Prezidentské voľby 2019

Diskusie na politické témy...

Koho by ste volili v druhom kole prezidentských volieb, ktoré sa bude konať 30.3.2019?

Zuzana Čaputová
54
89%
Maroš Šefčovič
7
11%

Celkom hlasov: 61

Solo_Kamen
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Prezidentské voľby 2019

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

harrison314 napísal: Pritom si tito ludia stale nenastudovali ake pravomoci ma prezident :D
Väčšina kandidátov si nenaštudovala, aké právomoci má prezident :lol:

Inak, to odstúpenie Mistríka je velmi smutné, niekolko týždňov po tom, čo som sa odhodlal, že mu dám hlas. Holt, budem musieť zvoliť inú... alternatívu. A v druhom kole zrejme ani voliť nepôjdem. Čaputová totižto bude umocňovať pôsobenie regresívneho slovenska a Šefčoviča snáď ani nemusím komentovať :smt006
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Nejde az tak o pravomoci - ide o osobu, ktora bude reprezentovat Slovensko - prveho obcana. Prezident moze vyrokovat nejake veci na diplomatickej urovni, napr. upozornovat na neregulerne poziadavky EU, boj o stopku druhotriednym potravinam dovazanym na Slovensko a tak nejak aj formuje a reprezentuje spolocenske povedomie. Harabin sa vyzna v zmluvach a v prave a tiez si uvedomuje, ze nemozeme byt len mopslikom nejakych zahranicnych zaujmov.
A nechapem preco sa tu dookola riesi pohlavie Caputovej, ved vsetci vieme, co ma pod suknou. Boli aj velke statnicky - napr. Maria Terezia - tej ale na vlastnej krajine zalezalo a plakala v Uhorskom sneme s dietatom na rukach, holt, Caputova tam nepatri, ta bude plakat u Sorosa na koberceku :) a tiez sa priznala, ze jej vzorom je Kiska a Havel ... To hovori za vsetko
beardie napísal:mozes strucne zosumarizovat preco Harabina a nie Kotlebu?
Harabin ma väcsie sance, Marian by sa podla mna mal sustredit na volby do europskeho parlamentu (tam ma jeho kandidat moj hlas) a vzdat sa kandidatury, aby trochu zamiesal karty a boli tie nudne volby - degres.Slovensko vs nekriticky eurohujerizmus aspon trochu zaujimave, ak chce byt statnik, musi aj kalkulovat, liberalni extremisti to dobre vedia
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Preto je lepsie, ked bude nas stat reprezentovat byvaly sudca napojeny ma mafiu a korupciu, co ma plne usta hoaxov a konspiracii, alebo egocentrik, ktory rad pochoduje v gardistickej uniforme.
Naozaj si mylsis, ze ich moralne hodnoty su to co Slovensko potrebuje?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

harrison314 napísal:Mna fascinuje ako richlo po odstupenie Mistrika sa zmobilizovali "slusni slovaci" a zacali hromadne hadzat exkrementy na Cautkovu, pritom rovnakou pensickou.
Keby som konspiracny teoretik, tak si zacnem mysliet, ze su za to plateni z Kremla... Ale oni len tancuju tak ako alternativne media piskaju.

Pritom si tito ludia stale nenastudovali ake pravomoci ma prezident :D
Odporúčam ti prečítať Snydera Cesta do neslobody. Nie je jednoduché , ale trošku desive. Útoky na LGBT sú veľmi premyslený plán. A je samozrejme že po čase si to žije vlastným životom.
tehla

"Preto je lepsie, ked bude nas stat reprezentovat byvali sudca napojeny ma mafiu a korupciu, co ma plnu hubu hoaxov a konspiracii"

Nejaky dokaz? Co sa tyka Sadikiho sud vyhral - nahravku naraficil Lipsic, co sa tyka clanku o "frantiskanovi", ktory tu daval jackb - tiez vyhral, sme mu zaplatilo odskodne - ze media sa na neho snazia spinit mi je jedno, mna zaujimaju fakty, inak je to len ohovaranie

A tie tzv. "konspiracie" sa ukazuju ako tvrda realita ...

"alebo egocentricky fasista."
egocentricky fasista bol Kiska - vid jeho vrely vztah s Porosenkom, ktory oslavuje banderovcov

"Nie je jednoduché , ale trošku desive."

"Prečo sa ten slovenský ľud každého tak bojí? Doja si ho sťa kravičku a on ticho stojí! Ľudia idú ako ovce, kam ich baran vedie a ku stolu chodia vtedy, keď je po obede. Vyvolia si za vyslanca, koho im rozkážu a keď majú raz ruky voľné, sami si ich zviažu. Či to tak má byť naveky? Niet Slovákom rady? Kto si sám nevie byť pánom, nedočká sa vlády!
Jonáš Záborský
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Tehla, mňa by zaujímalo, či vieš vôbec ako fungujú súdy v demokratických krajinách? Vieš, že súd môže "vyhrať" (dostať odškodné, byť oslobodený) aj človek, ktorý naozaj spáchal to, čo sa mu kladie za vinu?
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

ephramko napísal:Plus stovkytisíc Slovákov sú v zahraničí. Väčšinou tí múdrejší, šikovnejší a tolerantnejší k inakosti. Proste inteligencia. Ak nepočítam nejakého Jana z Hornej Dolnej, čo išiel do Británie umývať riady a na facebook vypisuje o zlých imigrantoch.
Tolerancia k inakosti tvojho typu je patologicko samovražedná ideologia, ktorá s inteligenciou nemá nič spoločne, už len z toho dôvodu, že krajiny z ktorych migranti prudia do Europy maju celosvetovo najnižšiu priemernu inteligenciu, ty arogantne h****
harrison314 napísal:Ale oni len tancuju tak ako alternativne media piskaju.
Ty tancuješ ako mainstreamove media piskaju, gratulujem ti...
Naposledy upravil/-a Gothar v 01 mar 2019, 9:08, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: nadavky
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

tehla napísal:Caputova tam nepatri, ta bude plakat u Sorosa na koberceku
tehla napísal:Nejaky dokaz?
M4jk1:-) napísal:pred svojím prahom si nezametú
tehla napísal:co sa tyka clanku o "frantiskanovi", ktory tu daval jackb - tiez vyhral, sme mu zaplatilo odskodne - ze media sa na neho snazia spinit
ja som dal link na oficialny casopis UPN. cislo, ktore som linkoval vyslo pred 12 rokmi.
tehla napísal:podporuje ju degresivne Slovensko
ano. je jeho podpresednicka od ustanovujucej schodze.
tehla napísal:egocentricky fasista bol Kiska - vid jeho vrely vztah s Porosenkom
Harbin ma okrem albanskej drogovej mafie aj vrucni vztah ku putinovym vsivavym stencom - bol ich vitat na Slavine a Hlupe sprostosti sa tym chvalia. Oslovuje zaroven spektrum, ktore popiera Holocaust a velebi klerofasisticku republiku.
tehla

z diskusie pod clankom:
"Podpredsednička liberalneho hnutia Progresivne Slovensko Z. Čaputova je dcera agenta STB, pre ktoru sa vzdal kandidatury Mistrik, syn ineho agenta STB . Oboch sponzuruje syn agenta STB a KGB Haščak a medialne pokrytie tomu robi dennik SME, ktory je majetkom Haščaka z Penty, A cely dej podporuje uzernik Kiska, syn okresneho tajomnika KSČ. Tak toto nevymyslis :)))"

To je zivot a realita na Slovensku - Progresssss

"Líder extremne liberalneho hnutia Progresívne Slovensko, Ivan Štefunko: Imigranti sú pre krajiny obohatením"
Caputova - porazme zlo! (v tomto pripade su to statne hranice)

favoritka volieb a po A.Kiskovi dalsia mediami stvorena spasitelka "inteligencie" z Via Juris Zuzana Čaputová vam predstavuje komplexny balicek svojich mozgovych pochodov:
registovane partnerstva a adopcie deti homosexualmi, potraty, LGTBI party, gender politiku pre deti do skol, zadarmo byty pre migrantov, islamizaciu, bezpracne poberanie davok a pridavkov na deti pre moslimov

Uvidime, co na to cigansky elektorat - pre nich su imigranti konkurencia v ramci nasich dani, mozno este zavazia Pivo a parky ...

Slovaci sa budu musiet odstahovat, tak to vyzera
jackb
Redeemer
Redeemer

tu Ustavu o kompetenciach prezidenta uz konecne skus, kym opat postnes daku kravinu.

kym buduci rok ludia nezvolia vladu, ktora schvali imigrantov, adopcie deti a ine veci, tak nikto nic podpisavat nebude.
a prosim ujasnit si, ci ju ma podporovat Eset cez Nko, alebo Penta cez Sme. mas v tom chaos.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Toto kádrovanie, čo si predviedol, je otrasné. Keď už, mal si spomenúť napr. angažovanosť Kisku pred rokom 89. To tunajší jeho apologéti veselo ignorujú, pretože Kim Ir Kiska.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

avoritka volieb a po A.Kiskovi dalsia mediami stvorena spasitelka "inteligencie" z Via Juris Zuzana Čaputová vam predstavuje komplexny balicek svojich mozgovych pochodov:
registovane partnerstva a adopcie deti homosexualmi, potraty, LGTBI party, gender politiku pre deti do skol, zadarmo byty pre migrantov, islamizaciu, bezpracne poberanie davok a pridavkov na deti pre moslimov
k všetkých zvýrazneným častiam máš aj dôkazy, presné citácie čaputovej, kde toto hovorí, alebo len zdielaš bludy, v štýle jedna babka povedala, lebo ti to sedí?? ...keď máš k tomu, čo i len jediný dôkaz, pôjdem pofajčiť farára za fidorku..
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Samozrejme, že nemá. Len sa opustil a trepe dve na tri. Keby napísal, že áno, v týchto hodnotových otázkach sa nezhodneme... fajn. Ale tieto bludy, to je už diagnóza.
tehla

mLuks napísal:keď máš k tomu, čo i len jediný dôkaz, pôjdem pofajčiť farára za fidorku..
Kiska, si to ty? Dockaj casu, ked pustis mydlo na zem, zaujemcov bude dost
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Tehla, prečo na jednej strane vyzadujes dôkazy (a potom ich ignoruješ) a na druhej dávaš také nepodložené vyjadrenia?
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

tehla

sme parlamentná demokracia, prezident si nemôže presadiť niečo z toho čosi postol (LGBT, imigranti..) len tak. Môže povedať len na tieto veci svoj názor ale ak to neprejde parlamentom tak sa nič z toho nestane, čiže obyčajné strašenie z tvojej strany.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

inac preco harabin povyhraval vsetky tie sudy, kde zaloval denniky?
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

Lebo je to vychcanec, ktorý pozná všetky diery zákona.
Na ľudí ako on najviac platí ignorácia, keby ho ľudia prestali rozoberať, tak stratí dosť %.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

jackb
Redeemer
Redeemer