chcel by som spraviť výskum čo skúšajú 'boti' na webové aplikácie . Na čo lezú najviac ? Na staré WP ?
Idem spraviť prípravu webu , vy mi môžte dávať typy ako najviac doj*bat bezpečnosť aby tam liezlo čo najviac havede. Potom o týždeň spravím report sem na hojko ako sme dopadli .
Honeypot - čo skúšajú algoritmy
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Honeypot - čo skúšajú algoritmy
Nainstaluj si Appache k nemu mod_security a zapni auditne logovanie, vystrc to do netu a daj botom vediet, ze mas super stranku.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Re: Honeypot - čo skúšajú algoritmy
ja som kedysi skusal vystrcit malinu na 80, nikomu som nic nedaval vediet a kazdy den sa aj tak chytlo par requestov ... vacsinou klasicky boti, skusaju robots.txt, sitemap ... obcas aj snaha o nacitanie default router login straniek .. pripadne nejake pokusy o dostanie sa do /cgi-bin/, passwd atd ...
napadlo ma vytvorit uplnu kopiu nejakej routerovskej admin web stranky s default login/pw, podstrcit ju tam a sledovat, co tam budu robit ... ale to sa mi uz nechcelo ... takze s tym by sa mozno mohol pohrat ..
napadlo ma vytvorit uplnu kopiu nejakej routerovskej admin web stranky s default login/pw, podstrcit ju tam a sledovat, co tam budu robit ... ale to sa mi uz nechcelo ... takze s tym by sa mozno mohol pohrat ..