Lexa je z 11 kauz oslobodeny

Diskusie na politické témy...

Myslite si, ze Lexa je vinny?

Ano
40
62%
Nie
10
15%
Neviem posudit/nezaujima ma to
15
23%

Celkom hlasov: 65

t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

artabanes napísal:nie som idiot, ale aj tak hovorim - co spominas tam je, len sa im to dari lepsie utajit ako u nas :)
Asi tak. Co nie je v televizii, to v USA neexistuje, to nevies? :)
stans
Medium Star
Medium Star

Re: Lexa je z 11 kauz oslobodeny

Príspevok od používateľa stans »

Les napísal:Preco si myslis, ze napr. mafii v Nitre nesposobuju urady ziadne problemy, je to jednoduche, preto lebo Ferusova banda pomahala sledovat Michala Kovaca mladsieho pred unosom. Maju velmi vysoke konekcie v SIS. V Nitre nevybuchuju ziadne auta, nikto nieje vydierany a nikoho nevrazdia. Preco? Je to velmi jednoduche. V tom meste nepriatela nemaju t.j. ani konkurenciu a toto im zabezpecuju vysoke statne organy, skratka pomahaju si navzajom :!: To je ale krajina, to je ale demokracia ! :!: Obrovska chyba sa stala hned po novembri 1989, ked u nas vlastne nikdy neplatil lustracny zakon a aby hajzlici akymi su KSS, ale hlavne byvali StB-aci sedia dnes vo vysokych funkciach a navzajom si pomahaju v roznych cinnostiach - politickych, financnych atd. tymto pachaju obrovske skody v tejto malej krajine.
No tak s tými komunistami s tebou súhlasím - pozahadzovali strannícke legitimácie a infiltrovali sa do každej strany čo vznikla po 89 roku. A držali a držia stále spolu. Dostali sa do vlád a parlamentov a odsúhlasili si zákony ktoré umožnili "zlegalizovať" ich majetky a následne rozkradli miliardové hodnoty v SK. K tomu Ferusovi - ty ma prekvapuješ, ak sem náhodou chodí niekto z "jeho" ľudí tak ty v tej Nitre nebudeš mať pokojný život - nenapadlo ťa to? A kto to vlastne je? Nejaký Boss?
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

stans napísal:No tak s tými komunistami s tebou súhlasím - pozahadzovali strannícke legitimácie a infiltrovali sa do každej strany čo vznikla po 89 roku. A držali a držia stále spolu. Dostali sa do vlád a parlamentov a odsúhlasili si zákony ktoré umožnili "zlegalizovať" ich majetky a následne rozkradli miliardové hodnoty v SK. K tomu Ferusovi - ty ma prekvapuješ, ak sem náhodou chodí niekto z "jeho" ľudí tak ty v tej Nitre nebudeš mať pokojný život - nenapadlo ťa to? A kto to vlastne je? Nejaký Boss?
Ako vies so 100% istotou, ze som v Nitre, alebo dokonca na Slovensku? IP u mna vela neznamena, mam v tom skusenosti.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Les napísal:Ako vies so 100% istotou, ze som v Nitre, alebo dokonca na Slovensku? IP u mna vela neznamena, mam v tom skusenosti.
prosim ta uz prestan s tymi bajkami, lebo mi pukne brucho od smiechu. Na usboard.sk mas napisane ze zijes na Slovensku - takze klamstvo. To ze v tom mas skustenosti - nehorazna bajka, nevies o IT ani prd. Sotva si ho zapnut...
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

t0m4s3 napísal:prosim ta uz prestan s tymi bajkami, lebo mi pukne brucho od smiechu. Na usboard.sk mas napisane ze zijes na Slovensku - takze klamstvo. To ze v tom mas skustenosti - nehorazna bajka, nevies o IT ani prd. Sotva si ho zapnut...
Keby si nebol admin, tak by som sa necudoval, ze kopirujes prispevky adresovane mne z ineho fora na druhe.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Les napísal:Keby si nebol admin, tak by som sa necudoval, ze kopirujes prispevky adresovane mne z ineho fora na druhe.
napriklad ktory?
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Les napísal:Nepletme si tu rozne veci. Ziadna krajina nieje perfektna, ale len idiot by povedal, ze v USA su politicke vrazdy. O zastrasovani a fyzickej likvidacii ani nehovorim.

Drz sa temy.
Kebyze mam tu chut a vyhladam temy ktorych si sa ty nedrzal a odbocoval si tak by toho bolo za 4 Page-Downy...
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

Slovenská justícia a sudy su totálne zmanipulované.
Tak sa potom nemáme čo čudovať ked ho stale oslobodia :evil:
A tým nemyslím len Lexu.
nadl
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nadl »

Les napísal:To, ze ste v EU este automaticky neznamena zial, ze zijete v pravnom state. :!:
Dúfam čo si napisal tak to je žart o právnom štáte :x
jord
Expert
Expert

Príspevok od používateľa jord »

chlapci keby si toto cital urcite by sa chudak smial ze by s toho na supu zdechol.....
aquafresh1
Star
Star

Príspevok od používateľa aquafresh1 »

takze k teme - myslim ze Lexa je vinny a uz davno mal aj spolu s V. Poorom sediet v base..
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Tu sa da povedat len jedno: Kto ma prachy a "paky" moze si robit co sa mu len zapaci... Prokuratorka ktora mala pripad na starost, sa uz vala v prachoch a Lexa je volny, co este dodat?? A Meciar sa len potichu smeje... :roll:
pepek5
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pepek5 »

Tak toto sa moze stat iba u nas, ze zlocinca oslobodia :x
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

aquafresh1 napísal:takze k teme - myslim ze Lexa je vinny a uz davno mal aj spolu s V. Poorom sediet v base..
aha...takze potom si vinny aj ty. "videl som ako si zastrelil dve deti..." vravi ti nieco prezumcia neviny? vies ake mas prava v pravnom state?ale to nielen ty. to kazdy obvineny. to odsudis kazdeho co sa ti nelubi na dozivotie? co mu dokazali? daj neaky padny dokaz... ohovart a ponizovat, to je tvoja taktika? ....btw...pre vsetkych: precitajte si knizku, ktoru vidal Lexa v spolupraci s jednym spisovatelom. Nazov knizky je Unos. tam sa dozviete odpovede na vsetky vase vymislene a nezmyselne otazky a dohady... ste trosku smiesny stym... a ten nas americky priatel co sa tam vyburil stym prispevkom... ten sa asi pomocoval z detektivok.. Nesudte ludia, aby ste neboli sudeny.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Napiste niekto, co vlastne ten Lexa podla vas spravil. Ale please, nech su to neni uryvky z Noveho Casu... Fsetci tvrdite ze je vinny, tak mi napiste ze v com... :?: :!:
Falcoxxx
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Falcoxxx »

kinjeril napísal:Napiste niekto, co vlastne ten Lexa podla vas spravil. Ale please, nech su to neni uryvky z Noveho Casu... Fsetci tvrdite ze je vinny, tak mi napiste ze v com... :?: :!:
Presne tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vy vsetci asi moc pozerate televiziu raz ked ho sud uznal nevinnym a oslobodil tak je nevinny a ak niekto vie ze je vinny tak potom mal vypovedat. To ze si nieco myslite nie je smerodatne to je iba negativny dopad medii ktore su ovplyvnene zaujmami v politike.
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

zabudate na jednu vec...
silu pravnikov...
skuste sa sudit s niekym, kto ma lepsieho pravnika ako vy... mate smolu...
skuste sa sudit u takeho sudcu, ktory odmietne uznat vase argumenty za opodstatnene, HOCI, existuju podobne pripady kde iny sudca/sudkyna uznal za pravo navrhovatelom...

btw, neviem ci viete ale stary pan Lexa a teda aj jehorodina su jedni z najmocnejsich ludi v tomto state...
Viete o tom ze vlastnia vsetky strategicky najvacsie a najdolezitejsie mlyny na slovensku?
vy si myslite ze taky fuzaty gasparko ktory je teraz min. predsedom si moze robit "cokolvek"? krv nie je voda, tu nezapriete, a stary pan podla mna velmi dobre kontroluje co sa deje s jeho synom...
Falcoxxx
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

deblasco napísal:zabudate na jednu vec...
silu pravnikov...
skuste sa sudit s niekym, kto ma lepsieho pravnika ako vy... mate smolu...
skuste sa sudit u takeho sudcu, ktory odmietne uznat vase argumenty za opodstatnene, HOCI, existuju podobne pripady kde iny sudca/sudkyna uznal za pravo navrhovatelom...

btw, neviem ci viete ale stary pan Lexa a teda aj jehorodina su jedni z najmocnejsich ludi v tomto state...
Viete o tom ze vlastnia vsetky strategicky najvacsie a najdolezitejsie mlyny na slovensku?
vy si myslite ze taky fuzaty gasparko ktory je teraz min. predsedom si moze robit "cokolvek"? krv nie je voda, tu nezapriete, a stary pan podla mna velmi dobre kontroluje co sa deje s jeho synom...
Pozri este sme sa stale nedostali k tomu z coho ho obvinujete. Ked tu niekto zavesi nieco doveryhodne tak ma mozno presvedcite ale dovtedy mam nozor ktory som uz napisal vyssie
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

ja som ho neobvinil, lexa mi je ukradnuty ako dalsich XY gasparkov tam hore...
Falcoxxx
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Ja si skor myslim ze strasny vpliv maju na ludi media a potom si vsetci myslia ze je to tak. Urcite ten kto mal na tom zaujem aby to bolo medializovane a v tako zneni tak je niekde uplne inde a mi sa nikdy nedozvieme ako to bolo naozaj....
Napísať odpoveď