žena chce tehly na dom
žena chce tehly na dom
Prosím vás, čo má pvoedať žene ? Ona si vymyslela, že chce tehlový obklad na dom a minule mi to oznámila ako keby nič. Myslel som si, že si robí srandu. No tri dni an to mi zahlásila, že si našla aj výrobcu, že vraj slovenský, kvalitný . Ja pozriem na cenu na m2 a mi stuhne viete čo.. peňaženka. Nedá si povedať, máme dosť veľký dvojposchový dom a celý pokryť tehlami bude taká pálka, že za to by som mal asi 40% našetrených na Teslu model 3. Čo mám robiť, ako jej to vyhovoriť?
Re: žena chce tehly na dom
Niekto si robí reklamu 
Na dvojgeneračný rodinný dom to vychádza na 5k eur, take lacné tesly zoberiem rovno 4 a cash
Na dvojgeneračný rodinný dom to vychádza na 5k eur, take lacné tesly zoberiem rovno 4 a cash
Ak je tým pokrytá len časť fasády, tak sa mi to celkom páči.
Naopak táto mafošská architektúra sa mi vždy zdala vrcholne nechutná.
Naopak táto mafošská architektúra sa mi vždy zdala vrcholne nechutná.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Šak nech si to kúpi zo svojho.
Ty si medzitým nájdi prácu.
Ty si medzitým nájdi prácu.
-
asdfgh12345
Amateur
Ak ti môžem poradiť ak jej to nevytlcies s hlavy mám pre teba lacnejšiu variantu a výsledok bude skoro totožný. Sú také formy silikónové ktorymi si urobíš vzory rôznych tehál a potom to zamalujes robia to aj do interioch či exteriéru
-
*****HERO*****
Guru wannabe
ked uz silikon, tak radsej novu zenu ako tehlu a vyjde to este lacnejsie. napr. https://www.4sex.cz/4sex-panna-realisti ... 17635.html
-
asdfgh12345
Amateur
A vidíš a to ma nenapadlo [emoji3][emoji3] dobré ti radi
Ak to platíte naozaj zo spoločného rozpočtu, tak má plné právo do toho kecať (aj keď nie prísť s tým ako na hotové).
Ak je gro financií tvojich, tak kecať právo nemá a bodka.
Ak potrebujete peniaze na niečo iné, alebo by vás to stálo všetky úspory, tak prvé 2 body ignoruj, odpoveď je NIE. Je to nepodstatná kktina.
Ak máte peniaze na rozhadzovanie a žena je okrem tohto rozumná, tak prečo nie.
Ak je gro financií tvojich, tak kecať právo nemá a bodka.
Ak potrebujete peniaze na niečo iné, alebo by vás to stálo všetky úspory, tak prvé 2 body ignoruj, odpoveď je NIE. Je to nepodstatná kktina.
Ak máte peniaze na rozhadzovanie a žena je okrem tohto rozumná, tak prečo nie.
A co tak jej povedat, ze na to teraz ako nezamestnany nemas peniaze a tym padom by to nemala byt pre vas priorita? Nie je hanba sa zakryvat iba takou dekou, na aku mam. Ak to manzelka nechce/nedokaze pochopit, tak obklad domu nie je tvojim problemom...