Ja nefiem a skoro kazdy z fora pocuva Hipa Hopaworman napísal:FOREVER HIP - HOP and respect all music style!
HIP-HOP
-
MC_PEDRO
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: HIP-HOP:)
tak si urobte vlastnu miestnost kde si moste nadawat na co chceteTraktorista napísal: chodime sem preto, lebo chceme potlacit skupinu hip-hoperov, a presadit techno music,....
a ta druha moznost sa mi nepaci
a tu tretiu zamietam
Lenze minimalne polovica to pocuva preto lebo vidia cernocha v telke s velkou retazou ktory speiva o tom kolko ma penazi a on uz je z neho namako tak si pokupi 15retazi a o 3cisla vacsi dres a bude chodit jak najvacsi a pritom su to iba deti hrajuce sa na negrovJoker napísal:Ja nefiem a skoro kazdy z fora pocuva Hipa Hopa
mno neviem. ja rap cujem asi 3-4mesiace a nevidim ze mam nasebe velky dres a retazku. ja som cely rap odsuval medzi negrov do brooklynu a nasich som nepovazoval za reperov a pocuval som si roots reggae. az sa mi do ruk dostal najprv vecov album kery sa mi celkom lubil, a ked mi do ruk dosla moja rec - demo tak som sa skoro dosral a uplne zmenil nazor. a nevrav mi ze to pocuvam lebo je to moderne.dOg napísal: Lenze minimalne polovica to pocuva preto lebo vidia cernocha v telke s velkou retazou ktory speiva o tom kolko ma penazi a on uz je z neho namako tak si pokupi 15retazi a o 3cisla vacsi dres a bude chodit jak najvacsi a pritom su to iba deti hrajuce sa na negrov!!!!Iba malo ludi je tu tych ktory naozaj pocuvaju hip-hop a nepocuvaju to preto lebo je to moderne lebo ho pocuvaju trochu dlhsie
neviem ci uz toten sucasny hip hop ma aj nejaky zmysel
Uz je to o nicom, preco?
Preto lebo sa tam uz ani riadne nespieva len tak moc ticho klipy nemaju ziadne efekty len spievaju o sebe jaky su oni chudaci ale zaroven tam sa vozia v drahych autach, kupu v peniazoch a omamuju ich tam nadrzane devky - to neni hudba to volovina.Uz kazdy debil v USA musi mat klip aby ukazal jaky je to dement.A tak sa ruti hip hop do prazdna lebo spevakov a skupin je az prilis vela pricom 90% z nich nevie vobec aspon podla mna spievat
.
Zo slovenskeho rapu pustim obcas KOR a tot vse ostatne skupiny sa mi moc nepacia
.
Uz je to o nicom, preco?
Preto lebo sa tam uz ani riadne nespieva len tak moc ticho klipy nemaju ziadne efekty len spievaju o sebe jaky su oni chudaci ale zaroven tam sa vozia v drahych autach, kupu v peniazoch a omamuju ich tam nadrzane devky - to neni hudba to volovina.Uz kazdy debil v USA musi mat klip aby ukazal jaky je to dement.A tak sa ruti hip hop do prazdna lebo spevakov a skupin je az prilis vela pricom 90% z nich nevie vobec aspon podla mna spievat
Zo slovenskeho rapu pustim obcas KOR a tot vse ostatne skupiny sa mi moc nepacia
Kód: Vybrať všetko
www.artattack.sk Amerického rapera Proofa zastrelili v nočnom klube
- bol jediny, kto ma z formacie D12 ako-tak zaujal...
-
MisguidedAngel
Star
-
okonenipica
Zablokovaný
smutna spravaTomasito napísal:Amerického rapera Proofa zastrelili v nočnom klube
Vulgárne texty na slovenských CD
Viete, čo je na CD-čkách, ktoré si kupujú vaše ratolesti? K štýlu hip-hop patria nielen hrubé reťaze na krku, vyťahané tričká, ale aj kontroverzné texty plné nadávok, ponižovania či sexu. Bez problémov ich predajú aj malým deťom.
http://stv.mediacapitol.com/tvarchive/v ... ideo=19945
mms://62.84.131.230/local/stv/2006/NOVINY/2006-06-09_NOVINY_13_Vulgarne_texty_n_1149881146.wmv
Viete, čo je na CD-čkách, ktoré si kupujú vaše ratolesti? K štýlu hip-hop patria nielen hrubé reťaze na krku, vyťahané tričká, ale aj kontroverzné texty plné nadávok, ponižovania či sexu. Bez problémov ich predajú aj malým deťom.
mms://62.84.131.230/local/stv/2006/NOVINY/2006-06-09_NOVINY_13_Vulgarne_texty_n_1149881146.wmv
-
Lamor
Light Star
STVAryan Angel napísal:Vulgárne texty na slovenských CD
-
Dead_Warrior
Professional
Aryan si lolec
ale neber to jak narazku
Viete co bolo an tom zostrihu najlepsie ze zase ukazu len Rytmusa v klipe ale neukazu napr aj daky iny klip sry Aryan ty nie si lolec ale to oni su lolci
dobre som sa na tom pobavil

EDIT: a ze ptoom niekto kto nepocuva ani hh tak si ma urobit pozitivny nazor na hip-hop
Viete co bolo an tom zostrihu najlepsie ze zase ukazu len Rytmusa v klipe ale neukazu napr aj daky iny klip sry Aryan ty nie si lolec ale to oni su lolci
EDIT: a ze ptoom niekto kto nepocuva ani hh tak si ma urobit pozitivny nazor na hip-hop
-
Lamor
Light Star
niekto kto ho nepocuva predsa o nom nemoze mat pozitivny nazor.. nanajvys neutralny.. ale stym ze to kazy male deti a vyrastaju z nich "velky gangstri" ( ako sa tu poniektori tvaria ) suhlsim... hh je gyc a brak a bastaDead_Warrior napísal:Aryan si lolecale neber to jak narazku
Viete co bolo an tom zostrihu najlepsie ze zase ukazu len Rytmusa v klipe ale neukazu napr aj daky iny klip sry Aryan ty nie si lolec ale to oni su lolci![]()
![]()
lol tak ale asi nerobil reportaz kvoli jednej skupine ktora ma vulgarne texty.. Rytmus je len dobry priklad.. nadavky a to okolo co tam spominali sa asi tyka aj plno inych hiphoperov (vsetkych?:) ... a nevidel si tam toho pana co si hovori "Zverina" ? tiez to sam potvrdilDead_Warrior napísal:Aryan si lolecale neber to jak narazku
Viete co bolo an tom zostrihu najlepsie ze zase ukazu len Rytmusa v klipe ale neukazu napr aj daky iny klip sry Aryan ty nie si lolec ale to oni su lolci![]()
![]()