Prezidentské voľby 2019

Diskusie na politické témy...

Koho by ste volili v druhom kole prezidentských volieb, ktoré sa bude konať 30.3.2019?

Zuzana Čaputová
54
89%
Maroš Šefčovič
7
11%

Celkom hlasov: 61

Muffi
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Prezidentské voľby 2019

Príspevok od používateľa Muffi »

Jednoznačne Harabín nevyhrá, lebo sme-čko uviedlo zlé čísla a všetci jeho odhodlaní voliči si prečítali zlé číslo :D Už vidím ten plač zajtra. Seriózny kandidát by sa hanbil takúto veci aj vôbec spomenúť, lebo to jemne naznačuje, že jeho voliči sú teda sťaby negramotní a pri hlasovaní si nevedia prečítať, koho krúžkujú (ale záhadou je, že vedia čítať z titulky novín, pozoruhodné toto).

Ja som tiež registroval voliť najmä starších, bol som v BA v Dúbravke, hádam sa na to fakt všetci mladší nevykašľali s tým, že je to tutovka.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Predsedom jednej z volebných komisií v Petržalke je Štefan Ágh, obvinený s Marianom Kočnerom z falšovania zmeniek voči televízii Markíza. Do komisie ho nominoval Kotleba.
https://www.facebook.com/zomriofficial/ ... ?__tn__=-R
Chagakteu ten Kotleba. :mrgreen:
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Sa tu smejete, ale si neuvedomujete ze analfabeti su vyznamnou skupinou Harabinovych volicov. Pre nich moze byt takato titulka na SME-cku naozaj matuca, podobne ako pre niektorych pouzivatelov tohto fora.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Muffi napísal:Ja som tiež registroval voliť najmä starších, bol som v BA v Dúbravke, hádam sa na to fakt všetci mladší nevykašľali s tým, že je to tutovka.
len aby si nebol prekvapený, keď príde veľa mladých a ti budu voliť vodcu :)

K tomu Harabinovi, predpokladám, že titulku sme použije ako základ sťažnosti na Ústavný súd, a keďže ten rozhodovať nemôže, lebo nemá dosť členov do pléna, môže to spôsobiť nepekny precedens
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

M4jk1:-) napísal:Denník smeti sa postaral o senzáciu
https://www.facebook.com/harabinstefan/ ... =3&theater
Majitel Hascak z Penty ma nasrate v gatiach z Harabina a pretlaca svojho bieleho kona Caputku. Jej volicom staci, ze sme sa ospravedlnilo a vec vybavena, lebo ved skladkova vila. Toto neni demokracia, toto je jeden velky sajrajt
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Posledné slovo Braňa Bezáka:

Kázeň arcibiskupa Oroscha vyvolala rôzne reakcie. Tí hlúpejší tvrdili, že v sekulárnom štáte sa cirkevní hodnostári nemajú vyjadrovať k politike, tí bystrejší fundamentalistickým sekularistom odpovedali otázkou, prečo im potom neprekážala podpora emeritného arcibiskupa kandidátke Čaputovej.

Mňa na tej kázni zranilo niečo iné. Nie dlho potom, čo doznelo čítanie o Ježišovom odolávaní pokúšaniu na púšti, sme boli svedkami, ako vysoký cirkevný hodnostár neodolal pokušeniu použiť bohoslužbu na vyrovnávanie si osobných účtov. Navyše, ako píše Martin Hanus, Oroschove obvinenia Bezáka a Mikloška majú k pravde ďaleko.

A keď už zazneli silné slová o ťažkom hriechu, dovoľte mi, otec arcibiskup, dať vám do pozornosti úryvok z kázne pápeža Františka, ktorá zaznela 18. mája 2013 v kaplnke Domu sv. Marty:
„Treťou vecou je osočovanie: hovoriť veci, ktoré nie sú pravdivé. Toto je zabíjanie svojho brata! Všetky tri – dezinformácia, ohováranie, osočovanie – sú hriechom! Je to hriech! Dávame osobne facku Ježišovi skrze jeho deti a bratov.“
beardie
Redeemer
Redeemer

tehla napísal:Majitel Hascak z Penty ma nasrate v gatiach z Harabina a pretlaca svojho bieleho kona Caputku. Jej volicom staci, ze sme sa ospravedlnilo a vec vybavena, lebo ved skladkova vila. Toto neni demokracia, toto je jeden velky sajrajt
napriek tomu, ze jej jedina vyznamna akcia bola pezinska skladka, vacsina jej dava prednost pred vsetkymi ostatnymi
asi to o tych ostatnych hovori dost vela 8)
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

také argumenty ale na odporcov Caputovej nefungujú - jej prípadný úspech bude vždy dielom akýchsi mýtických vplyvov: ESET, Penta, Soros, LGBTI lobby, dokonca možno aj SMERU, veď predsa PS je ich trojskym koňom. Nikdy za tým nebude neschopnosť a nekompetentnost ich favoritov.
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Cesar napísal:Tak toto si mu prečo neposlal do súkromnej správy? :lol: Pán cenzor tu bude schvaľovať kto čo a kedy áno a čo nie. :)
asi zije v utkvelych predstavach, ze je tu nejaky sef fora, alebo moderator, polovica ludi su NPC len on je lietadlo :lol:
Cesar napísal:No ale zlé východné krajiny eu kde už demokracia zanikla a funguje tvrdá diktatúra odmietajú takéto normy.
Najprv treba ovladnut medialny priestor, na Slovensku to celkom funguje - ludia za oligarchov. Pozri co robia v Madarsku - pripomina mi to situaciu, ked obvineny z objednania vrazdy Kocner pred rokmi tiez vytiahol "slusnych bratislavcanov" do ulic, aby "zachranovali markizu" - na ovladnutie medii
Cesar napísal:A EU chce chrániť hranice, prísne strážiť, uzavrieť aby sa sem dostalo z cudziny čim menej ľudí - vraj. A to je len Orbánova propaganda (toho diktátora a klamára), že EU chce zlegalizovať prílev cudzincov a ich prerozdeliť.
oni to tam nazvali "solidarita"
„Európsky parlament dnes hlasoval o zriadení Európskeho fondu pre azyl a migráciu. Tento fond má mať obrovskú sumu peňazí k dispozícii, vyše 10 miliárd eur a podľa plánov Európskej komisie, ktorá tento návrh predložila, má medzi iným, podporovať legálnu migráciu.
Má vzniknúť nová agentúra Európskej únie pre azyl a nad rámec návrhu Európskej komisie sa má zvýšiť úloha mimovládnych promigračných organizácií. Toto je úplne šialené, čo sa tu deje. Namiesto toho, aby vynakladali maximálne úsilie na zastavenie akejkoľvek migrácie, to čo sa dialo posledné tri-štyri roky, kedy niekoľko miliónov migrantov prišlo do Európy, zjavne nestačilo.
Zjavne, či už páni a dámy v Európskej komisii alebo aj tu v Európskom parlamente nevidia, aké problémy migrácia prináša. Nie, oni idú ešte podporovať legálnu migráciu. A samozrejme, to nezabudli doplniť, ide aj o solidárne prerozdelenie – tak to píšu doslova – sa v tomto návrhu píše: „v súlade so zásadou solidarity a spravodlivého rozdelenia zodpovednosti“. To je len pekne napísané, že chcú aj povinné kvóty.
Európsky parlament pridal aj povinnosť, aby sa začlenenie hľadiska rodovej rovnosti považovalo za neoddeliteľnú súčasť jednotlivých fáz implementácie fondu a aby sa počas nich podporovali.
Samozrejme, že som proti tomuto návrhu hlasoval, považujem ho za neprijateľný.
Ale veľmi ma prekvapuje, že všetci traja prítomní poslanci SMERu hlasovali za tento návrh. Návrh ako celok, bohužiaľ aj s hlasmi poslancov SMERu, prešiel.“Sulik
Mimochodom Kocnerov brat robi kampan Caputovej
beardie
Redeemer
Redeemer

takze nabuduce budes volit Sulika? :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Prezidentské voľby 2019

NPC je ten, kto bez pridanej hodnoty kopiruje to, co vypotia jeho obejkty kultu. Opytaj sa na to svojich fasistickych kamaratov AA a kaliho :)
Ty len opakujes kraviny, ktore boli tisic krat a napisane a jedine co pridas je slameny panak, alebo pokus o urazku.
Takze si zo seba urobil bota ty sam svojou neschopnostou ci neochotou diskutovat.
Na porusovanie pravidiel ta upozornujem, lebo nie som zakerny potkan, ktory bonzuje ci posiela nepodpisane vyhrazky.
Tie haluciancie o mimovladkach a migracii su OT a teda hrube porusenie previdiel.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Vyššie spomenutý nominant Kotlebu do OK, Štefan Ágh, samozrejme úmyselne porušil zákon aj tentoraz. Ak je skutočne taký sprostý a otvoril volebnú urnu, tak dúfam, že mu to neprejde.
Prílohy
54218309_2304396406506276_8232804668313436160_n.jpg
jackb
Redeemer
Redeemer

Bude mat civava viac % ako plnotucne mlieko?
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Pochybujem ze porazi polotucne.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Tiež som mal ten pocit, že bolo akosi viacej starčích ludí než pri volbách do parlamentu a pri zapisovaní docela prázdne hárky, čo nevyzerá ani na 50% účasť, no to bolo ešte o 15:00.
Pluskomisia tento raz pozostávala iba z 60+ ročných dám, tak hádam všetko spočítajú ako sa patrí.

edit:/ no a pre skrytého mínuskového fantóma
"kazdy, kto co i len uvazuje, ze by to hodil harabinovi je hlupak"
Môžem len toľko, že som so spokojným svedomím dal hlas Čaputovej, tiež som tu mohol minulé volebné obdobie mínuskovať ludí čo išli voliť zaslepene Procházku, no kumu je to treba.
beardie
Redeemer
Redeemer

som zvedavy, ci Chmelar dodrzi svoj slub, na strane ekologickeho aktivizmu mu to bude slusat viac
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Druhé kolo bude o tom, kam sa prelejú voliči Kotlebu a Harabina. Uvidíme, ako zapracuje alt-right slovenská scéna a rôzne weby, neprekvapilo by ma, keby začali voči Čaputovej protežovať Šefčoviča. Tak či onak, v aktuálnej situácii to vidím tak, že Čaputová to dá s rezervou tak 10%.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Keby bojovníci proti systému išli zrazu voliť SMERáka, ktorý chce zjednotiť legislatívu v oblasti práv LGBT ľudí a párov rovnakého pohlavia na celoeurópskej úrovni, tak to by sa už ani nedalo nazvať, že by si nakakali do huby...ale že si tam naliali celú žumpu.

Prekvapuje ma tých 6% Mikloška. Čakal som jeho obvyklých 1%. Evidentne kresťanský volič nenaletel na Bakiho rečičky o náhle objavenej viere v panenku Máriu a kresťansky založené hodnoty.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

Harabin už plače na Exprese, že zmanipulované voľby lebo ne-vy-hrá
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Podla mna pre tychto volicov nebude v druhom kole kandidat a volby uzatvoria ako vitazstvo systemu nad prostym ludom. Sefcovic im mozno nejaku drobnu udicku hodi, ale urcite si nebude chciet nicit renome nejakymi kontroverznymi temami. Pre mna je najvacsie sklamanie stale velka podpora Kotlebu, ktory dokazal dostat 10% aj napriek viacerym kandidatom, ktori by mu mali uberat hlasy. Tieto ludacke tendencie su naozaj na vzostupe bohuzial, aj ked mozno je to len nezvyk, lebo v uplynulych rokoch boli ti volici schovani v Smere.
Napísať odpoveď