Anthem

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Anthem

Príspevok od používateľa ropman »

Mam nejake pozvanky do VIP dema, ktore zacne tento vikend. Jedna sa o PC verziu, treba stiahnut nieco cez 40GB ale uz teraz sa da preloadovat cez Origin. Ak by bol zaujem tak prvym trom, ktori tu napisu poslem link na aktivaciu dema.

Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: Anthem

Príspevok od používateľa Gothar »

Prosim si jeden, 40 GB nie je problem stiahnut. K+ ista
ropman
Medium Professional
Medium Professional

poslal som ti link do sukromnej spravy
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

dve otazky na gothara:

-hral si warframe, alebo destiny ked to porovnas s tymto ?

aky mas z toho feel ?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Hral som Destiny a to ma velmi nezaujalo. Hral som to sam s random hracmi a prislo mi to ako jednoducha strielacka. Hral som to dokopy asi 3 hodiny, takze beriem, ze je to obmedzeny nazor, ale nebavilo ma to.
Podobne som dopadol aj s Anthem. Treba niekam prist, vystrielat 20 tupych NPC a jedneho bossa, popritom sa do boja pripoji aj iny ludsky hrac. Potom presun dalej a znovu to iste. Grafika bola fajn, ale suboje ma velmi nebavili. Tiez som odohral cca 2 hodiny.
Viac ma bavia cistokrvne FPS ktore su bud multi alebo single playerove - z poslednych napriklad Battlefield V, Far Cry 5, Dishonored 2. Preto ber moj nazor s rezervou, hry na styl Anthem bezne nehravam, ale vzdy rad skusam nieco nove.
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Skusil som to teda na Ps4 (non pro) demo, pri boss fighte mi dost padali fps, kazdopadne na harde je to tahsie, no bol som zvyknuty z divisionu, grafika nejak neocarila, mam uz sice starsie tv, no z RDR2 odpadavam, toto mi pride slabsie na rok 2019, gameplay celkom okej, aj ked ma javelin nie vzdy posluchal consa tyka ovladania. Story moze byt zaujimavy, no v deme vas to hodi uprostred, len ako ochutnavku. Podla mna to urcite nestoji za preorder, vidim to za rok v zlave za 10€ ako vsetko od EA...
Sova
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sova »

Popravde demo jedno velke sklamanie, mam odohranych par desiatok hodin v destiny 2 a par stoviek vo warframe, s kludnym srdcom mozem povedat ze Anthem ma nacom pracovat,v tomto stave to ani nahodou nestoji za 60e.

Velky problem mam v tom ze PC verzia vyzera ako nevydareny konzolovy port, ovladanie lietania velmi neprijemne, tazkopadne, o plavani ani nehovorim jedna velka katastrofa. Menu , ovladanie vsetko cisto urobene na konzoly ani sa neobtazovali s tym nieco urobit pre PC hracov.

Grafika je pekna, ale stale downgrade oproti tomu co sme videli na E3, optimalizacia na PC pomerne nezvladnuta, aj silnejsie stroje maju problem utiahnut 1080p na 60 fps.

TLDR: hra moze mat potencial, ale v aktualnom stave to za tych 60e nestoji, kto ma zaujem o looter/shooter fps, warframe je f2p a je perfektny.
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Ked si odmyslim technicke problemy, ktore budu urcite casom vyriesene tak pre mna je to super hra. Paci sa mi prostredie, lietanie, hovering celkovo gameplay a to ze je tam kladeny vecsi doraz na ability/komba ako na zbrane. Zaroven RPG system nie je zbytocne prekomplikovany.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

No, tl&dr anthem je pruser...

Ak niekto hral warframe, tak anthem nema cim udrzat...

Plusy:grafika, hudba, lietanie, biom
Minusy:cim zacat, tak po poriadku

-totalne repetetivne, po case nuda
-gameplay, bavi par hodin, potom pridete do grandmastru a nasleduje zistenie, ze nieje mozne si vycraftit pozadovany specialized gear na to co idete (bonusy ktoré potrebujete), jedina cesta je repetetivne grind a teda nuda
-bosovia nuda, je ich par a robia to iste
-gear a load out, jednoduche, nekomplexne a hodne plytke
-story dohrate za 8 hodin, mozno skor
-totalne jednoduche vo vsetkych aspektoch

Je to velka skoda, hra naooko vypada uzasne, relativne pohodovo sa hra, ale to nestaci, po tyzdni tam nieje co robit, grandmaster 2 a3 nema vyznam so specialized gearom ktory nieje mozne vycraftit podla potreby ale dufat iba v drop a dobry, vuhovujci roll statov... (to nebudem hrat mesiace iba kvoli tomu, zvlast ked pojdem vlastne to iste dokola)

Skoda, nevyuzity potencial a este posrane konzolove UI, ziaden chatlog v lobby aby sa clovek dohodol s partou kto co pojde... 5.5/10
Ak za toto niekto pyta 20 eur a viac je to steal, hra sa da prejst za 6hodin a pak je to len grind pre gear a tym to hasne, vyssia obtiaznost prida len silnesie moby a ziaden novy kontent...

Warframe toto schova do kapsy a to vizualne oproti anthem vypada ako hovno pred dverami
ropman
Medium Professional
Medium Professional

warframe ani destiny ma nebavilo po chvilke som to prestal hrat, aj ked to moze mat viac contentu a viac premysleny system, co z toho ked ma to nebavi hrat. tu ma aspon bavi gameplay a grafika. no to mnozstvo bugov a ziadny polish je neospravedlnitelne.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

tvoj subjektivny nazor... bugy su najmesi problem athemu lebo tie sa daju casom odstranit, ale gameplay a styl na aky je to spravene nope...
za dva tyzdne to uz ani nezapnes... dojdes do grandmasteru 1 a zistis ze nema zmysel to hrat

https://games.tiscali.cz/recenze/anthem-recenze-324673
ropman
Medium Professional
Medium Professional

mam tam nahratych 50 hodin, grandmaster hram uz davno (power level 488 Storm), tak nemusis mi vysvetlovat o com je ta hra. ten gameplay je prave to co ma tam bavi. bugy sa sice daju odstranit ale napriklad take gta online ma stale tie iste bugy uz od vydania a loadingy ovela dlhsie
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Ano Grandmaster 1 a nekonecny grind, dookola tie iste misie, strongholdy, tam je koniec, pretoze na g2 potrebujes fully kooperujuci a specializovany squad a s randomakmi ho nedas, smutne je, ze g2 je to iste co g1, akurat silnesie moby, nehovoriac o g3... Nieje tam nic motivujuce pre dalsi gameplay
Napísať odpoveď