Ako zapojiť umývačku riadu ak...
Zdravím,
tak ako na obrázku je to u mňa doma, vodovodná bateria na teplu a studen uvodu lenze dole pod drezom nemam rurky teplej ci studenej vody, sú v stene.
Musím vybiť dieru k rurkam a spraviť rozbočku k umyvacke alebo ako inak? Ďakujem
tak ako na obrázku je to u mňa doma, vodovodná bateria na teplu a studen uvodu lenze dole pod drezom nemam rurky teplej ci studenej vody, sú v stene.
Musím vybiť dieru k rurkam a spraviť rozbočku k umyvacke alebo ako inak? Ďakujem
- Prílohy
-
- 1.png (5.48 KiB) 2293 zobrazení
Re: Ako zapojiť umývačku riadu ak...
no standardne sa pouziva prackovy ventil a napojis to za bateriu
Skor pred bateriu nie? Buraniu sa asi nevyhnes.
podla toho z ktorej strany sa pozeras na bateriu[emoji3]
chcel by som ju zapojiť na teplu vodu kedze ju mam zadarmo. dakujem za rady
ak zapojis umyvacku na teplejsiu vodu ako 60 stupnov tak ju znicis a nekryje to ani zaruka,
Nemozes nic napojit na teplu vodu, ani pracku ani umyvacku preboha..
a ak ti to nebude vadit dizajnovo, tak k baterii nadpojis rozdvojku a z hadice ti pojde voda do umyvacky popod linku alebo tak..
no niektore modely moze, dokonca maju samostatnu cervenu pripojku na teplu vodu ale nemoze byt prilis tepla, musi byt regulovatelna
No musíš urobiť pred batériou rozdvojku a potiahnuť hadicu. To nevidím ako nejaký zásadný problém, ale nemám skúsenosť čo ti to urobí s tlakom. Napr. keď pôjde aj umývačka aj vodu budeš púšťať. Ale tipujem, že nič.
Ak si prerábal nedávno, tak ide o zásadnú dizajnovú chybu a minimálne vodár ťa mal upozorniť. Štandard je ešte jedna prípojka na studenú vodu, práve kvôli umývačke.
Ak si prerábal nedávno, tak ide o zásadnú dizajnovú chybu a minimálne vodár ťa mal upozorniť. Štandard je ešte jedna prípojka na studenú vodu, práve kvôli umývačke.
neurobi to nic lebo umyvacka na najucinnejsom programe spotrebuje max 15 litrov ktore pouziva dookola takze to je uplne zanedbatelne
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
veru sa buraniu nevyhnes ak mas bateriu zabudovanu v stene
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ale co by. ma tam isto 1/2 zavit a na nom aktualne ventil s redukciou na 3/4. Dajnnq ten 3/4 zavit rozdvojku a mas.
-
daniel.daniel
Medium Star
ak si troska zrucny tak to spravis aj sam, potrebujes teflonovu pasku a dvojity rohovy ventil cca10€. AK to mycka podporuje tak moze ist do nej voda do 60C, ale treba mycku aj nastavit. Za 5€ kupis privodnu 3,5m hadicu do mycky ak chces aj aquastop tak priplatis viac. Kuchynska linka sa nedava nadoraz na stenu, takze hadice natiahnes poza nu, jedine do bocnej strany linky musis spravit dieru. Samozrejme ti vceste nemozu zavadzat elektrospotrebice tie idu nadoraz na stenu. Takze urcite by som nic nebural.
- Prílohy
-
- klum-cr39c-ventil-rohovy-na-pracku-a-wc-1-2-x-3-4-x-3-8-.jpeg.jpg (13.31 KiB) 1725 zobrazení
Toto je ventil ,ak je prívod pod prac.doskou.Ak má batériu priamo na stene , tak :
https://www.pvmsystem.sk/klum-cr39b-med ... ou-maticou
https://www.pvmsystem.sk/klum-cr39b-med ... ou-maticou
dakujem Vám velmi pekne!