Kúpa TV
Re: Kúpa TV
Ahojte, co rozumne sa oplati kupit momentalne v 55'' uhlopriecke? Vyuzitie: PC hranie/Netflix. Dakujem. Rozpoctom som neni limitovany, otazne je, co je stredna cesta a co nadstandard.
-
Ryan Giggs
VIP
Na tak polozeny dotaz sa odpoveda tazko. Oplati sa vela veci v roznych cenovych hladinach. Zalezi na narokoch a poziadavkach.
Poziadavky su iba obrazova kvalita a rychlost TV. Nic ine nemam zapotreby.
-
Ryan Giggs
VIP
Dobra kupa je napr. Sony 55XF9005. Ma to uz aj dobre HDR, nizky lag.
Zakladne 55ky zacinaju na sume okolo 400 Euro. Aky zmysel ma priplacat 3nasobok, za tu istu uhlopriecku? Nie je tam rozumnejsie ist do strednej cesty ako priplacat 3nasobok?
Co tak Hisense H55U7A ? Je za rovnych 600 Euro. 100Hz panel.
Co tak Hisense H55U7A ? Je za rovnych 600 Euro. 100Hz panel.
-
Ryan Giggs
VIP
icefiresr napísal: Aky zmysel ma priplacat 3nasobok, za tu istu uhlopriecku?
Zmysel to ma presne ten, čo som pisal vyššie. Zaleži ake naroky a požiadavky maš. Tak podľa toho ma alebo nema zmysel priplacať.
Kto chce špičkovy obraz, pripadne aj HDR, tak si proste priplati a nebude kupovať TV za 400 či 600 €, kde je obraz o dosť horši a kde TV nemaju HDR.
Preto som aj bol pisal, že bez nejakeho finančneho limitu sa veľmi rozumne radiť neda.
Limit nemam, toto nie je o peniazoch, ale vidim to na tom poslednom Philipse, co si mi poradil par rokov tu dozadu
Stal 630 Euro a teraz sa panel (podobny), predava ani nie za 340 Euro. Proste to ide casom dole (dost) a preto nevidim az moc velky zmysel priplacat 2-3 nasobne. To uz radsej za 3 roky kupim uplne novu TV a som na tom rovnako (resp. lepsie).
Ten HiSense je teda OK? Musim pozriet, kde sa da vobec vidiet.
Ten HiSense je teda OK? Musim pozriet, kde sa da vobec vidiet.
-
Ryan Giggs
VIP
To je ale velmi skreslena predstava. Cena vzhladom k uhlopriecke klesla, lenze este prudsie klesla kvalita.
TV kupeny pred rokmi za 600€ moze byt kludne obrazovo o dost lepsi ako ten 600-eurovy co kupis dnes. Sice vies aj velku uhlopriecku kupit za malo penazi, ale obraz stoji za hovno. Kvalita sa totiz prestahovala do velkych uhlopriecok a do vysokych cenoviek.
Kedysi si mal napr. 100 Hz panel aj v 40-50" alebo aj 32" v 300-400 eurovom televizore. Teraz je najlacnejsi 100 Hz na trhu ten Hisense za 600€. A v 55".
Takze ano, pokial si nenarocny divak, tak asi nema pre teba zmysel davat za TV 1000€. Ale zaroven ked si kupis nejaky za 400, tak ten moze (a aj bude) mat horsi obraz ako TV co mas teraz doma. Ako som pisal uz 2x je to otazka poziadaviek. Ak by si chcel napriklad TV co vie zobrazit HDR, tak v podstate nemas na vyber iny ako ten 1200-eurovy (alebo drahsi) televizor.
Ano, ten Hisense je dobry.
TV kupeny pred rokmi za 600€ moze byt kludne obrazovo o dost lepsi ako ten 600-eurovy co kupis dnes. Sice vies aj velku uhlopriecku kupit za malo penazi, ale obraz stoji za hovno. Kvalita sa totiz prestahovala do velkych uhlopriecok a do vysokych cenoviek.
Kedysi si mal napr. 100 Hz panel aj v 40-50" alebo aj 32" v 300-400 eurovom televizore. Teraz je najlacnejsi 100 Hz na trhu ten Hisense za 600€. A v 55".
Takze ano, pokial si nenarocny divak, tak asi nema pre teba zmysel davat za TV 1000€. Ale zaroven ked si kupis nejaky za 400, tak ten moze (a aj bude) mat horsi obraz ako TV co mas teraz doma. Ako som pisal uz 2x je to otazka poziadaviek. Ak by si chcel napriklad TV co vie zobrazit HDR, tak v podstate nemas na vyber iny ako ten 1200-eurovy (alebo drahsi) televizor.
Ano, ten Hisense je dobry.
-
nejakymarko
Addict
Samsung UE55NU7172UXXH je v danej cenovej kategorii velky odpad?
Vyuzitie klasika vysielanie, obcas nejaky ten film (HD), HBO GO a podobne.
Vdaka
Vyuzitie klasika vysielanie, obcas nejaky ten film (HD), HBO GO a podobne.
Vdaka
-
Ryan Giggs
VIP
Je to jeden z najlacnejšich TV na trhu. Lepši je ale Hisense H55A6100 alebo TCL 50DP660.
-
nejakymarko
Addict
Pýtam sa len preto, že ho má momentálne orange v ponuke a k predĺženiu paušálu nedávajú žiadny rozumný benefit, ak ho vezmem bez zariadenia. Nový mobil nepotrebujem a tam ma zaujala TV. Chcel som vedieť, či sa to za dané peniaze oplatí, alebo nie. Vidím, že ani veľmi nie 
Vďaka
Vďaka
Skus si vybavit lepsiu cenu ze o TV/mobil nemas zaujem.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
https://www.alza.cz/55-samsung-ue55d6570-d283761.htm
Oplatí sa tento TV kúpiť za 250€ z bazaru? Nikde na nete neviem nájsť, aký typ VESA to má. Nevie niekto poradiť?
Oplatí sa tento TV kúpiť za 250€ z bazaru? Nikde na nete neviem nájsť, aký typ VESA to má. Nevie niekto poradiť?
-
Ryan Giggs
VIP
Na Samsung stranke je urcite niekde manual. Ked nie SK, tak CZ.
Uz je to dost starina. Neviem ci by som to kupoval.
Uz je to dost starina. Neviem ci by som to kupoval.
-
Grim
Darca
Nebudem na tom sledovať TV, pripojím to k PC ako daľší monitor, takže tak. Hlavne aby to vydržalo aspoň 2 roky.
-
Ryan Giggs
VIP
Tak na to sa spoliehat neda. To uz je 7 rokov stary model.
-
redliner
King
Čaute, chcel by som do spálne novú telku, no som ochotný za ňu dať max 400 €. Primárne bude používaná na sledovanie FULL HD filmov, satelit a sem-tam možno zapojím aj playko
Najradšej by som bral uhlopriečku väčšiu ako je 43", no neviem či s takýmto rozpočtom namútim veľa vody. Dík
-
Ryan Giggs
VIP
Tak najdu sa TV aj v 49"-50", ale vsetko je to uplny lowend. Nejlepsi asi Hisense H50A6140.
-
redliner
King
Tak a lepší 43"?
-
Ryan Giggs
VIP
Za 400€ nie. Tie ceny su skoro rovnake.