Paci sa mi tento skin fMod pre PotPlayer, prehravac ktory mi sedi viac ako VLC, ma viac moznosti a je viac prisposobitelny:
https://www.deviantart.com/fmod/art/fMo ... -700120926
Kazdopadne, chcel by som novsi, modernejsi styl, vacsie hranate tlacidla, flat/plochy tmavy styl ako ma Windows 10.
Zvazoval som iny skin, hladal som, ale fMod ma vela uzitocnych funkcii na ktore som si zvykol a ktore ine skiny nemaju, napr. tlacidla GPU/CPU, nastavenia, audio/titulky, zostavajuci cas, playlist info a celkovy playlist cas...
Mohol by prosim niekto upravid fMod skin (Gilly Glossy verziu)? Ide mi len o obrazky, zmenit styl, tlacidla, aby to vyzeralo modernejsie, viac ako Windows 10 tmavy styl, hranatejsie, plochejsie tlacidla, ako napr. v prehliadaci Edge.
Uz som skusal ine fora, aj priamo na deviantart, oslovil som aj autora skinu, ten iny styl pridat odmietol, no pripadnu upravu povolil, s tym, ze ho ako povodneho autora editor moze, ale nemusi spomenut v popise.
Pre zmenu skinu staci premenovat subor skinu, pridat koncovku .zip, rozbalit, otvorit obrazkove subory .png a .bmp v obrazkovom editore, upravit obrazky, tlacidla, ulozit a nasledne opat zbalit do zip, premenovat spat na .dsf a testovat v PotPlayer.
Vopred dakujem.