Prezidentské voľby 2019

Diskusie na politické témy...

Koho by ste volili v druhom kole prezidentských volieb, ktoré sa bude konať 30.3.2019?

Zuzana Čaputová
54
89%
Maroš Šefčovič
7
11%

Celkom hlasov: 61

ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Prezidentské voľby 2019

Príspevok od používateľa ephramko »

Myslel som si, že špinavú prácu za Šefčoviča budú robiť ostatní smeráci a on zostane hrať toho milého skúseného eurodiplomata, čo vie byť aj obyčajný človek a povykrúcať babky na zábave. Ale on začal kydať hnoj a klamstvá. Podľa mňa mu pôjdu preferencie prudko dole, lebo si časť jeho potencionálnych voličov uvedomí, že to celé bola pretvárka a Šefčovič je presne rovnaký hajzel, ako všetci ostatní v SMERe. Internet je plný komentárov o tom, koľko Šefčovič zarába v Bruseli a veľa ľuďom funguje "zdravé sedliacke myslenie" a čudujú sa nad tým, prečo vôbec kandiduje na prezidenta. Čo mu Fico za to sľúbil? Niektorým doplo, že to pre nás obyvateľov tejto krajiny určite nebude znamenať nič dobré.

Naopak Harabin vie, ako vytĺcť politický kapitál zo šírenia nenávisti a klamstiev a úplne otvorene začal oslovovať aj voličov vládnej koalície. Skôr to vidím v druhom kole na súboj Čaputová vs. Harabin. A ak aj Harabin v týchto voľbách nevyhrá, tak už je víťaz, lebo o rok tu máme parlamentné voľby a vyzerá to už teraz tak, že jeho strana tých 5% dá. A je úplne jedno, akými figúrkami sa v strane obklopí. Jeho voličom by neprekážalo, ani keby bol podpredseda strany sám Baki Sadiki. Báť by sa mali začať všetky ostatné populistické strany, ktoré sa dostali do parlamentu skrz šírenie hoaxov, nenávisti a strachu. Kollár, fašišti a aj Dankova SNS.

Strašne sa bavím na tom, ako Danko nešiel kandidovať na prezidenta (vôbec nepochopil, o čo sa teraz snaží Bugár) a podpredsedovia strany úplne otvorene hovoria o podpore pre Harabina. Neviem, či tam sú nejaké zákulisné ťahy a snažia sa ho dostať do SNS alebo sú proste v SNS takí sprostí, že si ani nevšimli, ako si pod sebou pília konár.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Ja tiez nechapem ludi co na to Harabinovi skocili (alebo Kotlebovi), myslia si, ze sa neboji povedat pravdu a pritom sa len neboji povedat to co chcu pocut.

Z nejakeho rozhovoru co som pocul, mi harabin prisiel ako velmi agresivny clovek, doslova hulvat. A ako tu niekto poznamenal, pozna zakony, a preto bude nas oj**** len vramci zakona a nikto mu nebude nic moct. Nechcel by som aby slovensko zastupoval niekto taky.
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Lubos, len tak dalej, otvaraj oci, aj ked mas za chrbtom Che-ho :P

aj blem blem African ma viac rozumu, ako niektori Slovaci :
K prezidentským voľbám sa vyjadril aj bývalý herec a zabávač afrického pôvodu Ibrahim Maiga. Varuje pred kandidátmi, ktorí sa objavili z ničoho nič a pretláčajú ich médiá a naopak, radí Slovákom, aby volili prezidenta s národným cítením, ktorý bude dobre reprezentovať slovenský národ.
Mnohí z nich kandidujú len preto, že chcú hájiť záujmy istej skupiny. Na to si musíme dávať pozor,” Hovorí Maiga vo svojom videu.
Ibi Maiga síce nespresnil, o ktorých kandidátov sa jedná, no najviac na tento popis sedí podľa prieskumov top favoritka volieb Zuzana Čaputová, neznáma dievčina, o ktorej nevieme dokopy nič a v médiách je neuveriteľne pretláčaná do popredia.
https://www.hlavnespravy.sk/ibi-maiga-k ... im/1688660
jackb napísal:Tehla, ty nemas dovod byt proti moslimskym radikalom: chces, aby zeny len pri sporaku a v posteli
zase si si vcera niecoho lokol? Odkial beries tieto predstavy? Uz som sa k tomu niekolko krat vyjadroval, nespamuj.Zeny su uzasne bytosti a ich povolanie matkou je najdolezitejsie zo vsetkeho a same to dobre citia, tam dosiahnu prave naplnenie svojho zenstva a podstaty, prave zeny drzia rodinu pokope a maju v tom nezastupitelnu funkciu - preto som pisal, ze taketo rozhodnutia by mali byt podporovane statom (cim im neupieram rozhodnut sa inak - napr. pre karieru), lebo je to v zaujme celej spolocnosti a aj to, aby slovenska zena nemusela len driet za pasom, namiesto toho, aby sa venovala rodine a detom. Nemam rad radikalne feministky ostrihane podla kastrola a s bobrom pod pazuchou, ktore siria opovrhovanie a nenavist voci muzom, ktori maju v spolocnosti tiez nezastupitelne miesto.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Lokol. Po podpise papierov v Marskesi v mene Slovenska poliali dobreho vina...

Ta obhajoba je ako z Vysavaca: vyvraciam tvrdenie tym, ze ho obhajujem :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

ephramko: Ten hnoj a klamstvá myslíš to, ako zareagoval na Čaputovej prehlásenie ohľadom milosti?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Áno, presne to. V debate povedala len, že čiste hypoteticky, keby Kiska žiadal o milosť, tak jeho žiadosť bude posudzovať ako žiadosť ktoréhokoľvek iného občana. A Šefčovič ešte v ten istý deň zorganizuje tlačovku a trebe o tom, ako je s Čaputovou daňový podvodník Kiska už dohodnutý. Neviem, čo je horšie. Či to, že "nezávislý" prezidentský kandidát Šefčovič dostal pokyn na túto tlačovku priamo od Roberta Fica, alebo možnosť, že tieto sračky vychádzajú priamo z Šefčovičovej hlavy. Keď už začal s kydaním hnoja, tak v tom určite bude pokračovať...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

je reálne, že Harabin predbehne Šefčoviča?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Hovoríš skládka odpadu? To je všetko!!??
Ako si sa ty dala dokopy s cudzincami, ktorí ťa financujú? Čo si im ty za to štedré financovanie musela sľúbiť??
Ako si ty vo svojom mozgu prišla na takú vec, že všetci ľudia na tomto svete sú blbci, len ty si kolobežka alebo televízny mechanik???
nečítal som to cele, len mi na tento odsek padol zrak

Snáď len :slap:

Vzhľadom na publikujúci web som, úprimne, nič iné ani necakal

tyler91: áno, ja si myslím, že ho o pár percent preskočí
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Tak to som teda veľmi zvedavý na reakcie SMERU po 1.kole ak by sa tak stalo :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

ephramko napísal:Áno, presne to. V debate povedala len, že čiste hypoteticky, keby Kiska žiadal o milosť, tak jeho žiadosť bude posudzovať ako žiadosť ktoréhokoľvek iného občana. A Šefčovič ešte v ten istý deň zorganizuje tlačovku a trebe o tom, ako je s Čaputovou daňový podvodník Kiska už dohodnutý. Neviem, čo je horšie. Či to, že "nezávislý" prezidentský kandidát Šefčovič dostal pokyn na túto tlačovku priamo od Roberta Fica, alebo možnosť, že tieto sračky vychádzajú priamo z Šefčovičovej hlavy. Keď už začal s kydaním hnoja, tak v tom určite bude pokračovať...
Podľa mňa sa dalo čakať, že sa toho chytia. Teraz sa má prezident imunitu a tie rôzne problémy a podozrenie tam sú. Čiže ak by sa po skončení mandátu začala trestne riešiť aj osoba Kisku, je to legitímna otázka. Čaputová chcela odpovedať akoby nestranne a objektívne, ale len tým nahrala smerákom.

Každopádne, je za tým úplne racionálna úvaha. Celý inštitút milosti je podľa mňa pochybný a keď už, mal by sa využívať len vo výnimočných prípadoch. Určite nie v takom zmysle, že omilostíme bývalého politika, lebo je to "náš človek" (áno, aj pravica má svojich ľudí, prekvapenie?). Síce Čaputová tam dodala nejaké tie prúpovídky o "politickom procese," ale to vyznieva dosť absurdne.
tehla

Kali520 napísal:Hovoríš skládka odpadu? To je všetko!!??
Ako si sa ty dala dokopy s cudzincami, ktorí ťa financujú? Čo si im ty za to štedré financovanie musela sľúbiť??
Ako si ty vo svojom mozgu prišla na takú vec, že všetci ľudia na tomto svete sú blbci, len ty si kolobežka alebo televízny mechanik???
Alebo ako sa ti "yankeeovia" vlastne dozvedeli, ze v Pezinku je skladka, treba ju presunut a poslali 175 000 dolarov? :lol:
jackb
Redeemer
Redeemer

Nie nie, ako sa Moskali dozvedeli, ze byvaly kreativec reklamky chce vydavat Hoax and bullshit monthly a leju do neho prachy, ked ruski dochdcovia zobru na uliciach, ktore vyzeraju ako tankodrom?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Možná idem po funuse , ale smečkársky rozhovor s Hanzelovej s Harabinom je TOP komédia. Keď nechcete zahodiť 40 min zivota - ale silno odporúčam - tak kuknite aspon poslednú minútu. Ma rozsekalo. Čistá komédia.
jackb
Redeemer
Redeemer

Velka sranda ako teraz kazda bravcova ci mastna hlava obtiera rypak a Caputovu, ako pred 5 rokmi o Kisku.
Ak by vyhrala a nepozvala by ich do palaca, rovnako ako Kiska, tak bude aj v parlamente aj tu autisicky skrekot ako nerespektuje volu ludi...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Už sa tu riešila Čaputovej rodina, pretože túto tému priniesol Harabin a jeho priaznivci, potom aj Daňo a ďalší prezidentskí kandidáti. Teraz sa tá zlomyselnosť každému jednému z nich vracia ako bumerang. V tomto prípade rodinne založenému veriacemu kresťanovi Harabinovi.
O 54-ročnej Anne Harabinovej, prvej manželke kedysi najsilnejšieho muža slovenského súdnictva a dnes jedného z horúcich kandidátov na post prezidenta republiky Štefana Harabina verejnosť veľa nevie. Ba dokonca mnohí hádam ani netušia, že nejakú bývalú ženu vôbec mal. Ale mal. Ona sa však k svojmu exmanželovi vyjadrovať nechcela. Dlhé roky. Zdôrazňovala, že za touto životnou etapou urobila hrubú čiaru. Lenže udalosti posledných dní ju donútili prehovoriť. Jej exmanžel s rodinou totiž prekročili hranicu, na ktorú je citlivá každá matka. Do boja o prezidentský post zatiahli aj jej dcéru Kamilu, s ktorou nie sú už vyše roka a pol žiadnom kontakte. A to nie iba otec Štefan, ktorý neprišiel ani len na dcérinu svadbu, ale ani brat Branislav. Napriek tomu súčasná Harabinova manželka Gabriela bez hanby a akýchkoľvek rozpakov do médií vykladá, že Kamila je súčasťou ich šťastnej rodiny.

Pani Anna tvrdí, že vyjadrenia Gabriely Harabinovej ich prekvapili a zaskočili. ,,Naozaj som chcela zostať mimo toho všetkého, tej atmosféry, ktorá je okolo celej kampane, ale vyjadrenia pani Gabriely Harabinovej sa ma dotkli ako matky. Nie sú totiž pravdivé a na tom si predsa aj pán Harabin mimoriadne zakladá,“ hovorí Anna Harabinová, ktorej príbeh pripomína dej napínavej drámy. Najhoršia bola pre ňu jar 1992, kedy jej vtedajší manžel žil už v Bratislave, zatiaľ čo ona s dvoma malými deťmi – synom Branislavom a dcérou Kamilou v Poprade. Jedného dňa jej zatelefonoval, že si k sebe na týždeň syna zoberie. Nebránila mu.Veď napokon, bol to chlapčekov otec a mal na neho rovnaký nárok ako ona. U tata bol v tom čase 6-ročný Branko aj predtým a všetci to zvládli. Po týždni ho vrátil domov a bolo. Lenže tentoraz otec synov návrat domov stále odďaľoval. ,,Keď som mu tretíkrát volala mala som už v sebe veľký nepokoj. Cítila som, že sa niečo deje. Mám to pred očami a v ušiach ako dnes. Opýtala som sa manžela, kde je Branko, na čo mi odvetil, že mi ho nevráti. Surovo mi vynadal a položil telefón. Odvtedy som bola bez syna. Môj šesťročný syn odišiel s otcom a už sa ku mne nevrátil,“ spomína Anna Harabinová.

https://plus7dni.pluska.sk/domov/exmanz ... aign=hp990
tehla

Rodinne vztahy som tu doteraz nekomentoval, ale Caputova je dvakrat rozvedena a zije "na hromadke" s tretim chlapom a nikto nevie, kolko ich bolo medzi tym.
Co sa rodinnych vztahov tyka, tak napr. Sefcovic, Kotleba, Krajniak maju navrch a Harabin momentalne zije v usporiadanom manzelstve - aj ked druhom
hughito napísal:Teraz sa má prezident imunitu a tie rôzne problémy a podozrenie tam sú. Čiže ak by sa po skončení mandátu začala trestne riešiť aj osoba Kisku, je to legitímna otázka.
Fakt je, ze Sefcovic sa vyjadril, ze by nedal milost ziadnemu politikovi, ani Smeru, lebo vsetci sme si rovni pred zakonom, narozdiel od Caputovej vo vztahu ku Kiskovi...s ohladom na to, ze sa pokrytecky prezentuje ako bojovnicka za ferovost a spravodlivost mal plne pravo na to upozornit
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

A ty ešte veríš sľubom SMERákov? :lol:

Celé je to absurdné. Trvalo 12 rokov než išli ministri za SNS do basy. To by musela byť Čaputová prezidentkou 3 volebné obdobia, aby mohla dať Kiskovi milosť. Podľa našej Ústavy môžeš byť prezidentom maximálne 2krát. A Kiska sa jasne vyjadril, že nikdy nebude žiadať o milosť žiadneho prezidenta.
tehla napísal:zije "na hromadke" s tretim chlapom a nikto nevie, kolko ich bolo medzi tym
Ako som napísal, tehla. Každému podľa jeho zásluh. Aj teba život za tieto úbohe keci vytrestá. Ak sa už teda nestalo. A to si tu minule písal slohy o tvojej úcte k ženám, lebo ti niekto napísal, že na ženy máš rovnaký názor ako islamskí fanatici.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

To je celkom zábavné, ako konkrétne tehla pohŕda islamom, pričom zhodou okolností islamské spoločenstvá považujú rodinu za základ a toho sa aj pevne držia aj cez zákonné opatrenia v niektorých krajinách. V niektorých (napr. Irán ?) si držia ženy v určitej forme úcty a majú aj určitú formu postavenia.

Jáj, ale to sú tie spoločnosti a kultúry, ktorými stavebný materiál pohŕda. Jeho prianím je, aby tieto hodnoty boli hlbšie zakorenené aj u nás a keby mohol, tak vytiahne križiackou výpravou, doby(i)ť tých prašivcov polmesiacových/šabľových.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Treba zaviesť rôzne aj mnohonásobné a rôzne formy manželských zväzkov. Trend na západe je taký, že čím viac kombinácií tým lepšie. Čím zvrhlejšie a čím viac choré tým lepšie. Napr. dvaja muži sa preoperujú na ženy aby sa zosobášili ako lesby.

Možnostiam robí hranicu už len fantázia, toto je nový stupeň západnej civilizácie:
Žene, ktorá sa zasnúbila s lustrom, napreduje vzťah míľovými krokmi: Dôkaz, že to s ním myslí naozaj vážne
https://www.cas.sk/clanok/771384/zene-k ... zaj-vazne/
Napísať odpoveď