Prezidentské voľby 2019
Re: Prezidentské voľby 2019
Pre mňa bol sympatický kandidát Mistrík, toho by som volil, no ten to vzdal, ostatní mne sympatickí veľmi neboli.
Pravdepodobne voliť nepôjdem ale občas rozmýšľam nad tým, že možno ísť voliť šialenca Harabina, no ako na protest proti politickým kšeftárom ale asi sa na to vykašlem, zatiaľ neviem.
Pravdepodobne voliť nepôjdem ale občas rozmýšľam nad tým, že možno ísť voliť šialenca Harabina, no ako na protest proti politickým kšeftárom ale asi sa na to vykašlem, zatiaľ neviem.
Na protest Harabina...
To je jak na protest proti požiarom liať benzín do ohňa.
harabin ma kauz dostatok a je to fakt hodne kontroverzna postavicka. ten bus je fakt marginalna vec, nad ktorou by ma ani nenapadlo pozastavovat, ale jeho postoj k problemu presne ukazuje jeho krysiu povahu.Cesar napísal:To už niekto bol fakt zúfalý, že na Harabina nenašli nič lepšie ako ten autobus. Lepšie ako nič.
inac pacia sa mi tieto tvoje pasivno agresivne komentare, kedy sa tvaris, ze si nad vecou, ale vidno odkial fuka vietor
Stačí ti to ako odpoveď?Cesar napísal:rozmýšľam nad tým, že možno ísť voliť šialenca Harabina, no ako na protest proti politickým kšeftárom
No ako píšem, to už by väčší zmysel dalo to, keby to hodil Daňovi.
Ostáva si vybrať menšie zlo alebo väčšie zlo. Pre zmenu prečo nevoliť niekedy väčšie zlo? 
Si študoval Lenina?
Stranícky šéf Čapútovej a toho času priaznivec SMERu.
"Stačí ti to?"
Žiaľ, už len minulosť. Zabudnutá. Niečo pod. by sa dalo napísať aj o Blahovi. Blaha v tom období bol diametrálne iný Blaha ako Blaha po vstupe do politiky a najmä Blaha posledného roka dvoch.
Tiež sa už pár dní pohrávam s myšlienkou dať hlas Harabinovi, viem, že je to úplný nezmysel a nakoniec dám hlas čaputovej, ale predsa je to také vnútorné pokušenie dopriať luďom na slovensku čo si naozaj zaslúžia napr. Daňa, prípadne Harabina. Pritom je to úplná hlúposť, lebo také niečo si veru nezaslúžia, ale aj tak. Možno je to vidina toho, že je možnosť z druhého kola vyšachovať šefčoviča, ale potom len srnka vie čo by sa mohlo stať, keď vraj H-rabín tie volby ide vy-h-rať.
Áno Blaha, Chmelár a iní jeho ľavičiarski kamaráti boli priamo na tej seanse vo videu.hughito napísal:Žiaľ, už len minulosť. Zabudnutá. Niečo pod. by sa dalo napísať aj o Blahovi. Blaha v tom období bol diametrálne iný Blaha ako Blaha po vstupe do politiky a najmä Blaha posledného roka dvoch.
Zaslúžia, len do toho.retkvic napísal:Pritom je to úplná hlúposť, lebo také niečo si veru nezaslúžia, ale aj tak.
Tak sa toho Harabina boja. Ale, ako je všeobecne známe: Pes, ktorý šteká, nehryzie.retkvic napísal:Tiež sa už pár dní pohrávam s myšlienkou dať hlas Harabinovi,
Až nato, že Hrabín aj šteká aj hryzie. Ale naozaj neviem čo to je ale ten jeho vyšinutý ksicht je mi stále sympatickejší. Hlavne to ako si dáva pozor ako sudca na to čo povie aby ho nemohli chytiť za slovo. Neviem, asi to bude počasím.Pes, ktorý šteká, nehryzie.
Inak dnes ma na SME zaujalo, ze Harabin v ankete oznacil, ze je za uzakonenie registrovanych partnerstiev homosexualov. Ako to jeho nabozensky citiaci volici preziju?
On ale celý čas hovorí o nejakom "džendžeri" a v záverečnej reči povedal, že nedovolí "..."(obrázok).
Čiže on v skutočnosti nič také nepovedal, to si len jeho kresťanské ovečky tak vysvetlili tieto novotvary.
Čiže on v skutočnosti nič také nepovedal, to si len jeho kresťanské ovečky tak vysvetlili tieto novotvary.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
problem je, ze potom ho budu mat za prezidenta aj ludia, co si ho nezasluzia.retkvic napísal:Tiež sa už pár dní pohrávam s myšlienkou dať hlas Harabinovi, viem, že je to úplný nezmysel a nakoniec dám hlas čaputovej, ale predsa je to také vnútorné pokušenie dopriať luďom na slovensku čo si naozaj zaslúžia napr. Daňa, prípadne Harabina. Pritom je to úplná hlúposť, lebo také niečo si veru nezaslúžia, ale aj tak. Možno je to vidina toho, že je možnosť z druhého kola vyšachovať šefčoviča, ale potom len srnka vie čo by sa mohlo stať, keď vraj H-rabín tie volby ide vy-h-rať.
Hmmm, v prvom kole volit Harabina nie je zly napad z taktickeho hladiska. Sefcovic by ostal na ocot druhe kolo by bolo iste.
Najväčšia sranda je že voliči SaS, čaputovej, kiskoidy sa smejú na daňovi keď je na verejnosti, na cudzej pôde proti väčšine. Pritom slovný prejav a vystupovanie štefunka je tu čistá katastrofa
Krestania, teda skor katolibanci, netusia ako sa oslovuje biskup. To musia vediet satanski liberali, ktorych budu certi grilovat na tridentoch...
Nie je rozdielu medzi dristami toho panfara a tym co produkuju handrove hlavy v pusti.
Zaujimave bude vediet, kolko ludi prileti z cudziny a zavoli. Na tych nemali dopad bilboardy, busy a neboli v prieskumoch...
Nie je rozdielu medzi dristami toho panfara a tym co produkuju handrove hlavy v pusti.
Zaujimave bude vediet, kolko ludi prileti z cudziny a zavoli. Na tych nemali dopad bilboardy, busy a neboli v prieskumoch...
-
tehla
Cesar napísal:rozmýšľam nad tým, že možno ísť voliť šialenca Harabina, no ako na protest proti politickým kšeftárom ale asi sa na to vykašlem, zatiaľ neviem.
retkvic napísal:Ale naozaj neviem čo to je ale ten jeho vyšinutý ksicht je mi stále sympatickejší.
P.s. komu vadi smer - Caputovci su praveze kamarati zo Smerom, odmietla odpovedat na otazku, ci vymenuje Fica na ustavneho sudcu, Harabin sa vyjadril, ze nie, vystupoval dost ostro proti Kalinakovy a Ciznarovi a je za odpolitizovanie sudov a generalnej prokuratury