Nefunkčný Xbox

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Peter00
Medium Star
Medium Star

Nefunkčný Xbox

Príspevok od používateľa Peter00 »

Dnes som sa po dlhej dobe (možno pol roka) pokúsil zapnúť Xbox One (prvá verzia) avšak neúspešne. Keď som ho zapol naposledy, tak v poriadku fungoval. Teraz sa mi ho nedarí zapnúť ani cez ovládač a ani cez zapínacie tlačidlo. Mali ste niekto podobný problém? Keď bol Xbox naposledy zapnutý, tak fungoval bez problémov a celkovo tento Xbox nebol veľmi často používaný no už je starší ako 2 roky. Také bežné veci, ako skontrolovať to, či je Xbox zapojený v sieti som už samozrejme skúsil, len neviem, či má adaptér nejako svietiť, alebo vydávať zvuk, keď je v ňom elektrina, lebo nesvieti ani nevydáva žiaden zvuk, tak možno by mohol byť pokazený len tento adaptér. Neviete, či má tento adaptér nejakú signalizačnú diódu alebo dačo?
Myke
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Re: Nefunkčný Xbox

Príspevok od používateľa Myke »

Na adapteri je mala dioda ktora svieti na oranzovo ked je Xbox vypnuty, a na bielo ked je zapnuty. Predpokladam ze chybu budes mat na adapteri.
xbox-one-adapter dioda.jpg
xbox-one-adapter dioda.jpg (14.35 KiB) 992 zobrazení
Peter00
Medium Star
Medium Star

Ano, uz som to zistil, dioda nesvieti, cize poskodeny by mal byt "len" adapter. Tak dufam, ze to tak skutocne bude
Myke
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Myke »

Odkial si ? Mam jeden nepotrebny zo stareho Xboxu, za par drobnych je tvoj :)
Peter00
Medium Star
Medium Star

Myke napísal:Odkial si ? Mam jeden nepotrebny zo stareho Xboxu, za par drobnych je tvoj :)
BA a TT tam si to viem prebrať. Teda ak ide o adaptér k Xbox One prvej generácie.
Napísať odpoveď