (predpokladam ze ak sa niekto chova k autu ako hovado tak sa to prejavi aj na motore aj na interieri).
za chvilu mi asi praskne hlava z tohto. clovek by si povedal ze vyber auta bude prijemna zalezitost.
asi sa s nim dohodnem ze chcem to auto vidiet nazivo, chapem ze oni ho pred predajom daju do top stavu ale skrabance ci poskodeny interier neschovaju, podla toho by sa dalo hadam aj vyvodzovat ako sa ten clovek spraval k motoru (predpokladam ze ak sa niekto chova k autu ako hovado tak sa to prejavi aj na motore aj na interieri).
to je absolutny bullshit, mam auto s 225 000 km a interier je ako novy, staci vytepovat sedacky, nic nevrzga, nic nie je poskrabane
to auto neber, predajca je zufaly, potrebuje ho predat a on vie preco, k tomu autu sa spravali ako prasata, nakladali mu za studena a vytlky nerobili problem, teraz sa ti to na motore este neprejavi ale ak uz poskodenie zacalo, nemusi byt rozpoznatelne hned, v 60tkm ti zacnu odchadzat veci, ktore odchadzaju pri 200tkm a potom si spomenies za akych okolnosti si to auto kupil
za takychto okolnosti by som taketo dolezite veci nekupoval, ak ti raz povie ze sa neda a o 2 dni zavola ze tak dobre, evidentne sa ho potrebuju zbavit a ty budes ten vol ktory to kupi, a ked ho budes k nim chodit servisovat budu od teba davat ruky prec
to auto neber, predajca je zufaly, potrebuje ho predat a on vie preco, k tomu autu sa spravali ako prasata, nakladali mu za studena a vytlky nerobili problem, teraz sa ti to na motore este neprejavi ale ak uz poskodenie zacalo, nemusi byt rozpoznatelne hned, v 60tkm ti zacnu odchadzat veci, ktore odchadzaju pri 200tkm a potom si spomenies za akych okolnosti si to auto kupil
za takychto okolnosti by som taketo dolezite veci nekupoval, ak ti raz povie ze sa neda a o 2 dni zavola ze tak dobre, evidentne sa ho potrebuju zbavit a ty budes ten vol ktory to kupi, a ked ho budes k nim chodit servisovat budu od teba davat ruky prec
no ale to je to, ze sa asi k tomu autu spravas. na nasom 3 rocnom aute su bezne znamky pouzivania, plastova lista na stredovom panely je poskrabana, folia na okne za C stlpikom je doskrabana od snowboardu a proste vidno znamky pouzivania.
ale asi mas pravdu, asi to proste nezoberieme, nech nas presviedca ako chce.
ale asi mas pravdu, asi to proste nezoberieme, nech nas presviedca ako chce.
tak ale menežer to realne nema ako za 12tkm poskrabat, na tom aute asi behal praca-obchod-domov-praca-ina pobocka v inom meste-domov
ale hej, asi mas pravdu, zalezi podla toho ako je rieseny interier
ale hej, asi mas pravdu, zalezi podla toho ako je rieseny interier
-
kukiak
Addict
Co ja viem, ja som tiez takto kupoval od dealera ale rocne auto s 20k km a bola to super kupa. Rozdiel 16,5K vs 21K v konfiguratore a ziadny problem..
Ved tam mas zaruku... a pokial to auto zase po 3-4 rokoch predas, tak by som fakt nejakych 12k km neriesil a zobral to.
Ved tam mas zaruku... a pokial to auto zase po 3-4 rokoch predas, tak by som fakt nejakych 12k km neriesil a zobral to.
zalezi na cloveku, stale ale plati ze najlepsie terenne auto je sluzobne 
povedali sme si so zenou to asi nechame trochu vychladnut, uz sa z toho vyberu stresujeme a realne sa nam to nikam neponahla (jedine co ma skrie ze cim dlhsie s tym cakame tym viac klesa cena aktualneho auta).
inak vcera som uplnou nahodou otvoril cennik noveho focusu, doteraz ma to ani nenapadlo, lebo ved ked mam focus a chcem upgrade, tak nekupim zase focus.
lenze ten novy focus je ozaj podstatne vacsi, ci uz razvorom alebo objemom kufru sa vyrovna octavii. v cenniku maju aj verziu active, ktora by mala mat vyssi podvozok a byt trochu viac prisposobena terenu (rozumej bratislavske cesty
).
to len tak ze mam noveho kandidata a uz nemusim strasit manzelku octaviou
co si myslite o tom ze ford uz aj aktualny 1.5 ecoboost robi trojvalec? teraz mame v aute 1.0 ecoboost a popravde s nim nemam ziadny problem, samozrejme vacsi vykon by som ocenil, ale to ze je to trojvalec mi nijak nevadi. tie nove 1.5 davaju celkom slusny krutak a maju aj funkciu vypinania jedneho valca, co by mohlo trochu zlepsit spotrebu na dialnici.
inak vcera som uplnou nahodou otvoril cennik noveho focusu, doteraz ma to ani nenapadlo, lebo ved ked mam focus a chcem upgrade, tak nekupim zase focus.
lenze ten novy focus je ozaj podstatne vacsi, ci uz razvorom alebo objemom kufru sa vyrovna octavii. v cenniku maju aj verziu active, ktora by mala mat vyssi podvozok a byt trochu viac prisposobena terenu (rozumej bratislavske cesty
to len tak ze mam noveho kandidata a uz nemusim strasit manzelku octaviou
co si myslite o tom ze ford uz aj aktualny 1.5 ecoboost robi trojvalec? teraz mame v aute 1.0 ecoboost a popravde s nim nemam ziadny problem, samozrejme vacsi vykon by som ocenil, ale to ze je to trojvalec mi nijak nevadi. tie nove 1.5 davaju celkom slusny krutak a maju aj funkciu vypinania jedneho valca, co by mohlo trochu zlepsit spotrebu na dialnici.
to vypinanie valca je uplne zanedbatelne, skor ma zaujima kedy sa to zacne hromadne kurv*t
-
guess.whoo
Redeemer
nad novym proceedom si nerozmyslal? vyzera fantasticky..
https://www.kia.com/content/dam/kwcms/k ... 209171.pdf
//autoeditácia príspevku (07 Feb 2019, 11:11)
chezter - to iste sa hovorilo ked prisli litrove ecoboost motory pred cca 8-10 rokmi a dodnes jazdia v pohodicke a maju slusne najazdy
chezter - to iste sa hovorilo ked prisli litrove ecoboost motory pred cca 8-10 rokmi a dodnes jazdia v pohodicke a maju slusne najazdy
mna uz tie eu sracky zacinaju poriadne srat, stale len emisie emisie emisie, podme robit trojvalce, teraz podme jazdit na dvojvalcochguess.whoo napísal:nad novym proceedom si nerozmyslal? vyzera fantasticky..
-
guess.whoo
Redeemer
smeruje to ku konom, to je jasne..ale spolahlivost je dobra aj na trojvalcoch.
navyse stale mas moznost kupy vacsej kubatury
navyse stale mas moznost kupy vacsej kubatury
proceed som samozrejme uz obdivoval. hlavne je to presne nasa cenova kategoria. chcem sa na neho ist este niekedy pozriet, ale obavam sa to stroskota na tom ze neni dost velke, razvor je mensi o 5cm a papierovo je sice kufor rovnako velky ako ten focus, ale shooting brake proste neni kombi.
Chezter:
no prave mna by zaujimalo preco kazdy na tie trojvalce nadava? ja to proste nijak nepocitujem.
aky je realny rozdiel medzi 1.5 stvorvalcom a 1.5 trojvalcom? obe maju turbo, cca rovnaky vykon a krutak. akurat ze ten trojvalec je lahsi a menej veci sa v nom musi hybat.
Chezter:
no prave mna by zaujimalo preco kazdy na tie trojvalce nadava? ja to proste nijak nepocitujem.
aky je realny rozdiel medzi 1.5 stvorvalcom a 1.5 trojvalcom? obe maju turbo, cca rovnaky vykon a krutak. akurat ze ten trojvalec je lahsi a menej veci sa v nom musi hybat.
-
guess.whoo
Redeemer
no ja by som ozelel par cm a vzal ten 150kw motor 
http://www.autoforum.cz/zajimavosti/poh ... 9-miliard/guess.whoo napísal: chezter - to iste sa hovorilo ked prisli litrove ecoboost motory pred cca 8-10 rokmi a dodnes jazdia v pohodicke a maju slusne najazdy
-
guess.whoo
Redeemer
tak predaj zacal v 2012, sorry za odchylku. za ten cas sa predalo vyse 1,5 miliona focusov v europe (samozrejme nie vsetky 1.0) a tych zhorenych aut bolo minimum.
boli zvolavacky, lenze tie mala za 7 rokov pomaly kazda druha automobilka. a tych 1900 jedincov je naozaj pri tom mnozstve len statisticka odchylka
boli zvolavacky, lenze tie mala za 7 rokov pomaly kazda druha automobilka. a tych 1900 jedincov je naozaj pri tom mnozstve len statisticka odchylka
Asi tak.
Len v mojom okolí poznám dvoch ľudí, ktorým tieto motory odišli.
Ináč ten opel som zavrhol a zatiaľ som na SX4 s-cross. Ibaže som dnes písal do mazdy a mám info, že novú mazdu 3 sedan viem mať doma cca. v máji. Je síce o 2k drahšia, ale ten interiér sa nedá porovnať...
-
guess.whoo
Redeemer
ako im odisli? co im odislo? seriozne ma to zaujima pretoze na fordkluboch som nevidel za tie roky ziadneho majitela, ktory by sa stazoval
To som nezisťoval, ale obaja mali zadretý motor a jeden to predal ako nepojazdné a druhý riešil motor z búračky.