ephramko napísal:Keby bojovníci proti systému išli zrazu voliť SMERáka, ktorý chce zjednotiť legislatívu v oblasti práv LGBT ľudí a párov rovnakého pohlavia na celoeurópskej úrovni, tak to by sa už ani nedalo nazvať, že by si nakakali do huby...ale že si tam naliali celú žumpu.
Prekvapuje ma tých 6% Mikloška. Čakal som jeho obvyklých 1%. Evidentne kresťanský volič nenaletel na Bakiho rečičky o náhle objavenej viere v panenku Máriu a kresťansky založené hodnoty.
No preto si nemyslím, že to bude také dramatické, ale je potenciál, že časť Harabinových a Kotlebových prejde predsa len k nemu. Čaputová už nemá odkiaľ čerpať.
Harabin už šaškuje v prehlásení. Vyzerá byť naje*aný.
Cesar napísal:Šefčovič sa prizanl, že je veľký kresťan, ešte mu ostáva dať sľub na život svojich blízkych, že Fica by za sudcu nikdy nevymenoval.
Len aby s tým prisahaním na zdravie svojich detí nedopadol tak, ako Babiš.
Vzhľadom na investované finančné prostriedky dopadol veľmi smutne aj harakter Béla. Jeho kandidatúra nebola o ňom ako o prezidentskom kandidátovi, ale o ňom ako o predsedovi vládneho MOSTu. Som zvedavý, či vyvodí voči sebe zodpovednosť. Podľa mňa sa tam bude držať ako kliešť a dohoda MOSTu a SMK o tom, že pôjdu do najbližších parlamentných volieb spolu, proste padne. A po prvykrát v histórii nebudú mať Maďari stranu v NRSR.
Ako som písal vyššie, tam tie rokovania už prebehli. Pre SMK je Bugár totálne neprijateľný. Požadujú nielen, aby odstúpil z postu predsedu strany MOST, ale aby odišiel z vrcholovej politiky úplne. A ja veľmi silne pochybujem, že po týchto jeho mizerných výsledkoch "harakter" prvýkrát v živote dodrží svoje slovo a odíde z politiky, aby si maďarská komunita mala možnosť vytvoriť jednotnú politickú silu.
A koho zaujíma, komu on vyjadrí podporu? Podľa tých údajov Fokusu, obrovské množstvo voličov MOSTu volilo Čaputovú. To je jasne nastavené zrkadlo Bélovi a celej tejto vládnej mafošskej čvarge. A zaujímavé je aj to, že asi 25% voličov SNS dalo hlas Čaputovej.
Bugar s 3% vselico naznacuje. Zda sa ze Madari radsej volili jasnu vitazku Caputovu, ako svojho "sampiona". Ktovie ako Most dopadne, ale pokojne moze zostat parlament aj bez madarskej strany.