Apex Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Meken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Apex Legends

Príspevok od používateľa Meken »

Zdravim,

hravate to niekto? Ja som zacal asi dva dni dozadu a v celku je to zabavna hra:
Koho nebavia insta killy v PUBG a chce sa troska zabavit , ale zase sa mu nepaci "stavanie" vo FORNITE, tak toto je to prave.

Zatial dostupny len TRIO mod a FIRST PERSON.

Je to free hra - Battle Royale na sposob PUBG, FORTNITE.. Tu si ale clovek vybera hrdinu , ktory ma kazdy daku schopnost + ultinu.

Tips:

Odkaz: https://www.ea.com/games/apex-legends

Dajte vediet , kto hrava a pod akym nickom: Moj Meken1990
Prílohy
apex1.jpg
apex2.jpg
wladas
Redeemer
Redeemer

Re: Apex Legends

Príspevok od používateľa wladas »

Poslal som ti req. Vcera som to prvy krat pustil. Je to sice na mna troska rychle ale necham tomu cas. Paci sa mi ze spravili kopec veci aby sa nedalo kempit.
Meken
King
King

Dobre, ked pridem z roboty mrknem na to. No ako myslis , ze nedalo kempit? Myslis napriklad ako bloodhunter , ze vie oskenovat okolie a vidi kto kempi? Lebo inak zona je aj na inych battle royaloch ,ktora ta nuti hybat sa , ale tu ti nepomoze na niekoho moc kempit lebo insta kill mu nedas ani so sniperkou prakticky a hra je rychla, teda pohyb hracov, tazko nieco trafit ako na PUPG a samozrejme trva dlhsi cas kym das dole enemy.
Preto je to zabavne, lebo sa mozes vyhrat s tym, ci uz doplnanie zivota, stitov a vyuzivanie ULTImatnych schopnosti + celkove ozivenie co je uplne daco nove oproti PUBG alebo FORTNITE.

BTW akurat som sa vcera smial, lebo som si dal nick Meken a nedalo sa, tak som dal Meken1990 a uz sa mi dvakrat smiali, ze co tam robim "ch*j stary" 30 rocny :D -- (a hovorim, ze mam len 28 :D ).
Ani by som nepovedal, ze som stary na hry, moc sa casto nehravam ,no ked si uvedomim ze o chvilku 30 rokov a hravam proti 15 rocnym... Na druhej strane moj oco ma 55 rokov a CSko hrava uz 10 rokov pravidelne :D ... Mam cas...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Taká technicka otázka, kto je developer? Nie sú tam v podmienkach ukryté také srandičky, že môžu zbierať dáta, čo robíte na ploche windowsu a pod., ako v prípade čínskeho Ring of Elysium?
Meken
King
King

Na toto Ti ja neviem odpovedat, ale hned ju otocim ako to myslis ze Ring of Elysium pozera co robime na ploche atd?
Mam to stiahnute, zapol som to len raz, nezaujalo ma to.
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

ephramko napísal:Taká technicka otázka, kto je developer? Nie sú tam v podmienkach ukryté také srandičky, že môžu zbierať dáta, čo robíte na ploche windowsu a pod., ako v prípade čínskeho Ring of Elysium?
Developer je Respawn ( Titanfall 1, Titanfall 2) a ide to cez Origin. Takze sledovanie v standartoch EA :D
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Meken napísal:ako to myslis ze Ring of Elysium pozera co robime na ploche atd?
Tak ako som to napísal. Majú v EULA hry uvedené srandičky typu, že majú prístup k tomu, čo robíš na ploche, aké iné programy bežia, prístup ku všetkým diskom (aj k tým kde nemáš nainštalovanú hru) a odosielanie dát z diskov im do Číny. V podstate drvivú väčšinu negatívnych recenzii majú práve kvôli tomu. Oni to vysvetľujú tým, že je to akože pre dobro hráčov a bojujú tak s cheatingom.

Určite Číňanom budeme veriť. Hlavne vo svetle informácii o Huawei.
Meken
King
King

Dik za info k+, uz to nejdem rozvadzat, kedze je to OT.

A k teme, hrali sme vcera par hier s kamaratom a zatial to ma bugy lebo stavalo sa pomerne dost casto, ze sa hra zapla ale nedalo nas spolu... proste kamarata v partii bud vyhodilo a ostal v menu alebo nas napojilo no kazdy hral "solo" ...
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

ephramko napísal:Tak ako som to napísal. Majú v EULA hry uvedené srandičky typu, že majú prístup k tomu, čo robíš na ploche, aké iné programy bežia, prístup ku všetkým diskom (aj k tým kde nemáš nainštalovanú hru) a odosielanie dát z diskov im do Číny. V podstate drvivú väčšinu negatívnych recenzii majú práve kvôli tomu. Oni to vysvetľujú tým, že je to akože pre dobro hráčov a bojujú tak s cheatingom.

Určite Číňanom budeme veriť. Hlavne vo svetle informácii o Huawei.
Samozrejme, lebo Microsoft, Google, Apple a dalsi vobec nesleduju tvoje aktivity co robis na PC/mobile/TV atd.. iba cinania a este rusi :)

K hre, mne sa paci. Osobne Battle royale styl az tak nemusim ale hral som aj PUBG/Fortnite/H1Z1 ale toto mi z tohto sadlo asi najviac. Ma to este bugy, server dost casto pada, vraj maju pretazene servery. Mam rad aj Titanfall universum takze mi to sedi, no a fajn je aj vyber Hero-v je to zase nieco nove, jednoduchy system basic/rare/legend itemov. Je to svizne, plynule, a hlavne tam niesu oneshoot killy. Celkom zaujimava je aj moznost ozivit mrtveho hraca, odnesenim jeho tagu na respawn.
Sova
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sova »

Je to velmi solidne ,take mile novorocne prekvapenie, oproti "running" simulatorom ako pubg je ta hra velmi rychla do 25 minut, vela akcie, ziadne kempenie. Kedze je to f2p urcite sa to oplati skusit.
Meken
King
King

Este to ma vela nedomyslenych veci. Nikde si neviem pozriet daku statistiku kolko vyhier mam. Alebo ako sa mi stava, ze spoluhracov zabiju ako na obrazku po minute, odpoja sa a ja proste hram dalej a vyhram hru sam, ale na konci hodi, ze moj team vyhral a koniec koncov aj tak to nikde zapisane nie je. Zatial to este nema dake ciele alebo povedzme aspon zakladne tabulky. Chyba tam solo alebo duo, co by bola celkom sranda aj 1vsall. Dalsia drobnost , clovek ma sniperku a ma tam napriklad 6x zoom no nemoze si zobrat povedzme do bagu 2x zoom a menit si ho, proste ho len prehodi zo zeme ale nezoberie, takze to by som tiez domyslel aby som to mohol mat v bagu. Lebo ak clovek nema zbran na optiku, tak ju zobere a ako nahle zbran najde, tak ju nahodi, no ked uz clovek chce zobrat druhu optiku na zbran tak sa len zamienaju...
Prílohy
1vswin.png
wladas
Redeemer
Redeemer

Je tam len pocet vyhier kompletneho squadu s konkretnou postavou. Ale ano, chyba to tam. To ze na konci ukazuje spoluhracov je normalne, jednoducho to je squad ako ste zacali.
Solo by mozno bolo fajn len by museli nieco spravit s postavami. Bez obmedzeni alebo uprav by to nebolo vyrovnane.
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Samozrejme chyba tam plno veci. Ani Fortnite alebo PUBG neboli hned po vydani top hry. Postupne sa tam popridavalo kopu veci. Teraz zavisi na developeroch ako sa o hru budu starat a ako rychlo budu pridavat novy obsah a fixovat bugy. Tak som zvedavy, zatial ma to celkom bavi, btw. je fajn si popozerat aj nejake tie tips&tricks videa, clovek sa dozvie aj veci ktore si hned nevsimne. Ja som teraz aj rad, ze statistiky este nefunguju, lebo moje by vyzerali hrozne :D
Je to fajn este aj v tom, ze je to nova hra a kazdy sa ju v podsate este iba uci hrat. O par tyzdnov/mesiacov to tam uz predpokladam bude odost tazsie.
Meken
King
King

Ide Vam apex? Mne len toci a toci a nenacita menu. Aj na twich.tv niektorym ide, ale vacsine nejde
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

https://www.reddit.com/r/apexlegends/co ... ntly_down/
Ale uz to ide resp ja uz hram. Ked je nejaky problem treba pozriet reddit, pripadne discord (odkaz na neho je na reddite), alebo twitter EA Help.
ja_som
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ja_som »

Hra sa mi páči, ale vadí mi na nej pár vecí, ktoré súvisia s tým, že som nízky level.
Keďže ešte nepoznám poriadne zbrane, príslušenstvo, rád by som hral solo, aby som mal čas zoznámiť sa s mapou, zbraňami, atď... Keďže solo nie je, často ma dáva do partie s hráčmi s oveľa vyšším levelom, tí ma ťahajú na "hot dropy", kde buď umrem rýchlo ja alebo oni. Potom to občas končí milými textovkami typu "si idiot, odinštaluj hru" a podobne. A teda, ak mám level do 10, rád by som hral s hráčmi a proti hráčom do lvl 10, proti hráčovi s vysokým lvl a cez 1000 killmi veľa šancí nemám.

Ak Meken je "ch*j starý", tak ja môžem byť dedo, mám ešte o 5 rokov viac :D
Tak ak sa stretneme v hre a budem hrať na prd, čo je pravdepodobné, tak trochu úcty k starším, OK? :)

Moje meno v hre je ja_som_1203
wladas
Redeemer
Redeemer

Poslal som ti req. na Origin

Z toho si nic nerob. Treba hrat hrat a ono to pride. Ja som si musel dat mute na mikrak spoluhracov lebo niektory boli neskutocni idioti. Hold nevyhoda free2play hry. Na PUBG to bolo vyrazne zriedkavejsie.

Ak chcete rychlo najst cz/sk spoluhraca tak je super skupina na discorde.
https://discord.gg/mG2veEq
a este toto
https://discordapp.com/invite/PpmyUPH?f ... HgEjCrgnFQ
Meken
King
King

Tak si proste stlac to CTRL E a pojdes SOLO a uplne inde ako pojdu spoluhraci
ja_som
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ja_som »

No hej, ale to nie je to isté ako hrať solo, tak budem sám proti trojici.
Meken
King
King

Ide vam apex? Od rana mi len kruti a nic
Napísať odpoveď