Ved to robil schvalne, aby dostal este aj vyprask (sexualny)chutney napísal:Jako kazda lidska uchylka, je asi dana okolnostmi,t.j. nedostatkem normalniho sexualniho materialu k "normalnimu" ukojeni.To normalni jsem dal do uvozovek schvalne,protoze kazdy, kdo se nechova jako se chova vetsina,se pak pta, co je a co neni normalni???
Tak se z heterosexualu ve veznicich stavaji docasni homosexualove,stejne jako na odlehlych mistech,jako je pastevectvi ve vysokych horskych oblastech,muze dojit ke koitu s ovci nebo kozou,ale to nam nevezme nic na chuti ostepku, jakozto chutneho syra...Zil jsem dlouhou dobu v Africe,hlavne v JAR a v Botswane.Tam mi jeden muj zahradnik sdelil,ze jako dospivajici,soulozil s kozou.Podle tamniho trestniho radu byl tento prestupek postizitelny vypraskem...
Nejsem nejaky poboznustkar,ale v bibli stoji psano,LUK. 6,37:Neodsuzuj,abys nebyl souzen,Nezavrhuj,abys nebyl zavrzen,Odpust,aby Ti bylo odpusteno.
Zdravi Vas Bob
Je zoofilia uchylkou?
Re: zoofilie
To nie je o tom, ze je so zvieratami, ale ze je bez zeny... A to je rozdiel... Ved tam presne aj napisal, ze vo vazeni je to iste... Docasna homosexualita... A preco? Vyhonit si mozu aj vo vazeni, ale ide o to, ze si zasunies...Aryan Angel napísal:Tychto kok**** je plny internet nie zeby som to hladal ehmAle aj tak je to blbost ze ked je dlho sam so zvieratmi ze s nimi zacne, ten clovek musi byt nejak prije*** ked to zacne robit do nejakej smradlavej ovce,kravy,atd...vsak stale si moze vyhonit predsa..dpc to je kok**** tema!
ak tu neni nikto zoofil tak načo sa to tu preberá, sú aj ovela horšie veci než zoofilia, je to sice dosť nechutné, ale keď to nevadí tým osobám, mňa to netrápy, on ho strká do zvieraťa nie ja, a ak by niekto lutival to zviera, tak nech sa pozrie čo má v chladničke.
..podla mňa je to dosť nechutné ale keď človek nemá na umelú aničku alebo sa hambí zájsť do sex shopu..
..ale zase taká mačička , ktorá sa volá evka,janka či lucka, plazí sa ti po štiroch nahá po dlážke nahá a čaká kedy ju nakŕmiš
-
fuCKYou
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja poznam jednu babu ktora to robila se psom a je v phode ja ich neodsudzujem sak ked sa jej to paci tak je to jej problem. sak ludia jasneze to neni normalne ale ked ma chut to skusit dajme tomu s tim psom tak kto jej v tomu brani? ak to bude robit doma co aj robi pohode proti tomu nic memam..to je to iste ako sa moze gayovi pacit chlap..to je to iste..sak tu je registrovanych vyse 7000 ludi tak gay sa urcite najde a nech sa vyjadry ze preco to tak je?
Heh to si fakt myslis, ze sa to da porovnavat s homosexualmi???nevermind napísal:Ja poznam jednu babu ktora to robila se psom a je v phode ja ich neodsudzujem sak ked sa jej to paci tak je to jej problem. sak ludia jasneze to neni normalne ale ked ma chut to skusit dajme tomu s tim psom tak kto jej v tomu brani? ak to bude robit doma co aj robi pohode proti tomu nic memam..to je to iste ako sa moze gayovi pacit chlap..to je to iste..sak tu je registrovanych vyse 7000 ludi tak gay sa urcite najde a nech sa vyjadry ze preco to tak je?
-
t0m4s3
Admin
takze podla teba je homosexualita uchylka? no vyjadri sa do prislusnej temy. Myslim ze par ludi by ta za takyto nazor roznieslo v zuboch... Uvedom sa co hovoris, oki? Porovnavat homosexualitu so zoofiliou je totalne padnute na hlavu. V praci mame troch homosexualov a poviem ti ze su to ovela "lepsi" ludia ako vacsina heterosexualov.nevermind napísal:pocuvaj ak ja napisem ze sneh je zeleny tak ty napises ze cerveny...proste obe "uchylky" su nieco nenormalnejsie. zamysli sa preco sa ti pacia zeny...tak isto rozmyslaju zoofilovia ked sa im pacia zvierata-
Bolo by dobre vediet rozoznat, co tym nevermind myslel. Ja som to pochopil tak, ze ked zozofil "ma rad" psika, alebo konika to je to iste, ako ked chlap ma rad druheho chlapa. Nieje tam ziadny naznak porovnavania zoofila s homosexualom resp. zoofil a homosexual je to iste.t0m4s3 napísal:takze podla teba je homosexualita uchylka? no vyjadri sa do prislusnej temy. Myslim ze par ludi by ta za takyto nazor roznieslo v zuboch... Uvedom sa co hovoris, oki? Porovnavat homosexualitu so zoofiliou je totalne padnute na hlavu. V praci mame troch homosexualov a poviem ti ze su to ovela "lepsi" ludia ako vacsina heterosexualov.
Kedze si pravdepodobne heterosexual, tak ked mas rad dievca, v tomto principe je to TO ISTE ako homosexual ma rad muza, alebo zoofil oblubuje zvierata. Dufam, ze je to jasne...
Dakujem, ze si mu odpisal ty, ja som na to proste nemal nervy...t0m4s3 napísal:takze podla teba je homosexualita uchylka? no vyjadri sa do prislusnej temy. Myslim ze par ludi by ta za takyto nazor roznieslo v zuboch... Uvedom sa co hovoris, oki? Porovnavat homosexualitu so zoofiliou je totalne padnute na hlavu. V praci mame troch homosexualov a poviem ti ze su to ovela "lepsi" ludia ako vacsina heterosexualov.
-
t0m4s3
Admin
Ak ides porovnavat lasku k rovnakemu zivocisnemu druhu a lasku k druhemu zivocisnemu druhu, tak na to ti len dve veci napisem:Les napísal:Bolo by dobre vediet rozoznat, co tym nevermind myslel. Ja som to pochopil tak, ze ked zozofil "ma rad" psika, alebo konika to je to iste, ako ked chlap ma rad druheho chlapa. Nieje tam ziadny naznak porovnavania zoofila s homosexualom resp. zoofil a homosexual je to iste.
Kedze si pravdepodobne heterosexual, tak ked mas rad dievca, v tomto principe je to TO ISTE ako homosexual ma rad muza, alebo zoofil oblubuje zvierata. Dufam, ze je to jasne...
-
fuCKYou
Medium Professional
Mas pravdu Les...aspom jediny kto ma chapeLes napísal:Bolo by dobre vediet rozoznat, co tym nevermind myslel. Ja som to pochopil tak, ze ked zozofil "ma rad" psika, alebo konika to je to iste, ako ked chlap ma rad druheho chlapa. Nieje tam ziadny naznak porovnavania zoofila s homosexualom resp. zoofil a homosexual je to iste.
No aj ti zoofili mozu byt dobri ludia, mozno aj "lepsi" ako heterosexualit0m4s3 napísal:takze podla teba je homosexualita uchylka? no vyjadri sa do prislusnej temy. Myslim ze par ludi by ta za takyto nazor roznieslo v zuboch... Uvedom sa co hovoris, oki? Porovnavat homosexualitu so zoofiliou je totalne padnute na hlavu. V praci mame troch homosexualov a poviem ti ze su to ovela "lepsi" ludia ako vacsina heterosexualov.