Ale prosím ťa, tie "prepojenia" sú len vo vašich paranoidných hlavách. Niekto ide na vzdelávací workshop organizovaný združením, ktoré v minulosti dostalo peniaze aj od sorosovej Nadácie otvorenej spoločnosti a o XY rokov sa občiansky alebo politicky začne angažovať. Bum! Je platený Sorošom a ide mu o rozvrátenie úspešnej vlády Roberta Fica a majdanizáciu spoločnosti.tehla napísal:Ohladom neziskoviek - tam to ma aj ostat, pomoc dochodcom, ciganom, chorym, nie to co robia nadacie otvorenej spolocnosti a spol.
Ano myslim, rovnako ako sa podielala na organizovani protestov v cechach open society fund, tak v polsku, madarsku, na slovensku a na ukrajine. Je o tom kopec clankov a prepojeni, vyjadreni organizatorov, najdi si. Nehovorim teraz o beznych ludoch, ktori sa tam zucastnovali, ale o spolocnostiach, ktore vyuzivaju rozne udalosti na rozvracanie nepohodlnych vlad
To aby som si dával pozor, či sa v budúcnosti budem občiansky angažovať, lebo hneď ma obvinia, že som Sorošom platený agent, keďže som pár rokov dozadu bol na víkendovom workshope o násilí v rodine a mám od Nadácie otvorenej spoločnosti aj brožúru o tom, ako pracovať s týranými klientmi.
Úplne absurdné. A Orbán, ktorý preukázateľne bral keš od Soroša, viackrát, tak ten nie je obviňovaný z toho, že je v skutočnosti Sorošov agent, ktorý rozvracia a oslabuje svoju vlasť aj celú Európu.