Politika

Diskusie na politické témy...

Ktorú stranu budete voliť?

1. Pirátska strana - Slovensko
0
Žiadne hlasovania
2. PRINCÍP
1
3%
3. Progresívne Slovensko
10
34%
4. Spoločne občania Slovenska
0
Žiadne hlasovania
5. OĽANO A PRIATELIA
0
Žiadne hlasovania
6. Komunistická strana Slovenska
0
Žiadne hlasovania
7. Maďarské fórum, Občianski demokrati Slovenska, Za regióny, Rómska koalícia, Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
8. Vlastenecký blok
0
Žiadne hlasovania
9. Modrí, Most-Híd
0
Žiadne hlasovania
10. Spravodlivosť
0
Žiadne hlasovania
11. Slovenské Hnutie Obrody
0
Žiadne hlasovania
12. Sloboda a Solidarita
11
38%
13. SME RODINA
0
Žiadne hlasovania
14. My Slovensko
0
Žiadne hlasovania
15. Slovenská národná strana
1
3%
16. Smer - Sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
17. HLAS - sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
18. SZÖVETSÉG - Magyarok. Nemzetiségek. Regiók. | ALIANCIA - Maďari. Národnosti. Regióny
1
3%
19. Srdce vlastenci a dôchodcovia - Slovenská národná jednota
0
Žiadne hlasovania
20. SDKÚ - DS - Slovenská demokratická a kresťanská únia - Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
21. Kotlebovci - Ľudová strana Naše Slovensko
0
Žiadne hlasovania
22. Demokrati
4
14%
23. Kresťanskodemokratické hnutie
0
Žiadne hlasovania
24. KARMA
1
3%
25. REPUBLIKA
0
Žiadne hlasovania

Celkom hlasov: 29

kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Politika

Príspevok od používateľa kali520 »

jackb napísal:Ja ti len pripomeniem PR tvojho “Voccu” so sekom na 1488 eur :)
O ukradnutych peniazoch na bager, o dome v Medenom hamri, stranickych novinach za zupne peniaze (to je tiez kampan mimo oficialnej a dovod, preco fasisticku obec zrusit a jej clenom dozivotne zakazat cinnost - ako tu niektori chcu), predaj cestarskych strojov do srotu a mnohych inych ani radsej nehovoriac.
Takze, ked nabuduce budes chciet nieco vypisovat o podvodoch, PR a dvojitych metroch, bud tak dobry a uprac si najskor u seba.
Tebe nevadí, že prezidnent je daňoví podvnodnik a je silné podozrenie, že je sučasť pozemkovej mafie a že jedna z jeho zarobkových činnosti aj keď je legalna, je otazna jej moralna stranka (nebankovky a s ňou spojená užera)?

A ja voccu nemam...
harrison314 napísal:Pretoze pri skutocnych pracovnych pohovoroch na manazerske pozicie nefunguju odpovede typu "za Boha a narod", "za to mozu imigranti", "lebo moslimovia"...
Kolenačky a plazenie sa pred Bruselom a tireskať si hlavu o mur narekov tiež nefunguje...
beardi napísal:Mohol by si napísať niečo konkrétne o tej uzere?
Napríklad ako to prebiehalo, kedy, a tak?

Rieši sa to cca od tej 1:02:00
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

slovami kandidata Harabina: mas sudne rozhodnutie o podovoch na daniach, ci o pozemkovej mafii, okrem toho, ze je uznany za poskodeneho?

jasne ze nemas, len hovoris to iste co clenovia jeho strany :) tak bud chlap a priznaj. ale teda nevadi ti, ze politik, ktory ma ku tvojim nazorom najblizsie kupil rodinny dom z penazi strany, ani ze spreneveril majetok zupy alebo ze navrhuje zakony, ktore mozu poskodit zdravie malych deti? to len tak ku tej otaznosti po moralnej stranke

Kiska bude prezident este par mesiacov. ak ho nezvisly sud uzna za vinneho, tak bude vinny. do vtedy su to len politicke hry.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Zase len zbytočne žvastanie, miesto odpovede na otazku... :roll:
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Myslel som naozaj niečo konkrétne, napríklad sumarizujuci článok z relevantneho periodika, rozhodnutie súdu, text obvinenia prokuratúry...
Slovami klasika, niečo re-le-van-tne
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Dobra sprava pre Slovensko, zla pre Kisku a pod. - kandiduje to, coho sa najviac boja - sudca najvyssieho sudu :) Uz zakazuju ludom sa s nim fotit a citat jeho knihy, besna pena na papuli presstitutov lol, zatial maju u väcsiny ludi slepu podporu, ale aj to raz padne ...
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

v čom je to zlá správa pre Kisku? Harabin ho bude môcť ako prezident odsúdiť okamžite? :sly:
jackb
Redeemer
Redeemer

Politika

Tehla, uz si NPC. Vcera ti bolo napisane, ze kotleby a bludweby zakazuju Pohodu, vodku, Lidl, Tesco... a teraz to iste znovu.
Snad ten telefonista s odsudenym paserakom drog ako najvyssi velitel OS SR zakaze prelety chemtrastu a saharskeho piesku.
Ale paci sa mi, ze uz vacsina ludi nie su tvoja bublina. Je to velky krok vpred. Keep going.

Kali, odpoved je, ze kym nie je odsudeny, je nevinny a preto nie je dovod, aby mi vadil. A zacielil som na to, ze ci nevadia opisane veci u predsedu strany, s ktorou zdielas nazory.
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Yeah, keep going Keyska, to the Leopoldov a to rovno za vlastizradu.
A.Kiska ma kde nejake rozsudky a fakty na to, ze napr. Kotleba je fasista, ked ho chcel vyhnat z uradu a zakazovat stranu? Za tie cisla napr. sud vyhral ... Mnozstvo ludi ma nazor, ze prave prezident Kiska je to zlo, ktore treba z prezidentskeho uradu vyhnat.
Karma je svina ...
To bude zas hanba ked prezident pojde rovno z palaca do basy
ephramko napísal:A ja nedostanem odpoveď na otázku ohľadom toho, ako prezident Harabin plánuje nastoliť na Slovensku právny štát, keď na to nebude mať právomoci
Z pozicie pravomoci prezidenta. Mistrik obchadza zakon uz teraz, podobne ako sucastny prezident, Harabina este nikto z porusenia zakona neusvedcil, aj ked snahy boli
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Načo stále sa zaoberajú s Kiskom? Už sa mu končí mandát, nikam nekandiduje, kašlať na neho, keď spravil trestný čin nech ho potom zavrú.

Ale aj ten Fico, že vraj DPH a dane vraj za 200-300 tisíc eur. A to len čo sú tie dotácie na výskum a vývoj len tak letia milónové dotácie do schránkových fiktívnych firiem. Celkovo tam boli stovky miliónov eur, všetko ako spláchnuté na záchode, žiaden úžitok pre nikoho, no okrem prijímateľa čo má štedrý darček od Fica. A to je len kvapka v mori. :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

beardie
Redeemer
Redeemer

baldorex napísal:Tu hovorí Harabin o 5 rozsudkoch
https://www.securitymagazin.cz/security ... 53072.html

A v tomto blogu sú ich čísla
https://blogy.hnonline.sk/marian-ostatn ... em-a-kisku
Linky som ešte neotvaral, nemám momentálne čas prechádzať to, je to o tom, že Kiska predal firmy a tie následne zmenili podmienky a až následne bolo väčšie množstvo exekúcií?
Čiže s Kiskom to nemá nič spoločné?

Lebo tak si to pamätám
jackb
Redeemer
Redeemer

Politika

Ak by vlastizradu spachal, uz tam sedi :) doucit sa
Pri samostudiu si daj aj Trestny zakon a uved modus operandi Kiskovej vlastizrady. Lebo IMHO skutkovu podstatu naplnaju skor hranaty ozran, niekdajsi zupan ci magister pravosudia.
Vyhnat Gottlieba? Nemiesas to s Cicerom?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

tehla napísal:Z pozicie pravomoci prezidenta.
Môžeš byť konkrétny, ako prezident Baki na Slovensku nastolí právny štát? Tak že nejaký zákon nepodpíše a poslanci jeho veto prehlasujú? Alebo že v prípade nejakého zákona dá podanie na ústavný súd, ktorý je teraz nefunkčný vďaka jeho kamošovi Ficovi?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Prezident na Svk je defacto formalna funkcia, jeho pravomoci su minimalne a viacmenej symbolicke.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

beardie napísal:Linky som ešte neotvaral, nemám momentálne čas prechádzať to, je to o tom, že Kiska predal firmy a tie následne zmenili podmienky a až následne bolo väčšie množstvo exekúcií?
Čiže s Kiskom to nemá nič spoločné?

Lebo tak si to pamätám
Neviem či by som si dovolil tvrdiť že nič spoločné.

"Na konci roka 2005 zlúčila tieto firmy do jedného holdingu Consumer Finance Group. Predajná cena je 1,7 miliardy korún Spoločnosť je dcérskou firmou VÚB.

Predsedom predstavenstva je dodnes Kiskov brat  Jaroslav. Andrej Kiska bol do roku 2012 v dozornej rade spoločnosti."

"Politológ Michal Horský to povedal výstižne:

„Môže existovať podozrenie, že Kiskov majetok má úžernícke pozadie. Je to na Slovensku najmenej vhodné odporúčanie na prezidentský úrad. To sa nepodarilo v žiadnej z okolitých krajín.“

Nejaký starší článok
https://www.bystricoviny.sk/spravy/kisk ... cke-stopy/
beardie
Redeemer
Redeemer

predal to v roku 2005, do roku 27.7.2007 bol statutarom, kedy mal este teoreticky nejaky vplyv, nasledne uz len clenom dozornej rady do roku 2012

ale ok, dobre, povedzme ze vplyv mal, nech ho vysetria a pre mna za mna nech ide aj do basy ked nieco spachal, rovnako aj s pripade tych danovych podvodov
taktiez sa divim, ze Kiska neda na Harabina TO za ohovaranie, kedze tvrdi, ze je Kiska uzernik a kvoli nemu bolo zacatych 20000 exekucii
tiez by som sa ale takemu pajacovi asi len vysmial

ale zatial teda len ciste varenie vody, co samozrejme jednoduchsim ludom staci, pricom od teba by som cakal nieco viac
kali520 napísal:
Rieši sa to cca od tej 1:02:00
dakujem, pocuval som to do 1:07:35
jedno klamstvo za druhym
najviac ma dostavalo to, ked pan doktor* rozpraval o tom, ako chceli rodicia kupit svojmu synacikovi pocitac a neprecitali si ani podmienky, uz vtedy som sa pousmial, ale ked zacali o tych drazbach a davali z prsta vycucane cisla typu dlzili 1000 euro a exekucia bola na 5000 euro a preto im drazili byt v hodnote 30k euro a dostali 8k, tak to som uz nemohol

seriozne kali, toto pocuvavas na dobru noc?
vsetky tieto klamstva? ved polovica tych vyjadreni nema ziaden realny zaklad a varia z vody
za 5 minut tam bolo asi 10 faktickych chyb

*este k panovi doktorovi:
Miroslava Radačovského zastavili v júli 1999 košickí policajti pri dopravnej kontrole. Našli uňho 18 skladačiek kokaínu a na sedadle auta nelegálne držanú guľovnicu. Sudca sa bránil, že všetko našiel v košickom byte svojho syna a aby mladík nemal problémy, otec veci zobral a chcel sa ich zbaviť.
aktualny kandidat na poslanca EP za LSNS

ja rozumiem, ze to moze niektorym ludom imponovat, ale...
asi zijem v inej socialnej bubline
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Pýtal som sa na to mamy, ktorá sa živí daňami cca 30 rokov a napríklad ona sa nikdy nestretla s takým prípadom, že by daňový úrad začal voči daňovému subjektu konanie a uzavrel to ako riadne vyriešené (doplatenie dane). Potom znovu druhykrát otvoril to isté daňové konanie a skonštatoval, že už prvykrát rozhodol správne a znova ho uzavrel ako vyriešené. A potom do tretice znova otvoril to isté konanie, kde už 2krát rozhodol, že je to vyriešné a uzavreté, ale tentoraz zrazu rozhodol úplne opačne a zistil také vážne pochybenia, že to hneď posunul to na políciu? Ktorá to mimochodom zázračne prešetrovala aj bez podania od daňového úradu viac ako 4 roky. Nejaká tajomná sila v pozadí núti tých úradníkov stále dookola riešiť niečo, čo už vyriešili. Ktovie čo (kto) to asi tak bude.
:smt059
jackb
Redeemer
Redeemer

z kategorie spominame: pozemkova mafia:
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/ ... -vystavbu/
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

ephramko napísal:Pýtal som sa na to mamy, ktorá sa živí daňami cca 30 rokov a napríklad ona sa nikdy nestretla s takým prípadom, že by daňový úrad začal voči daňovému subjektu konanie a uzavrel to ako riadne vyriešené (doplatenie dane). Potom znovu druhykrát otvoril to isté daňové konanie a skonštatoval, že už prvykrát rozhodol správne a znova ho uzavrel ako vyriešené. A potom do tretice znova otvoril to isté konanie, kde už 2krát rozhodol, že je to vyriešné a uzavreté, ale tentoraz zrazu rozhodol úplne opačne a zistil také vážne pochybenia, že to hneď posunul to na políciu? Ktorá to mimochodom zázračne prešetrovala aj bez podania od daňového úradu viac ako 4 roky. Nejaká tajomná sila v pozadí núti tých úradníkov stále dookola riešiť niečo, čo už vyriešili. Ktovie čo (kto) to asi tak bude.
:smt059
Ono to nie je prekvapujuce, ze sa s tym nestretla, lebo takych pripadov su rocne tisice. Kebyze kazde skonci v NAKA, tak tam chlapci nic ine neriesia. To, ze sa tam vystriedalo X vysetrovatelov a to, ze to skoncilo, kde to skoncilo, jasne hovori o politickom tlaku. Bol to pruser, ale pruser ktory vyriesila jedna pokuta. Vsetko toto navyse uz je len Smeracka zlost. Ta je este o to komickejsia, ze Smer ma teraz uplne ibe problemy, ale utoci zbytocne na typka, ktory sa mozno za rok z politiky stiahne a moze mat vsetku tuto spinu na salame.
Napísať odpoveď