Ahojte, potreboval by som poradit, ci dohladat nahradu za Technics. Jedna sa o digitalny 7 pasmovy +-12dB equalizer so spektralnym analyzerom.
Potreboval by som nieco mensie , kompaktnejsie a samozrejme by som upustil aj od nejakych poziadaviek.
Poziadavky :
- 7-8 pasiem staci
- 12db vyhoda, v nutnosti 6dB staci
- 1 vstup staci, monitor signalu nieje potrebny
- spektralny analyzer nieje treba
- do Racku mi moc nevyhovuje, radsej mensia krabicka
- samozrejme kvalita signalu nech sa zmeni co najmenej, nerad by som medzi DAC a Microlab 7c dal nejake sumitko.
- digitalny moze , nemusi
Dakujem za rady, v pripade nejakych doplnujucich otazok piste, dam info.
//autoeditácia príspevku (29 Apr 2019, 22:32)
Takze po dlhsom patrani som nasiel nahradu. Je to Behringer FBQ 800. Napisem Vam aspon nejake strucne info, kto by si chcel doladit "farbu" zvuku.
Kupene zo stranky Thomann, co vela hudobnikov naisto pozna. Objednaval som z CZ, ale odislo to aj tak z Nemecka. Za 4 dni doma. Slovenske E-shopy to nemaju skladom a cena je skoro 3x predrazena ...
K Equalizeru:
Jedna sa o 9 pasmovy EQ s moznostou prepinania 6/12dB.
Funkcia orezania frekvencie pod 75Hz.
Indikator dokaze sledovat vybudenie vstupneho alebo vystupneho signalu.
Potenciometrom sa reguluje +-12dB , ako sa ma "dofarbit" vstupny signal.
Funkcia FBQ - pokial je vypnuta, tiahla tahovych potenciometrov svietia na cerveno. Ak je funcia zapnuta, Intenzita svitu zavisi od urovne danej frekvencie a pokial svieti prilis silno, informuje nas o tom, ze dana frekvencia je uz prebudena a treba ju znizit.
Zaver : Zatial splna vsetky moje potreby. Zaroven musim podotknut, ze za danu cenu som cakal nejaky vyrazny vystupny sum, ale opak je pravdou. Nepocut ziadny.
Fotecka nakoniec.
Dufam, ze dany post nevyznie ako reklama. Ziadny zamer v tom ani nieje. Podstatou postu som len chcel podat vlasne dojmy z produktu. Poprosim moderov, ak by na teme bolo nieco zle upravit. Dakujem.