Dcp video

Informácie o software, ankety...
2604
Medium Expert
Medium Expert

Dcp video

Príspevok od používateľa 2604 »

Zdravím potreboval by som poradiť soft na prehrávanie videa vo formáte DCP znalí vedia o čo ide ujo Google našiel par soft no žiadny nefunguje respektíve len trial za radi vopred ďakujem
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Dcp video

Príspevok od používateľa hojko »

Ked to dam do Googlu, tak mi najde nejeden prehravac. Ale neviem v com spociva tvoj problem.
2604
Medium Expert
Medium Expert

Nenašiel som žiadny free len trial verzie a par čo prehrajú len minútu bez drahej licencie.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Nejaký fín na yt dal návod ako si dcp pozrieť cez vlc ale separátne zvuk a obraz, no možno záleží aj od výkonu pc či to prehrá.
Tu je návod na beta verziu o matic playera
Ale celkovo si myslím, že to zadara nikde nebude, kedze je to súbor využívaný kinami a práve ten klúč slúži na to aby sa k tomu obsahu nedostal nikto nepovolaný.
2604
Medium Expert
Medium Expert

No to VLC nejde pozerať len skontrolovať funkčnosť v praxi to znamená otvoríš súbor z filmom a môžeš klikaním posúvať aby si skontroloval či súbor nieje poškodený. A čo sa týka toho DCP o magic dúfam že je to len v nastaveniach ale nejde mi spustiť nič dlhšie ako 15 min. Jasné ale tie palky čo chcú za licencie sú fakt vysoké
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

2604 napísal:No to VLC nejde pozerať len skontrolovať funkčnosť v praxi to znamená otvoríš súbor z filmom a môžeš klikaním posúvať aby si skontroloval či súbor nieje poškodený.
Veď to som ti aj písal, že sa to dá otvoriť iba separátne. Potom je tam ešte tá možnosť programu, čo som postol video. To som však našiel za 5 min. googlenia, kto hladá isto nájde. prípadne môžeš kontaktovať filmové spoločnosti/producentov a popýtať sa či neexistuje nejaký iný spôsob ako sú licencie.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Cize fakticky ziadny problem nemas, kedze toto nie je warez forum :smt006
Napísať odpoveď