No tak to bude terno ten magazín, o 2 mesiace si budete musieť otvoriť v paname účet
AdSense, Etarget ...
Re: AdSense, Etarget ...
Ale vôbec nie, len ma nebaví písať 2x to isté, odpovede na otázky sú v predchádzajúcich príspevkoch. Skús ich čítať a hlavne pochopiť.
No tak to bude terno ten magazín, o 2 mesiace si budete musieť otvoriť v paname účet
Ja sa pýtam predom, teraz mám čas, nerozumiem ale, veď keď má niekto živnosť, tak si platí mesačne sociálku a zdravotku.? Neodpovedal si. Zjednodušene áno, ja sa pýtam na nie zjednodušene.
Živnosť som nemala nikdy osobne, ani on a už vôbec čo sa týka reklamy.
To bude mať živnosť a nebude platiť mesačne odvody? Ani po tom roku? Neodpovedal si
A keď by náhodou bol aj zamestnaný(nie na živnosť) tak potom tiež musí mať živnosť popri? Neodpovedal si
Aký to je typ potom živnosti? Aký by bol postup? Neodpovedal si
Týmto veciam nerozumiem. Prosím vysvetli mi to, ak sa do toho vyznáš.
Živnosť som nemala nikdy osobne, ani on a už vôbec čo sa týka reklamy.
To bude mať živnosť a nebude platiť mesačne odvody? Ani po tom roku? Neodpovedal si
A keď by náhodou bol aj zamestnaný(nie na živnosť) tak potom tiež musí mať živnosť popri? Neodpovedal si
Aký to je typ potom živnosti? Aký by bol postup? Neodpovedal si
Týmto veciam nerozumiem. Prosím vysvetli mi to, ak sa do toho vyznáš.
ide sa vám prihlásiť do adsense účtu ? mne nie, iba sa mi ta stránka furt načíta a nič... už to mám druhý deň a neviem co s tým, celkom panika