Google Android OS
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Google Android OS
Mne to na S9 robi to iste.
heker vo fb si dáš tie 3 čiarky vpravo hore, nastavenia a súkromie, nastavenia, médiá a kontakty, odkazy sa otvárajú externe. Ja používam ten vstavaný prehliadač, ale keď dám otvárať odkazy externe, otvárajú sa externe.
Tiez mam S9. Praveze to tam teraz nemam. Mal som pocit, ze je to v polozke media a kontakty, teraz to tam nie je. FB je verzie 186.0.0.48.81.
Aj keby sme FB dako vyriesili, stale ostava problemom este aj Viber.
Aj keby sme FB dako vyriesili, stale ostava problemom este aj Viber.
V najnovsej aktualizacii tuto moznost FB odstranil :-/
takže teraz už musíme zostať napríklad na 184.0.0.41.79?
čaute, nemáte náhodu podobný problém? ide o to, že ak mám pripojené BT Slúchadlá, tak rýchlosť pri pripojení cez WiFi, mi rapídne klesne....,viem že Bluetooth a WiFi funguje na tej istej frekvencii, ale nejde to nejak napraviť?
Lenovo p2
Lenovo p2
Častý problém lacných mobilov z Číny. Je to hw problém zlého návrhu antény.
myslel som si... Pri "normálnych" značkách BT vôbec neovplyvňuje wifi?
Ovplyvňuje minimálne, rádovo pár percent čo nepostrehneš.
V rýchlosti si neviem spomenúť či nejaká lepšia značka mala takýto problém.
Z lepšej Číny mali problém xiaomi pri nejakom low end modeli.
Ale nejak extra to nesledujem, len viem že čas od času sa tento problém rieši.
V rýchlosti si neviem spomenúť či nejaká lepšia značka mala takýto problém.
Z lepšej Číny mali problém xiaomi pri nejakom low end modeli.
Ale nejak extra to nesledujem, len viem že čas od času sa tento problém rieši.
Mám otázku ohľadom VoLTE,funguje aj medzi sieťami ? z Orange do Telekomu ? ak obidvaja účastnici všetko splnaju
Prosim vas ako odstranim tu spodnu listu Google? Tym ze na nej podrzim prst ako pri inych aplikaciach to nefunguje, neda sa tak odstranit, mam Xiaomi Mi A2 64 GB LTE Čierny
Btw strasne zle vidno tu slabomodru bodku pri messengeri , ze mam spravu, pri smske je to to iste a to si nevsimnem. Da sa to niekde nastavit?
Btw strasne zle vidno tu slabomodru bodku pri messengeri , ze mam spravu, pri smske je to to iste a to si nevsimnem. Da sa to niekde nastavit?
-
ja_som
Star
Ak pôužívaš Google Launcher, alebo ako sa to momentálne volá, tak nijak. Musíš si nainštalovať iný, najpodobnejší s viacerými možnosťami úpravy je Lawnchair v2 (ešte nie je v Obchode Play), v ňom ale nezmeníš farbu tej bodky, inak sa tam dá toho ponastavovať celkom dosť.
https://www.apkmirror.com/apk/deletescape/lawnchair/
Alebo ak chceš mať fakt KOPU možností prispôsobenia vzhľadu, tak ti odporúčam Nova Launcher
https://play.google.com/store/apps/deta ... cher&hl=sk
či sa ale v ňom dá zmeniť aj farba bodky neviem, už ho nepoužívam pár mesiacov, odkedy vyšiel Lawnchair v2.
https://www.apkmirror.com/apk/deletescape/lawnchair/
Alebo ak chceš mať fakt KOPU možností prispôsobenia vzhľadu, tak ti odporúčam Nova Launcher
https://play.google.com/store/apps/deta ... cher&hl=sk
či sa ale v ňom dá zmeniť aj farba bodky neviem, už ho nepoužívam pár mesiacov, odkedy vyšiel Lawnchair v2.
Diky za info. Ano hned prvy na Oplay udrie do uci ten NOVA Launcher, tak vyskusam asi ten. A aky zasadne rozdiely by si napisal medzi Lawnchair v2 a Nova Launcher?
-
ja_som
Star
Rozdiel je hlavne v možnostiach úprav.
Lawnchair je založený na Launcher3 z AOSP, teda veľmi podobný s Google Launcherom, má ale na rozdiel od Google Launchera viac možností úprav vzhľadu. Tmavý režim, použitie balíkov s ikonami, úpravu doku, gestá, .... Je "open source", bezplatný, pracuje na ňom pár šikovných vývojárov.
Nova má možností oveľa viac, niektoré sú ale spoplatnené. Bežná cena nie je vysoká, ale občas je v zľave a dá sa kúpiť aj za 10 centov.
Dlhý čas som používal Nova, ale potom som objavil Lawnchair, to, čo ponúka mi momentálne bahate stačí.
Lawnchair je založený na Launcher3 z AOSP, teda veľmi podobný s Google Launcherom, má ale na rozdiel od Google Launchera viac možností úprav vzhľadu. Tmavý režim, použitie balíkov s ikonami, úpravu doku, gestá, .... Je "open source", bezplatný, pracuje na ňom pár šikovných vývojárov.
Nova má možností oveľa viac, niektoré sú ale spoplatnené. Bežná cena nie je vysoká, ale občas je v zľave a dá sa kúpiť aj za 10 centov.
Dlhý čas som používal Nova, ale potom som objavil Lawnchair, to, čo ponúka mi momentálne bahate stačí.
Dakujem Ti, uz som si nahodil ten Nova, nie som dako narocny. Akurat este neviem, kde najdem nastavenia na klavesnicu, nikde to neviem najst.
Nevies poradit ci sa to nastavuje v mobile niekde alebo aj cez ten Nova launcher?
Nevies poradit ci sa to nastavuje v mobile niekde alebo aj cez ten Nova launcher?
-
ja_som
Star
Klávesnica má samostatné nastavenia, Nastavenia (telefónu), Systém, Jazyk a vstup, Virtuálna klávesnica, Gboard.
Aspoň tam to mám ja na Nokii 6.1 s Androidom 9, záleží akú klávesnicu používaš, niektoré majú vlastnú ikonu medzi aplikáciami, aj pre Gboard sa dá zapnúť ikona do aplikácií.
Aspoň tam to mám ja na Nokii 6.1 s Androidom 9, záleží akú klávesnicu používaš, niektoré majú vlastnú ikonu medzi aplikáciami, aj pre Gboard sa dá zapnúť ikona do aplikácií.
-
hojko
Site Admin
Android 9 Pie - Vie niekto ako odstranit ked kliknem telefon a kontakty, aby cez pol obrazovky nebolo v hornej casti napisane telefon a potom kontakty? Aby to bolo len v jednom riadku uvedene.
podla mna len stiahnut nejaku inu appku na telefonovanie.
to je akoze novinka ktora ma zlepsovat ovladanie jednou rukou, aby v hornej casti obrazovky bolo minimum interaktivnych prvkov.
to je akoze novinka ktora ma zlepsovat ovladanie jednou rukou, aby v hornej casti obrazovky bolo minimum interaktivnych prvkov.
hojko: Ak idem v takom poradi, ako pises, cize Telefon - kontakty, tak mam kontakty od vrchu. Iba ked kliknem na osobitnu ikonu kontakty, tak mam v prvej polovici svoj profil - Galaxy s9
Len info, Galaxy A8 2018 dostal dnes update na 9.0 aj pre Slovensko.