pretože to je priamo v zákone, nie je to výmysel firmy...MayDaySK napísal: Zrejme ano, ale aj v iných firmách to pýtali do 15.2. príp do konca februára...
Mám 22 a nič neviem vybaviť
Re: Mám 22 a nič neviem vybaviť
Neexistuje žiadosť o neskorší termín?
Chápeš aký je rozdiel medzi daňovým priznaním a požiadaním zamestnávateľa o vykonanie ročného zúčtovania dane?
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
ano, velmi dobre
"...a za druhé zákon hovorí že kto bol aj SZČO bezohľadu na to aké obdobie si dáva daňové zrobiť súkromne t.j. nemôže zamestnávateľ....."
"...a za druhé zákon hovorí že kto bol aj SZČO bezohľadu na to aké obdobie si dáva daňové zrobiť súkromne t.j. nemôže zamestnávateľ....."
Bavíme sa o termíne 15.2 dokedy má zamestnanec možnosť požiadať zamestnávateľa o rzd. Hensym sa pýtal či sa ten termín dá posunúť. Nedá. Oficiálne.
Neoficiálne môžeš ísť súkromne na mzdové aj po termíne s kávou v ruke a podľa nálady sa rozhodnú, no povinnosť už nemajú.
Mayday má situáciu inú, ten si musí podať dp B ako píšeš, ale nie je to správna odpoveď na posunutie termínu 15.2 a rzd.
Neoficiálne môžeš ísť súkromne na mzdové aj po termíne s kávou v ruke a podľa nálady sa rozhodnú, no povinnosť už nemajú.
Mayday má situáciu inú, ten si musí podať dp B ako píšeš, ale nie je to správna odpoveď na posunutie termínu 15.2 a rzd.