Prezidentské voľby 2019

Diskusie na politické témy...

Koho by ste volili v druhom kole prezidentských volieb, ktoré sa bude konať 30.3.2019?

Zuzana Čaputová
54
89%
Maroš Šefčovič
7
11%

Celkom hlasov: 61

harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Prezidentské voľby 2019

Príspevok od používateľa harrison314 »

tehla napísal:

:smt043 Podte do toho, on je nas chcete tam mat Brusel vs. Brusel? Dvoch nepodarenych babkohercov, u ktorych budeme trpnut, ci zas nebudu behat s Lajcakom v pätach s nejakymi Marakesskymi a Istanbulskymi dohovormi, lobovat za zbrane, municne sklady, cudzie armady, frontex a presadzovat viac nasich kompetencii na Brusel? U Hariba mate istotu, ze nie :)
Konecne si nastuduj pravomoci prezidenta!
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

tehla napísal: P.s. komu vadi smer - Caputovci su praveze kamarati zo Smerom, odmietla odpovedat na otazku, ci vymenuje Fica na ustavneho sudcu.
Vacsinou tu pises len nezmysly, s ktorymi nesuhlasim, ale toto je ocividne klamstvo, kedze Caputova sa opakovane vyjadrila, ze Fica by nevymenovala. Po asi 3 sekundach googlenia...
https://www.facebook.com/zcaputova/phot ... 974072553/
https://spravy.pravda.sk/prezidentske-v ... ymenovala/
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Vdaka za hodnotenie, zapisujem do notesa. V ankete sme zaskrtla policko, ze neodpovie, neviem preco. Harabin a ostatni dali nie - z toho som vychadzal, zrejme su v tej ankete chyby. Ak je to tak, tak by ho nevymenoval ziaden z kandidatov. Vyjadril si sa k najmenej podstatnej veci, kedze Fico kandidovat ani nebude podla jeho vyjadreni ... Ohladom kompetencii, neviem preco vychadzate z toho, ze prezident je iba nejaka babka, urcite ma svoj vplyv na veci verejne
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Nie je to babka, ma svoje pravomocoi a povinnosti, ktore su dane zakonom. Ale (takmer) nic z toho co slubuje Krajniak, Kotleba ani Harbin im to neumoznuju spravit, kedze sme padlamentna demokracia. Ale co, na jednoduchych ludi plati populizmus vzdy.
jackb
Redeemer
Redeemer

Prezidentské voľby 2019

Príspevok od používateľa jackb »

Hlavne ze tu vyplakavate, ze Uže nic neurobil. Ale Hari, Gottlieb ci Danovy Podvodnik uz zmenia vsetko. Hlavne jadrove zbrane
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

tehla napísal:V ankete sme zaskrtla policko, ze neodpovie, neviem preco.
Dalsie klamstvo...
Zdroj: https://domov.sme.sk/c/22074273/prezide ... nketa.html
Prílohy
4071323.jpeg
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

V mojom okolí dosť počujem, že pôjdu voliť Harabina. Zase v druhom kole má nulovú šancu dať do kopy väčšinu, myslím Harabin.

Okrem pípadu, že by do druhého kola postúpil Harabin a Šefčovič, vtedy možno nejakú malú šancu by mal ale to bude ako Mečiar vs. Gašparovič.

Ale minimálne keby postúpil to by už bola poriadna facka, ktorú si všetci veľmi veľmi zaslúžia.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Presne tak, dať plyn do auta s TDI je riadne svinstvo. Som rád, že Harabin je proti tomu. :smt059
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Cesar napísal:Ale minimálne keby postúpil to by už bola poriadna facka, ktorú si všetci veľmi veľmi zaslúžia.
na základe čoho akože takto generalizuješ? Prečo by si mali "všetci" zaslúžiť mať za prezidenta takého človeka? Lebo istá časť (tak do 15% oprávnených voličov) slabomyseľných jednoduchých, ľahko manipulovateľných alebo inak priblblých ľudí ho pôjde voliť, tak si to zaslúžia akože všetci, hej?

Keď som bol decko, voľakto z mojej triedy tam rozbil okno. Nevedelo sa, kto to spravil, potrestaní sme boli všetci, hoci vinník bol zrejme len jeden. To je rovnako priblblá logika, nedávaj kolektívnu vinu spoločnosti za sprostosť istej časti.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Tazko ale povedat kto by bol najtazsi konkurent v druhom kole pre Caputovu.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Podľa mňa práve Harabin. V druhom kole ho už pôjdu voliť aj kotleby. Naopak najslabším súperom bude podľa mňa Šefčovič. To by museli byt kotleby aj harabinovci inak vytretí, keby v druhom kole išli voliť smeráka a eurobyrokrata, ktorý na celoeurópskej úrovni chce zrovnoprávniť páry rovnakého pohlavia.

Osobne si myslím, že vládna mafia a smerácke babky demokratky už nemajú taký výtlak a Fico už dlhodobo vo voľbách rozdáva bozky smrti (aj keď on si stále myslí, že smeráckym kandidátom pomáha). Takže podľa mňa v druhom kole uvidíme toho slovenského Zemana. Strašne veľa podobností tam je - neustále ožratý, komunista, stále klame, prejav ako z piatej cenovej, od 89 permanentne v politike alebo na kľúčových postoch v štáte, ale akože bojovník proti systému. :lol:

A tí, čo chcete voliť Čaputovú, tak hlavne choďte v sobotu voliť. Nespoliehajte sa na prieskumy. Lebo Kotleby, harabinovci a dôchodcovia určite k voľbám prídu.
Nesmieme dopustiť, aby sme 30 rokov od nežnej revolúcie museli v druhom kole vyberať z dvoch komunistov.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Sranda, že v minulých voľbách ti komunistu voliť nevadilo. ;)
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Cesar napísal:Zase v druhom kole má nulovú šancu dať do kopy väčšinu, myslím Harabin.
Podla mna skor naopak, smerakov je asi 20% a antisystemovi volici Sefcovica volit urcite nepojdu, no Harabina v druhom kole pojdu volit aj smeraci, kotlebovci, narodniari, krestania (lebo Caputovu by bol "smrtelny hriech") a tiez vsetci zufali, bezradni, vystraseni ludia, ktori nejak zabudaju, resp. si nedokazu najst informacie.
Cesar napísal:Ale minimálne keby postúpil to by už bola poriadna facka, ktorú si všetci veľmi veľmi zaslúžia.
V akom zmysle si to zasluzia napriklad deti a mladez ktora este nemoze volit, alebo aj mladi studenti, ktori pojdu studovat a cestovat do zahranicia budu sa musiet hanbit za prezidenta, ako teraz Cesi?

Inak prezident ma pomerne silne kompetencie, ktore sa doteraz nevyuzivali a Harabin dobre pozna zakony, tusim ze to aj niekde riesili, neviem ci to povedal alebo pripustil, ale je mozne, ze by nevymenoval vladu, ze sa po prezidentskych volbach odvola na Ustavny sud, tiez chce zjednavat aby vlada navrhla na Ustavny sud sudcov ktorych si vyberu prokuratori, takze by zrejme nevymenoval sudcov ktorych vyberie parlament a moze tym na dlhu dobu sposobit ustavnu krizu, parlamentnu krizu a tym poskodit stat aj ekonomicky, vazne sa zamyslite pred tym ako pojdete volit "antisystem", lebo system je konar, na ktorom sedite aj vy a ten koho zvolite ma pilu, ktorou moze ten konar spilit.

konyk87 - Dik za odkazy a obrazok. Tehla uz je velmi zufaly, ked zacina pouzivat klamstva, zrejme sa spoliehal na to, ze ta stranka sa vacsine ludi nezobrazi, mne este vcera fungovala, teraz je uz platena.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja som volil Procházku. :cry: :smt096 ...a ak narážaš na Kisku, tak pokiaľ viem on v KSČ nikdy nebol.
Cesar
Addict
Addict

Nepozrel som si debaty, ale Čaputová aspoň vylúčila, že by vymenovala Fica za sudcu ústavného súdu?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

ephramko napísal:Ja som volil Procházku. :cry: :smt096 ...a ak narážaš na Kisku, tak pokiaľ viem on v KSČ nikdy nebol.
V druhom kole asi Kisku...

Bol v SZM. Dokonca predseda.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Hughito, pionieri boli určite aj tvoji rodičia, pretože vtedy boli pionieri asi úplne všetci mladí, keďže to bolo povinné.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Cesar napísal:Nepozrel som si debaty, ale Čaputová aspoň vylúčila, že by vymenovala Fica za sudcu ústavného súdu?
3 odkazy z tejto stranky:
Cesar
Addict
Addict

Aspoň že by ho nevymenovala.

Ale čo by mal Harabin z toho, že by znefunkčnil vládu, parlament alebo ústavný súd. Raz mu mandát skončí a do histórie by sa zapísal ako najhorší prezident všetkých čias mal by nulovú šancu na znovuzvolenie, keby tým poškodil obyvateľov. A po skončení by ani na ulicu vyjsť nemohol bez toho, aby ho ľudia neopľúvali. Toto nedáva zmysel.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

ver tomu, že v jeho hlave a v hlavách jeho voličov to zmysel dáva
Napísať odpoveď