Prezidentské voľby 2019

Diskusie na politické témy...

Koho by ste volili v druhom kole prezidentských volieb, ktoré sa bude konať 30.3.2019?

Zuzana Čaputová
54
89%
Maroš Šefčovič
7
11%

Celkom hlasov: 61

Cesar
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Prezidentské voľby 2019

Príspevok od používateľa Cesar »

Zase Čaputová nie je ako Mečiar alebo Fico, proti ktorým aj vrece zemiakov zdvojnásobí svoje hlasy v druhom kole. :D
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Ono ani tak nejde o to či niekto dokáže zdvojnásobiť percentá proti niekomu, ale či dokáže čaputova presvedčiť ďalších viac ako 10% voličov aby práve jej dali svoj hlas, prípadne prečo by kdh + lsns + sme rodina + olano voliči mali voliť práve šefčoviča.
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Ja sa stotoznujem s tymto postojom:
"Ľudia si vybrali zánik štátu, tradičnej rodiny a kresťanských hodnôt. Pripustili islamizáciu Slovenska. V druhom kole nepodporím nikoho, pretože volím štát a právo," Stefan Harabin

ale som napriek tomu rad, ze ze aj v tejto pseudodemokracii a mediokracii mali narodni kandidati cez 500 000 hlasov, nie je to este s nami tak zle, viac ako polovica obcanov na volby kasle ...

Slnieckari si vybrali smer krajiny, tak nech si samy zvolia aj vrchneho babkoherca
beardi napísal:takze nabuduce budes volit Sulika? :)
ziadna sanca :)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Šefčovič už je v telke s hŕbou popísaných papierov, na ktorých má napísané od Fica a Blahu, čo všetko má v telke slúbiť. A veru, že slubuje totálne všetko. Od potravinovej samostatnosti Slovenska, cez obedy zadarmo pre všetky detičky, až po viac vlakov zadarmo na východe. A samozrejme on celý čas chodí od detstva do kostola a verí v Boha. To, že študoval na Moskovskom inštitúte pre detičky komunitických papalášov je len taká mladícka nerozvážnosť, asi ako keď si dá niekto vytetovať na telo hákový kríž. A nemá nič spoločné so SMERom, lebo je nezávislý kandidát na prezidenta a nechápe, prečo sa ho pýtajú na Fica a Bašternáka.
:lol:

A mňa vôbec neprekvapuje, že práve človek s takouto osobnostnou výbavou je podpredseda EK. Druhé kolo bude také referendum o tom, či občania tejto krajiny chcú, aby smerácka mafia vládla ďalej.
Prílohy
54398082_2222490934733709_6067730840018747392_n.jpg
53786381_10212962560880995_4264987367711965184_n.jpg
53930196_10212962557800918_8590992004358340608_n.jpg
55455270_2304889913123592_6444551621094408192_n.jpg
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Tehla, prehral si. Bud chlap, priznaj to a potom uz neobtazuj. Snad ta István vyplatil za kampan, ktoru si mu tu robil.
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

vyber narekov zo skupiny Volime Harabina :)

moj oblubeny :lol:
Kotleba je sorosova hracka

Spoiler
Kotleba je debil najväčšieho zrna. Harabinovci pre Kotlebu nedajme nikdy ani jeden hlas. Kotlebu už nevoliť v žiadnych vobách, toho vlastizradcu. To je jeho najväčší podraz. KOTLEBU UŽ NIKDY !!!

ĽSNS týmto skončila... bol som verný dva roky, ale to čo predviedol Marian Kotleba sa nedá ospravedlniť!!!!

Nejde mi do hlavy aj to ze Harabin ma cez 40000 fans a Sefcovic cca 19000 likes na FB. Je to zmanipulovane!!!!

Som rozhorcena, nech mi nikto nehovorí že tieto voľby neboli zmanipulované, 90%mojich znamich a 90%percent znamich mojich znamich volili bud pána Harabina, alebo Mariana Kotlebu..

nikde nechodte, zrádzate pána Harabina!!!!!! (v 2. kole)

Najlepsie riesenie je aby vsetci co nevolili caputovu neisli volit a uvidime kolko bude mat volicov. Mozno ani 2 %

JUDr. Štefan Harabin sa stal pre nás všetkých čo ho volili morálnym víťazom týchto volieb

Ťažko sa nám priznáva prehra, no všetci tí ktorí sa nám smejú si musia uvedomiť aj to, že mi neprehrávame.

Kotlebovci celé roky tvrdia, že Kiska je vlastizradca. A Kotleba je čo? Kotleba je este horsi, dobre vedel co sposobi a aj tak neodstupil. 

Naj problém je že zahraničný Slováci nemôžu voliť lebo sa im nedá prísť a dovoliť toto treba zmeniť

Kotlebovci uprednostnili svoje zviditeľňovanie sa, lebo potrebujú každé percento na to, aby mohli ďalej sedieť v parlamente a bezpracne zhŕňať peniaze za nič.
Sú už rovnakí zapredanci a darmožrúti, ako všetci ostatní.

Zmanipulovane , treba masivne protesty v uliciach

- V druhom kole volím toho istého koho v prvom. Spravíme rekord v neplatných hlasoch ?
- napíšeme volyme Harabína 

zlo tu zvíťazilo a toto ja nebudem podporovať !!! odteraz je môj prezident pán Putin !!!

Keby ze napíšu že ma 20%alebo také nejaké číslo ale toto! Je to podvod!

Tak ako tvrdim uz davno, Kotleba je sorosova hracka

TO BY SOM ZVOLIL RADšEJ HITLERA AKO TúTO čAPATú pi*u.

- Čakala som, že tá čaplava postúpi do druhého kola, ale aby mala toľko percent, tak to nie! Toto je v...
- věd všeci jej dali hlas čo su Vo vládě

viac nevolim v zivote nikdy

Od tejto chvíle pre mňa Kotleba zostáva fašistom

ved tie cisla stoja.20 percentne scitanie a Harabin 14 percent .60 percentne a zas 14.chodte do piiiii ceeee

TOTO BOLI MOJE POSLEDNE VOLBY ! ja uz chodit volit nebudem . to nema vyznam ,........ SLOVENSKO je plne dementov

uvedomil som si, ze pol rok je malo na poriadnu prezentaciu kandidata

toho sefcovica som necakal, a fakt neviem kto ho volil... myslel som si ze smeraci budu mat vac rozumu.. to ma asi najvac sokuvalo

voliť v druhom kole je urážka ježiša a jeho učenia o rodkine.s týmto nechcem nič mať!

Myslím, že jediná a ešte posledná šanca bol pán Harabin. A keď ľudia odkopli Harabina, tak kto by sa im mal asi tak ešte ponúknuť? 

Caputovu radsej ako Fica ste vazne tak hlupaci nezmenime to su tam dvaja tak mensie zlo smer nie

Ani jeden hlas pre ĽSNS do Europarlamentu, monštrám.

nech majú Slováci čo chceli ale spravodlivosť už mať nebudú a ja tomu verím a to je super pravda

Ja som kresťan, ale kde boli tí ostatní kresťania? Aj snaha Mariána Kuffy je navnivoč.

teraz budeme mat v parlamente za dva roky čiernych moslimov,ktorý nám budú rozkazovať

na budúci rok bude toľko svadieb druhého pohlavia,že neviem či deti pustím vonku

ved to je morálne zlyhanie...ked ste raz volili Harabina tak predsa nemôžete volit potom pravý opak...

ale pán Harabin nechcel ist do politiky ale do napravy a zachrany. Bol poereny na narodnej konferencii slovenskej inteligencie na kandidaturu a preto to aj prijal,aby pomohol Slovensku.

Prosíme členov skupiny, ktorí chcú voliť eurohujera Šefčoviča, aby si na jeho podporu založili vlastnú skupinu.

4 % stracame, t.j. 30 tisic hlasov, jedno malé mesto v SR .... klud ludia, dame to

Odchádzam zo Slovenska aj s celou rodinou do Ruska.

nezaložíme v Rusku spoločnú dedinu? Tak by nam tam bolo fajne

Hlúposť slovakov nemá fakt hranice. Mistrik bol rok na očiach všade a mal 0,12%. Čapnuta za tri týždne rozbila všetko????

Zlyhali sme my, voliči, nie on, nie Kotleba, ale my
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

-AA- napísal:
Neuveriteľné je hlavne koľko ľudí volilo ten výtvor reklamných agentúr z bezvýznamnej skládky v Pezinku
Výsledkom tej kauzy bola zmena legislatívy na Európskej úrovni. Čo si dosiahol ty?

Kresťan komunista Sefčovič nevie vymenovať 10 prikázaní :lol:
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Vedieť 4 z 10 je podľa mňa celkom slušné na to že je kresťan-katolík len od jednej v noci dnešného dňa. Ale na prikázanie "NEPOKRADNEŠ" samozrejme zabudol.
:lol:

Fakt by ma zaujímalo, čo mu Robert Fico sľúbil. Lebo toto je jedná veľká tragikomédia.
Cesar
Addict
Addict

Solo_Kamen napísal:Možno som výnimka, ale ako členovi "žabacieho ľudu" mi príde Čaputová ako vhodnejšia alternatíva než Šefčovič
Dal si si už aj do profilovej fotky na FB, že ju budeš voliť? :lol:
Myslím takéto niečo... :D
Prílohy
volim.png
volim.png (6.73 KiB) 1714 zobrazení
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Verejnú hanbu si robiť neplánujem, vďaka :lol:
Cesar
Addict
Addict

Mne pripomína Borisa Jeľcina. :) Jediný rozdiel, že Šefčovič je teraz mladší. :lol:

DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Som zmätený. Podľa hlavných správ je pre "národne" orientovaných bližšie Sefčovič ako Čaputová. To mi nejak nevychádza - nenapácha menej škody práve "neskúsená, neznáma, neschopná, roztrasená" Čaputová ako skúsený vysokopostavený byrokrat ktorý je hodnotovo ( aspoň teda na papieri v EU štruktúrach) na tom rovnako "ultraliberalne" ako Čaputová, navyše jemu osobne pripisujú zodpovednosť za niektoré rozhodnutia (kvóty). Plus mu za chrbtom stojí Smer, stelesnenie toho systému proti ktorému akože bojujú.
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

Nie, lebo sefcovic sa uz zacal hrat na najvescieho krestana (tie pribehy o tom ako chodil s babkou do kostola ma dobre pobavili), odporcu lgbt a pre volicov kotlebu je toto tema cislo jeden. To ze ako prezident to aj tak neovplyvni nie je podstatne, na takejto urovni volici kotlebu rozmyslat nedokazu...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Presne som to tu písal, že koho si vyberú HS a pod. Kotlebovci a Harabin ho dnes celkom jasne odsúdili, ale to nemusí mať až taký dosah. Ak vytvoria z Čaputovej väčšie zlo, tak to nahádžu radšej kresťanovi.

Dnes som už chytal záchvaty smiechu... kam som prepol, tak tam pri Šefčovičovi počul len termíny ako kresťan a na RTVS pri Blanárovi zas LGBTI a homosexuáli. :D

//autoeditácia príspevku (17 Mar 2019, 20:36)
Súhlas.

Chmelár (FB): Na porovnanie: kým Bélu Bugára stál jeden hlas 6,55 eur a Milana Krajniaka 4,47 eur, mňa iba – 0,49 eur. Hoci som nepoužil ani desatinu ich skutočných finančných nákladov, tých 49 centov som využil maximálne efektívne. Aj viaceré nezávislé organizácie vypočítali, že moja kampaň patrila z tohto hľadiska medzi najefektívnejšie. Naopak, Zuzana Čaputová spolu s Robertom Mistríkom investovali do kampane takmer polovicu z necelých troch miliónov eur, ktoré vynaložili všetci prezidentskí kandidáti. To sú strašné peniaze. Mne sa zdá veľmi veľa už tých 34 640 eur, ktorými ste mi spoločne prispeli na kampaň veď je to milión starých korún. A práve s týmto treba niečo robiť. Politické kampane sa z roka na rok neúmerne predražujú. Súhlasím s varovaním sociologičky Zuzany Kusej zo Sociologického ústavu SAV, že preberáme emočné kampane z USA, politika sa bulvarizuje a pomocou veľkých peňazí sa z nej vyrába šou, v ktorej sa voliči rozhodujú na základe emócií, nie rozumu. Regulácia nákladov používaných na volebné kampane je pre demokraciu nevyhnutná.
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Škoda toho Chmelára, fandil som mu.. nie je dokonalý, ale keď mám porovnať jeho vyjadrovanie s Dankom, tak Danko vyšiel z osobitnej školy
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

hughito napísal:Presne som to tu písal, že koho si vyberú HS a pod. Kotlebovci a Harabin ho dnes celkom jasne odsúdili, ale to nemusí mať až taký dosah. Ak vytvoria z Čaputovej väčšie zlo, tak to nahádžu radšej kresťanovi.

Dnes som už chytal záchvaty smiechu... kam som prepol, tak tam pri Šefčovičovi počul len termíny ako kresťan a na RTVS pri Blanárovi zas LGBTI a homosexuáli. :D

//autoeditácia príspevku (17 Mar 2019, 20:36)
Súhlas.

Chmelár (FB): Na porovnanie: kým Bélu Bugára stál jeden hlas 6,55 eur a Milana Krajniaka 4,47 eur, mňa iba – 0,49 eur. Hoci som nepoužil ani desatinu ich skutočných finančných nákladov, tých 49 centov som využil maximálne efektívne. Aj viaceré nezávislé organizácie vypočítali, že moja kampaň patrila z tohto hľadiska medzi najefektívnejšie. Naopak, Zuzana Čaputová spolu s Robertom Mistríkom investovali do kampane takmer polovicu z necelých troch miliónov eur, ktoré vynaložili všetci prezidentskí kandidáti. To sú strašné peniaze. Mne sa zdá veľmi veľa už tých 34 640 eur, ktorými ste mi spoločne prispeli na kampaň veď je to milión starých korún. A práve s týmto treba niečo robiť. Politické kampane sa z roka na rok neúmerne predražujú. Súhlasím s varovaním sociologičky Zuzany Kusej zo Sociologického ústavu SAV, že preberáme emočné kampane z USA, politika sa bulvarizuje a pomocou veľkých peňazí sa z nej vyrába šou, v ktorej sa voliči rozhodujú na základe emócií, nie rozumu. Regulácia nákladov používaných na volebné kampane je pre demokraciu nevyhnutná.
No len prave Mistrik a Caputova mali tu kampan pramalo bulvarizovanu, skoro by som povedal ze az nudnu.

Problem s obmedzovanim nakladov je podla mna ten, ze len neumerne pomaha existujucim politickym elitam, ktore maju priestor v mediach z povahy ich povolania. Ukazuje sa ale, ze Slovaci maju starych politikov v sucastnosti plne zuby a hadzu to skor novym tvaram. Naozaj tam nepotrebujeme mechanizmy, ktore budu tieto nove tvare brdzit. Na druhu stranu je ale pravda, ze taketo velke financne naklady na kampan zasa otvaraju priestor lobistom, ktori svojho favorita vedia zaplatit.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

vzhladom na predpokladany uspech Caputovej bude PS vyrazne oslabene, pre pravicovu opoziciu win-win
Stefunko posobi miestami ako autista, Trubac a Dubeci to nezachrania, predpokladam, ze Spolu bude mat v ich predpokladanom spojenectve viac sily
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

A ja blbec som myslel, že pointa volieb je vyhrať, nie dostiahnuť čo najmenšie náklady na jeden hlas :aasmile27:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Pointa je, že zastupiteľská demokracia je stále veľmi limitovaná demokracia, ak teda demokraciu chápeme ako ideálny typ. Teda v súčasnom stave sme sa posunul len o krok ďalej od situácie z 19. st., kedy platil volebný majetkový cenzus. Vidíme, že sila peňazí hrá stále prim.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak to ale je od doby, keď sme vyšli z jaskýň a prestali žiť v kmeňoch.
Napísať odpoveď