Dá sa používať Whatsapp online cez prehliadač PC?
Dá sa používať Whatsapp online cez prehliadač PC?
Už som si trochu googlil a dozvedel som sa že buď si treba inštalovať aplikáciu do PC (čo mi nevyhovuje), keď chcem cez prehliadač tak musím načítať QR kód čo znamená ža musím mať ten whatsapp už v mobile. Ide o to že nemám smartfón ale chcel by som na whatsapp (keďže tam mám ľudí) chodiť z PC tak ako napr. na messenger kde stačí zadať len login a heslo, nič viac to nepýta. Také niečo by sa dalo aj na whatsappe?
Re: Dá sa používať Whatsapp online cez prehliadač PC?
nedalo.. whatsapp je cisto cez mobil.. ked to mas na mobile, a nejde ti internet v mobile, tak to nepustis ani v prehliadaci..takze smolka
tak isto sa to overuje cez telefonne cislo neustale.. Ked to mas v mobile a vyiahnes sim, tak ti to tiez nepojde..
tak isto sa to overuje cez telefonne cislo neustale.. Ked to mas v mobile a vyiahnes sim, tak ti to tiez nepojde..
Mali web.whatsapp.com, ale uz to nahradili asi len aplikaciou. Nevyhoda aplikacie je, ze musis byt online na mobile a tak sa straca plnohodnotne pouzitie aplikacie bez mobilu. Lepsie je na tom Viber, ten ide aj bez mobilu, lenze treba instalovat aplikaciu do pc.
Ešte keby sa aspon tak dalo že dajme overovalo by si to cez číslo ako pri prihlasovaní do rôznych elektrických pobočiek že dáte login, heslo, a ono by to odoslalo notifikačnú SMS lebo mobil je, len neni smart. Ale na messenger sa dá v pohode ísť cez prehliadač na pc. Takže tí sú na tom najlepšie.
Messenger je webova + mobilna platforma, komunikujes s ludmi na zaklade mena a priezviska. Whatsapp je mobilna platforma pri ktorej komunikujes sludmi na zaklade telefonneho cisla, neskor bola doplnena aj o aplikaciu pre Windows.
Ty porovnavas neporovnatelne. FB vznikol ako socialna siet v roku 2003 alebo 2004, vtedy sa o smartfonoch este nikomu nesnivalo. WhatsApp vznikol cisto za ucelom bezplatnej textovej komunikacie a neskor aj bezplatne volania cez internet. WhatsApp je urceny pre smartfony, ktorych podiel na trhu je skoro stopercentny. A ti tragedi co maju tlacitkovy telefon, tak nech placu a nadavaju na WhatsApp. Smola.
https://web.whatsapp.com/ stale funguje, netreba appku do pc
Pobavil som sa
.

To bude super keď tvoji "kamaráti" budú čakať na odpoveď do večera, keď si sadneš za pc
MayDaySK napísal:Je tam budik, kalkulacka, dost silne led svetlo, ma vlastne vsetko co potrebujem...
To je aj odpoved preco ja nedam dopustit na "hlupe" telefony. Su prakticke a bezstarostne...
A máme to tu.aacid napísal:co spravis ked si tvoji kamarati vytvoria skupinu na whatsappe a budu chciet aby si sa k nim pridal?
To bude super keď tvoji "kamaráti" budú čakať na odpoveď do večera, keď si sadneš za pc
Stacilo by len uplne tolko spravit ze ked uz existuje PC verzia WhatsApp tak zadam telefonne cislo, kludne nech posle notifikacnu SMS ktoru opisem do PC a som zapaty pod cislom aj bez smartfonu. Nic zlozite.heker napísal:Ty porovnavas neporovnatelne. FB vznikol ako socialna siet v roku 2003 alebo 2004, vtedy sa o smartfonoch este nikomu nesnivalo. WhatsApp vznikol cisto za ucelom bezplatnej textovej komunikacie a neskor aj bezplatne volania cez internet. WhatsApp je urceny pre smartfony, ktorych podiel na trhu je skoro stopercentny. A ti tragedi co maju tlacitkovy telefon, tak nech placu a nadavaju na WhatsApp. Smola.
to sa koho pytas? nas ci vyvojarov whatsappu, alebo to bola len recnicka otazka? 
Len recnicka otazka ale s jednou vecou sa vyriesilo ak druhe. Vyvojarov by pravdepodobne nezaujimalo mizive percento ludi co by to chceli vyuzivat v PC. To co si kupuju tlacidlove telefony nemaju v umysle vyuzivat whatsapp a ten kto ho vyuziva ma obvykle smartfon. Takze nic.
-
starysomar
Hardcore addict
Aj v tejto chvíli funguje aj aplikácia v PC - samozrejme musí byť Wh... spustené aj v mobile. Osobne tiež nepíšem v mobile tak rýchlo, ako v PC tak to používam...