Herna stolicka Arozzi

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
luto
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Herna stolicka Arozzi

Príspevok od používateľa luto »

Ahojte, mate niekto skusenosti s touto znackou ?
Potrebujem stolicku s vaccsou nosnostou, ale nie kvoli vahe, ale kvoli vyske zdvihu a tu maju tie s vyssou nosnostou.
Bracho si kupil DX FL08, ale na mna je uzka na sedenie , malo hlboky posed a zdvih je nizky. Mam 180cm a proste tento model mi nevyhovuje.
Uvazujem nad Arozzi Vernazza, ktora je je po vsetkych rozmeroch vacsia a hlavne za tu istu cenu co spominana DX. Moje pozadovane rozmery su v DX ponuke o cca 80€ viac . Jediny viditelny rozmer vidim len v hlinikovom krizi DX.
Ale rad by som niekoho, kto ma skusenosti s Arozzi, co sa tyka kvality vyhotovenia. Dakujem :)
DropDead
Addict
Addict

Re: Herna stolicka Arozzi

Príspevok od používateľa DropDead »

https://www.stolickymix.sk/eshop/stolic ... -vip.html/
+ kolieska s doplatkom (mali by by mať trošku lepšie prevedenie)
+ vzduchová opierka
== dostaneš skladačku s 5 ročnou zárukou a ozajstnou ergonómiou z obchodu s prípadným prémiovým servisom (rozumej, že ak musí ísť na reklamačku a nerieši sa len náhradným dielom, tak obchod vybaví zdarma odvoz kuriérom).

A nie tie kraviny, každý, kto má v rici dieru robí (rebranduje) OEM produkty.
luto
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Textilny potah uz nechcem, posledna nehoda s kavou hovori sama za seba . Mesiac cakat tiez nemam zaujem a tak isto by som si rad na nej posedel, co je do Kosic daleko. :D
DropDead
Addict
Addict

V KE na predajni ju nemajú, to sú veci na objednávku. Kancelarskezidle.com už môžu mať. Tak potom GL, aby si mal šťastie na božku, ktorá sa nezačne lúpať. A samozrejme na stoličku, ktorá nie je čistý vtip. Šak aspoň čekac nemusíme, no ne?

Bondai látka je odolná a s čističom by si niečo také vyčistil.
kzS^
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kzS^ »

dx racer jednoznacne :) ja som teraz kupil latkovu a parada ;)
latkovu nechces ale ked sa ti zacne lupat koza a v lete lepit prdel tak nvm ci budes radsej :D
DropDead
Addict
Addict

Pozor, nie koža, koženka.
kzS^
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kzS^ »

a hlavne trhat jak je sev na kozenke teda :) akurat co by som povedal ze jedno operatko na laket mam trocha labilne ale pohoda :)
+ zaruka az na 5 rokov po doplatku
luto
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

DropDead, sorry, ale ja som dal temu , ci ma niekto skusenost s Firmou Arozzi a ty zacnes 1. hanit nieco , co nemas overene, ponukat nieco od firmy, co je kvazi kvalitne a pohodlne, len si to nikde nevyskusas, lebo je to na objednavku a na to sa mozem tak z vysoka vies co .... Aj moja stara stolicka garantovala neviem co a lahol v tom molitam po 5 rokoch a je proste vysedeny, ale aspon som vedel do coho idem a vtedy mi nejak zivotnost neprisla ako potrebny udaj. Zaroven si myslim, ze ked je na stolicku, co poukazujes zaruka 5 rokov, tazko mi zreklamuju vysedeny molitan po 5 rokoch ....
paci sa mi stolicka od Firmy Arozzi a len hladam nejake relevantne info k pripadnym majitelom tejto znacky.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Na to že v lete je koženka nahovno (ak to nemaš v klimatizovanej miestnosti), a že sa po par rokoch zošucha, nepotrebuje mať človek skusenosti s konkretnym vyrobkom. Takisto nepotrebuje mať človek skusenosť aby vedel že ak je tam obyčajny molitan a nie nejaka pamäťovka, že sa rychlo vysedi.
DropDead
Addict
Addict

A je na to výborný dôvod, 75 strán a zažili sme tu presne tieto druhy tiem, ktoré rezonujú. To je akoby si sa pri PC komponentoch pýtal na skúsenosti medzi dvoma verziami (napríklad Intel CPU bez možnosti taktovania a s možnosťou -- chápeš, proste normálna otázka) a niekto príde s inou alternatívou (toto nie je 100% preklopiteľné do tejto analógie) ako napríklad Rezeň, teda proste niečo, s čím si polepšíš alebo alternatívou.

To je fakt, ak si je cítiť, že za svoje peniaze môžeš nakúpiť lepšie:
- kupuješ neoverenú stoličku od firmy, ktorá nemá žiadne pozadie v nábytkárstve, takže len rebrandujú, t.j. máš tam ľudí, ktorí o tom nevedia nič ale videli, že je záujem o tieto "gejmejkrskéééééééééééééééééééééééé stoličkýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý" a tak ako každý správny sedláci to chcú robiť tiež
- daná stolička je dostupná len od...tradičných PC shopov
- daná stolička za danú cenu nemá napríklad kovový kríž (žiadne zmienky v popise, žiadne zmienky na stránke výrobcu), nemá 4D podrúčky, no cenovo je to cez 300€ (ani za túto ešte chvíľku akciovú cenu na Alze sa neoplatia)
- je na ňu 24m záruka a keď sme už pritom, obchody nemajú zaužívané servisné podmienky ako obchody, ktoré predávajú ozajstné stoličky.

Chceš takúto silnú gejmerskú stoličku? Tak si ju kúp a možno ti poslúži, poslúžiť môže aj rovnako dobre aj
https://www.alza.sk/odzu-chair-grand-pr ... 981289.htm
tam vidím minimálne ako bonus aj prítomnosť kovového kríža a minimálne spomenutú pamäťovú penu, čo aspoň mne indikuje šancu na lepšie polstrovanie (len dúfam, že to nie je len pre vankúšiky a ak pre sedák, tak dúfam, že je to v kombinácii so studenou penou, ak to nie je naozaj hustá pamäťovka, tak tá prejaví únavu skôr ako studená pena, ktorá je štandard pri ergo stoličkách (napríklad pri Lare)).

A kde si chceš vyskúšať tieto stoličky? To je tipos bingo, kde môže byť niečo vystavené ale inak to je a far cry from reality. Takže čo môžeš spraviť je staviť na:
- ergonomický dizajn
- nastaviteľnú stoličku s nastaviteľnou vzduchovou bedrovou opierkou
- hlavovou opierkou (ale úprimne, ak ju chceš mať stále capnutú na zadnej strane hlavy/krku, tak aj tak potrebuješ nejaký vankúš (napríklad tento - vyzerá ako všetky v tých cenách (na fotkách) ale v skutočnosti oproti iným má viac polstrovania a božka je lepšej kvality)
- kvalitnou mechanikou (dokonca pri nižšej cene, trieda mechaniky pri Lare a tých vyšších je rovnaká, lepšia trieda)
- 5 ročnú záruku (päť, akože P Ä Ť R O K O V)
- prémiový servis - niečo sa zozunuje, tak buď ti pošlú náhradný diel alebo ak to musí ísť na reklamku, tak zdarma ti objednajú kuriéra až do domu -- ha, skús si toto isté pri Arozzičku a/alebo Alze, ak pôjde niečo do prdele.
To všetko za cca 218€ s dopravou až domov (kupovať ale len zo stolickymix, pán si s Larou vyjednali túto kombináciu za nižšiu cenu, na kancelarskezidle.com by to stálo viac).

A hej hej, posledné dva body ofrfleš ale ja mám ten dar, že som si s otrasným reklamačným peklom s nábytkom už prešiel a viem, že ak sa niečo stane, tak to bude vyriešené bez toho, aby som pritom ošedivel.

A kedže som nečítal tvoj príspevok po prvej vete, tak ešte
luto napísal:DropDead, sorry, ale ja som dal temu , ci ma niekto skusenost s Firmou Arozzi a ty zacnes 1. hanit nieco , co nemas overene, ponukat nieco od firmy, co je kvazi kvalitne a pohodlne, len si to nikde nevyskusas, lebo je to na objednavku a na to sa mozem tak z vysoka vies co .... Aj moja stara stolicka garantovala neviem co a lahol v tom molitam po 5 rokoch a je proste vysedeny, ale aspon som vedel do coho idem a vtedy mi nejak zivotnost neprisla ako potrebny udaj. Zaroven si myslim, ze ked je na stolicku, co poukazujes zaruka 5 rokov, tazko mi zreklamuju vysedeny molitan po 5 rokoch ....
paci sa mi stolicka od Firmy Arozzi a len hladam nejake relevantne info k pripadnym majitelom tejto znacky.
- na väčšinu si prečítaj text hore,
- je to "molitan" a rozlišuj teplú penu (molitan), studenú penu a pamäťovú penu - pokiaľ nemáš presnú špecifikáciu, čo si mal v tvojej starej stoličke, tak dovtedy poviem, že si tam mal lacný molitan,
- myslíš si, že sa ti môže "pokaziť" len pena na sedáku? A čo tak odlomená podrúčka? Odlomená nejaká skrutka v spojení sedák/operadlo? "Puknutý" piest? Odlomené koliesko? Zlomený kríž (pri nylonových)?
- a nakoniec, to nie je stolička od "Firmy Arozzi", je to od nejakej "f"irmy v Číne a Arozzi akurát naklikal objednávku cez Alibabu a poslal pngéčka pre branding.
luto
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Diki Drop, uz som z toho vytriezvel. Asi by som do nej predsa len isiel. Vies mi povedat, kde sa radi vyraz injektovanej peny ?
DropDead
Addict
Addict

Teoreticky ku každej, všetky sú "injection molded" ale ak myslíš Laru, tak tam je studená pena - tá je najlepšia pre životnosť ale môže sa ti na dotyk zdať tvrdšia, ale keď sa zahreje (sedením na nej, opretím o ňu), tak mäkne a prispôsobuje sa.
luto
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ano mal som na mysli Laru, znie to dobre.
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Dnes som tiez pokukoval na daku hernu stolicku, prakticky nic narocne som nechcel, ale uz ked si spominal vahu, tak som pozeral po tejto:

https://www.alza.sk/evolveo-ptero-zx-co ... 697505.htm

Mate dakto skusenosti aj s tymto modelom?
Napísať odpoveď