notebook ASUS cierna obrazovka

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
blister33
Light Expert
Light Expert

notebook ASUS cierna obrazovka

Príspevok od používateľa blister33 »

ahojte,
mam problem z notebookom, vsetko normalne fungovalo az do vcera ked som ho chcel zapnut tak sa aj zapne, obrazovka normalne svieti na modro, nadpis VITAJTE, no v momente asi ked ma to ma vpustit do windowsu tak zostane len cierna obrazovka a v strede biely kurzor od mysi ktorym sa da normalne hybat, avsak obrazovka stale cierna. Ked ho chcem vypnut tak len manulane z tlacidlom na klavesnici, vtedy sa normalne obrazovka zmeni na modru a objavi sa klasicky nadpis: "vypina sa". Vedeli by ste mi poradit v com moze byt problem a ako ho odstranim? Nechcem davat notebook niekomu opravovat alebo preinstalovat pretoze mam na ploche ulozenych dost osobnych veci :D alebo aspon nejaky typ ako sa dostanem do notebooku, vymazem osobne subory?

dakujem za kazdu radu
4040
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: notebook ASUS cierna obrazovka

Príspevok od používateľa 4040 »

Skús Núdzový režim.
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heker »

Tak, tak, skusit nudzovy rezim. V nudzovom rezime skusiy tiez aktualizovat a pustit antivirus. Mozno skusit aj bid obnovy. Tiez sa da pozriet co sa spusta po starte a preriedit to tam, mozno by normalne nabehol Windows.
Denco
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Denco »

Ak stlacis Ctrl + Alt + Del, stane sa nieco? Ak hej, mas na vyber Spravcu uloh? Ak hej, tak ho otvor a potom Subor - Novy proces (myslim), napis explorer.exe a potvrd. Zmenilo sa nieco?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
blister33
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa blister33 »

dakujem, nudzovy rezim pomohol
Napísať odpoveď