Pekny den prajem prosim vas viete mi pomoct ohladom rady ako napojit IPTV do TV ? Co na to potrebujem co za box alebo router a tak ?
Dakujem velmi kazdemu za radu a pomoc.
IPTV pomoc
Re: IPTV pomoc
box potrebujes od poskytovatela IPTV, prekvapivo
-
ja_som
Star
- Kontaktovať používateľa:
To záleží od poskytovateľa. Zisti si u neho aké máš možnosti.
Jedného času som využíval služby jedného menšieho poskytovateľa internetu, ktorý mal k internetu zadarmo niekoľko TV kanálov cez IPTV. Mal v ponuke aj box, ale bol pomerne drahý, na bazoši som kúpil rovnaký box od iného poskytovateľa. Ten som pripojil k rútru, zavolal im, že by som ho potreboval aktivovať, slečna na druhej strane "pošťukala pár čudlíkov", do boxu sa mi potom nahral ich softvér a fungoval.
Ale pri väčších poskytovateľoch je to tak, že si musíš box kúpiť/prenajať od nich.
K niektorým IPTV nepotrebuješ žiadny ďalší HW, pokiaľ máš smart TV, napr. Telekom má Magio GO, UPC má Horizon, ....
Momentálne mám Mi Box S (Android TV) pripojený k TV a v ňom apku Horizon GO.
Jedného času som využíval služby jedného menšieho poskytovateľa internetu, ktorý mal k internetu zadarmo niekoľko TV kanálov cez IPTV. Mal v ponuke aj box, ale bol pomerne drahý, na bazoši som kúpil rovnaký box od iného poskytovateľa. Ten som pripojil k rútru, zavolal im, že by som ho potreboval aktivovať, slečna na druhej strane "pošťukala pár čudlíkov", do boxu sa mi potom nahral ich softvér a fungoval.
Ale pri väčších poskytovateľoch je to tak, že si musíš box kúpiť/prenajať od nich.
K niektorým IPTV nepotrebuješ žiadny ďalší HW, pokiaľ máš smart TV, napr. Telekom má Magio GO, UPC má Horizon, ....
Momentálne mám Mi Box S (Android TV) pripojený k TV a v ňom apku Horizon GO.
Tipujem, že ide o ruského alebo iného exotického "poskytovateľa", keďže legálni poskytovatelia ponúkajú štandardne aj hardvér a pri objednávke služieb dosť aj vnucujú hardvér predovšetkým kvôli tomu, že chcú predať alebo získať platby za prenájom a viazanosť.