Kúpa TV
Re: Kúpa TV
ja to mam v 55” a nemozem sa stazovat
-
Ryan Giggs
VIP
Za 200€ sa oplati.
Ahojte hosi. Ktorá rada samsungov dokáže prehrať najnovšie HEVC ?
-
Ryan Giggs
VIP
Vsetky dokazu prehrat hevc. Rovnako ako kazdy jeden TV od inych zaciek. Aj ked on je to velmi siroky pojem.
Pani a nieco schopne ako 50pus7303 do 400 eur je mozne najst?
-
Ryan Giggs
VIP
Take schopne ako 7303 nenajdeš do 400€ nič. Na hej.sk je za niečo nad 50PUS6703. Alternativa Hisense H50A6140 alebo Samsung UE49NU7172.
okej a v com dostanem ,,lepsi zazitok,, ak pojdem do tej 7303 v porovnani s 6703 ? 
7seria ma android
6seria ma saphi
6seria ma saphi
a to to obohatenie o android ma hodnotu plus 100 eur? alebo kde este je ta pridana hodnota schovana?
-
Ryan Giggs
VIP
Pridana hodnota je schovana aj v lepsom obraze. 7303 ma lepsi obrazovy procesor. Ma lepsi prepocet z horsieho rozlisenia, lepsi pohyb, interpolaciu..., Ma lepsi pracu s podsvietenim a dostanes DO s klavesnicou.
-
peterkozel
Medium Professional
Ryan Giggs prosim ta nevies ako je to s tou podporou prehravania videi na samsungoch NU teda 2018?, pise sa ze je horsia oproti napr M, K,J, nevies co vlastne neprehra?, je to tak ze licencovane divx neprehra ale s xvid nema problem?, matroska-avi-mp4 kontajner da nie?, problem je skor v licencovanych kodekoch za ktore treba platit, ci?
-
Ryan Giggs
VIP
Neprehra DTS a divx.
-
peterkozel
Medium Professional
ak mate niekto moznost odskusat na samsungu NU prehrat xvid skuste to prosim a dajte sem vediet, divx teda neprehra ale xvid je volny kodek, hlavne ten ma zaujma, stale sa v nom ripuje dost obsahu a hlavne po hdd v nom maju ludia este stale dost vela filmov, vdaka
Ahoj Ryan,
Vedel by si prosim poradit na co sa zamerat pri kupe tv kde vzdialenosti medzi stenami su 3.5 metra ? Takze este tam bude sedacka takze mozno 50cm dole.
Ake parametre su dolezite? Pre mna len to aby to vedelo citat filmy z usbcka a dal sa k tomu pichnut pc a vlastne by som si mohol prepojit obrazovku z ntb do tv a videl obraz
Sme len dvaja a nie sme narocni uzivatelia
Cena? 500? 600?
Dakujem
Vedel by si prosim poradit na co sa zamerat pri kupe tv kde vzdialenosti medzi stenami su 3.5 metra ? Takze este tam bude sedacka takze mozno 50cm dole.
Ake parametre su dolezite? Pre mna len to aby to vedelo citat filmy z usbcka a dal sa k tomu pichnut pc a vlastne by som si mohol prepojit obrazovku z ntb do tv a videl obraz
Sme len dvaja a nie sme narocni uzivatelia
Cena? 500? 600?
Dakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Za 600€ Hisense H55U7A.
-
peterkozel
Medium Professional
pisal som na podporu samsungu a samsung Nu(2018) teda okrem audio dts a video divx nepodporuje ani bezplatny xvid, riadny krok spat, nedaju ho tam aj ked je bezplatny, vyhovorky ze sa nepouziva su hlupost, darmo stale vychadza ze za rozumny peniaz je naj hisense h55u7a
a toto je o co horsie? PHILIPska 50pus7303 ja len preto lebo vsetci pisali aky je skvely
viete mi aj poradit na co sa zamerat na ake parametre ked ste poradili? nie ze by som si nedal poradit len chcem vediet co treba sledovat za udaje. dakujem
viete mi aj poradit na co sa zamerat na ake parametre ked ste poradili? nie ze by som si nedal poradit len chcem vediet co treba sledovat za udaje. dakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Ten Hisense už ma 100 Hz panel (nie v 50", len 55" a 65"). A štandardne 3-ročnu zaruku.
Zamerať sa na parametre nepomôže, tie nehovoria o kvalitach TV nič.
Zamerať sa na parametre nepomôže, tie nehovoria o kvalitach TV nič.
no to je super.. ten panel potesi.. a odkial beries vsetky tie info ktory kupit alebo nie?
Lebo prave parametre som myslel ze su tie co rozhoduju.. co aj rozdiel medzi 100hz panelom a menej je.. Vďaka
-
Ryan Giggs
VIP
Beriem to odtiaľ, že mam s TV skusenosti a čitam aj recenzie. A tym nemyslim nazory na heureke a pod. ale odborne, kde tie TV aj meraju sondou.
Parametre nerozhoduju. To su marketingove udaje.
Parametre nerozhoduju. To su marketingove udaje.