Prezidentské voľby 2019

Diskusie na politické témy...

Koho by ste volili v druhom kole prezidentských volieb, ktoré sa bude konať 30.3.2019?

Zuzana Čaputová
54
89%
Maroš Šefčovič
7
11%

Celkom hlasov: 61

ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Prezidentské voľby 2019

Príspevok od používateľa ephramko »

Ak ste pozerali tlačovku Šefčoviča k výsledku volieb, mne to pripadalo tak, že asi prvykrát hovoril pravdu a že vyzeral byť taký uvoľnenejší, ako keby mu spadol z pliec obrovský balvan. A ani sa mu nečudujem.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Tak si to zhrnieme:
1, Kotleba je vytaz volieb
2, Harabin vskutocnosti vy-hral volby
3, Sefcovic vyhral lebo bola za nim len jedna strana
(4, Aj tak jediny nas prezident je Putin)

Pripomina mi to skolku, aj tam sme pri behi na 20 metrov vsetci vyhrali.

A alternativci sa uz zas hambia, este sice nie je ani vymenovana ale...
Prílohy
55653353_2118567024857824_7923642000245522432_n.jpg
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

tehla napísal:Historia sa opakuje a znovu s nimi pojdeme na Rusko
chod si kam chces, nas do toho netahaj. vdaka.
aj keby samotna prezidentka chcela ist na tom blielom jednorozcovi na Moskvu, tak o vyslani OS SR rozhoduju poslanci NR SR. Predseda NR SR sa bozkava s predsedom Ruskej dumy a o rok je sanca mat v parlamente este viac ludi, ktori na verejne budovy na Slovensku vesaju standardu prezidenta RF.

predvcerom AI, dnes uz aj normalni ludia robia zle sv. Blahovi, ktory je pritomny v 7 osobach.
Prílohy
blahove_pocty.jpg
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

:lol: Z FB. Kult naberá riadne obrátky, toto asi bude dokonca väčšie ako Kiska.

V tichosti jen s (profi) fotografem is the new "Muž proti muži. Jen já, ty a moji zbrojnoši."
Prílohy
56119532_2598677880159833_8218171547232239616_n.jpg
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ephramko napísal:Ak ste pozerali tlačovku Šefčoviča k výsledku volieb, mne to pripadalo tak, že asi prvykrát hovoril pravdu a že vyzeral byť taký uvoľnenejší, ako keby mu spadol z pliec obrovský balvan. A ani sa mu nečudujem.
- pre Sefcovica by bol post prezidenta pomerne slabo plateny post, preto je v skutocnosti rad ze sa z toho takto pekne vyvliekol..

hughito
tebe sa clovek nezavdaci s nijakym kandidatom, ved je otvorena minoritam pomaly vsetkeho druhu ani imigranti jej nevadia..
jackb
Redeemer
Redeemer

nie je komunistka. nechce vesat podnikatelov na poulicne lampy. ak by kandidoval Blaha (co sa obcas zdalo ze aj robi) tak by mal jeho tvar ako profilovku ako prvy...
hughito
Redeemer
Redeemer

gogo: Kritika neprípustná? Kult osobnosti Stalina. ;)

Veď je to pokrytectvo do očí bijúce, poukázal som na konkrétnu vec.
jackb
Redeemer
Redeemer

Ale ty kritizujes neobjetivne. Ci uradujuceho prezidenta, alebo aj president-elect.

Niekto urobi omalovanku, o ktorej nevie - kult osobnosti. Na profile ma fotku, ci video, ktore nemuseli vzniknut ako sucast planu. Fotograf mohol dostat echo o tom com chysta. Napis chlapec10, on predsa pre media foti(l), ze ako sa to robi.

Na vzdelanu osobu mas skraty ako ludia okolo bludwebov. To sme videli aj pri uradujucom prezidentovi, ked ho bez dokazov oznacujes za sefa pozemkovej mafie. Pritom vyrok sudu je, ze on je tiez poskoden.
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Kedze nejaky aktivista vymazal moju odpoved, musim to sem napisat znova (dufam, ze tentokrat zachova slobodu slova a pravo na nazor a informacie):
Historia sa opakuje, s ludmi vo verejnych funkciach ako napr. tato dosadena buduca prezidentka atd. je pravdepodobne, ze znovu pojdeme s nimi na Rusov, slovanov a ich krajiny pouziju proti slovanom, kto sa bude zdrahat, bude oznaceny za antisystem a zleho nacionalistu. Podobnost cisto nahodna:

Guy Verhofstadt demands more power be transferred to the EU

Anschlus Rakuska

"Americania" su s koloniou spokojni a karhaju susedne krajiny:
WASHINGTON – Vzostup Zuzany Čaputovej na Slovensku je vnímaný ako pokarhanie konzervatívneho nacionalizmu pretvárajúceho väčších susedov Slovenska, napísal americký denník The Wall Street Journal (WSJ).
víťazstvo Zuzany Čaputovej v prezidentských voľbách je vnímané ako výrazný, možno až ojedinelý politický posun v strednej a východnej Európe
V Poľsku, Česku i Maďarsku si zachovávajú prevahu nacionalistické strany. Dokonca i na Slovensku podporilo v prvom kole prezidentských volieb 25 percent voličov proruských kandidátov.
"Hoci má obmedzenú rolu, Čaputová bude mať právo vymenovať deviatich sudcov 14-členného ústavného súdu. Bude tiež vrchnou veliteľkou krajiny, keď bude Slovensko rokovať o obrannej dohode so Spojenými štátmi, ktorú sa jej vláda, podobne ako maďarská, zdráhala podpísať," uviedol na záver Hinshaw.
https://www.topky.sk/cl/1003025/1783463/
prorusky kanditat - ten co netrci USA zo zadku pozn.prekl.
USA nemaju spojencov, maju len svoje zaujmy. Predali Saddamovi Hussainovi chemicke zbrane a tak, aby ich mohol pouzit proti Kurdom a Iranu. Ked prisiel cas, Irak obvinili z pouzitia chemickych zbrani (a vykonstruovali teorie o zbraniach hromadneho nicenia), ktore tam predtym sami predali, rozbombardovali ho a kompletne ovladli. Toto je ich prava tvar, bez ohladu na babku v prezidentskom palaci
Prílohy
get.jpeg
jackb
Redeemer
Redeemer

Prezidentské voľby 2019

Za toto uz hadam dostanes aj permaban.
Admin ci mod ti zmazali post, lebo je mimo temu alebo porusuje pravidla. Tymto si za nasledny trest mozes sam. Nezabudni plakat o umlciavani.

No predtym napis, ako pojde Caputova na Moskvu, ked vyslanie OS SR schvaluje Narodna rada. Jej predseda predlzuje pritomnost Rusov na Slovensku a lieta do Moskvy ako na klavir. O rok snad budu v koalicii aj fasisti, ktori vyvesili na Urad BBSK standardu prezidenta RF.
Takze ako ziska Caputova podporu poslancov, aby sla na Moskvu?

Ale paci sa mi, ze priznavas, ze tie chemicke ZHO v Iraku boli a vojna bola legitimna. Je to velky posun v mysleni. Blahozelam.
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

je to presne k teme prezidentskych volieb, ban by si mal dostat ty za vecne spamy a otravovanie

// na pobavenie - Kiska pred par dnami vztycil na hrade vlajku NATO

Na krok Prezidenského paláca reagoval na sociálnej sieti poslanec NR SR Ľuboš Blaha. “Pred palácom prezidenta práve vztýčili zástavu NATO. Na to existuje jediný výraz – vlastizrada,” uviedol. “Kiska týmto potvrdil, že je obyčajný americký agent. Toto je už vážne za čiarou. Zošalel?” opýtal sa Blaha.
jackb
Redeemer
Redeemer

Nie je, vzhladom na to ze prve video je o EU a druhe dokonca o roku 1938. Takze tu robis off topic a tym porusujes pravidla. Rovnako si spamom pre Harabina robil kampan na sukromnom hojkovom fore. Na inych platformach by ti zmazal ucet.

Odpovedaj ale na otazku: ako povedie Caputova Slovakov na Moskvu?!

OS SR su sucast NATO, preto je namieste jeho vlajka, ktora je stale napriklad pred MO SR alebo kazdymi aktivnymi kasarnami. Slovnesko ale nie je kolonia Ruska, aby pouzivalo standardu jeho prezidenta.

Ujastnit: palac ci hrad. Hrad spravuje Danko. Tomu to Rusi nedovolia. A tym, ze bolo 15. vyrocie vstupu do NATO, bolo na mieste, aby najvyssi velitel jednej z jeho armad nechal vlajku vyvesit. Zblaznili sa admini sudruha Blahu.

A ani osoby, ktore sa hlasia ku krestanstvu a vlastnectvu nebudu v poriadku ked zdielaju marxistu, ktory pred 3 rokmi slubil, ze prevychova Kotlebu. Treba sa drzat toho lore - ked polujem na imaginarnych neomarxistov, nebudem zdielat obsah od marxistu skutocneho...

\\ozaj mazanie: najviac odpovedi a reakcii na slovenskom FB mazu prave admini Blahu. takze ked to schvalujes u neho, nemoze ti to vadit ani tu. a to najpodstatnejsie: sloboda slova neznamena, ze my musime citat a pozerat na vsetky hluposti co sem nazdielas. sloboda sloba je, ze my ti mozeme povedat co si o tebe myslime a poslat ta so svojimi bludwebmi kam chceme. (citim sa ako Lesko v Sedmicke, lebo som prave prepisal meme)
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

hughito napísal::lol: Z FB. Kult naberá riadne obrátky, toto asi bude dokonca väčšie ako Kiska.
tiez mi to prislo hlupe, lebo tie neskutocne oslavne komentare v najvacsich dennikoch su priserne(ako keby nechapali, ze niekedy je menej viac a skodi to). ale tak ma napadlo, ze sa na to spytam samotneho fotografa. napisal mi, ze sa pri jej odchode dozvedel, ze sa tam zastavi, tak tam isiel a pockal si na nu z vlastnej iniciativy. co mu teda celkom verim.
hughito
Redeemer
Redeemer

Byť ňou - a ak to teda myslí vážne a úprimne - by som sa zasadil, aby sa tento kult trošku utlmil, resp. teda zarazil kým je čas. Už nie je kampaň, funkciu má, zostáva práca. Sme všetci zvedaví.

Mne sa skrátka bridia tieto kulty politických osobností, nech to je už ktokoľvek. A ľudia majú tendenciu im podliehať, a to bez ohľadu na politickú orientáciu. Potom je to však také vtipné, keď si niekto robí srandu z "voccovstva" u kotlieb, ale zároveň, hoci troška sofistikovanejšie, vedome či nevedome preberá a akceptuje rovnaké/podobné mechanizmy u svojho favorita (vodcu).
napisal mi, ze sa pri jej odchode dozvedel, ze sa tam zastavi, tak tam isiel a pockal si na nu z vlastnej iniciativy. co mu teda celkom verim.
Samozrejme, nie som tříoká vrána, môžeme len špekulovať. Môže to byť naozaj aj takáto "náhoda," ale keby to bol opak, asi by ti to nenapísal, že? :)

tehla: Ja nie som žiadny fanúšik NATO, ale veď bolo výročie vstupu, tak sa vyvesila vlajka (a my predsa sme v NATO). To sú naozaj tvoje kognitívne schopnosti také plytké, že na "toto" naletíš? Blaha to robí účelovo, vie, že časť ľudí na takéto veci "berie."

Keď si sa po rokoch vrátil sem na hojko a začal si písať do témy o druhej svetovej, celkom s podivom (pozitívnym) som sledoval, ako si sa "zmenil." Kriticky si vnímal nacistické interpretácie udalostí, čo je fajn. Potom si začal písať do ostatných tém a zistilo sa, že sa nič nezmenilo. A to, čo tu predvádzaš teraz v rámci volieb... to je ako vývoj na Blahovom FB. Každým dňom horšie a horšie.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Tak Čaputová nám za tých pár hodín po voľbách spravila lepšie meno ako hocijaký iný politik za posledných pár mesiacov. Otázka je nakoľko je takýto obraz liberálneho slovenska presný, keď sú slováci schopní zvoliť otvorene pro-západnú prezidentku a zároveň zrušiť ratifikáciu dohovoru o predchádzaní násiliu na ženách. Ale takéto schizofrenia začína byť pre slovensko už symptomticka, viď. zahraničná politika.
Tu pozitívnu coverage v zahranicnych médiách môže mat za dosledok aj fskt ze je to jednoducho dobrý bulvárny príbeh s happy endingom - rozvedená matka, environmentálna a protikorupcná aktivistka. Ešte taký menší postreh, väčšina médií spomína fakt že je rozvedená, zaujímalo by ma či by to spomínali aj pri mužských kandidátoch.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

DEVZYO1G napísal:...väčšina médií spomína fakt že je rozvedená, zaujímalo by ma či by to spomínali aj pri mužských kandidátoch.
Nie, lebo tí sa kurv**** aj keď sú stále ženatí, viď. Glváč, Fico...
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

hughito napísal::lol: Z FB. Kult naberá riadne obrátky, toto asi bude dokonca väčšie ako Kiska.

V tichosti jen s (profi) fotografem is the new "Muž proti muži. Jen já, ty a moji zbrojnoši."
Teraz ta mozno aj klepne, ked zistis, ze existuje z toho aj video :P Odporucam dopozerat do uplneho konca :D
https://www.facebook.com/projektn.sk/vi ... 297777364/

Mna skor zarazilo, ze tam prisli autom - zo Starej trznice, kde mala volebny stat je to max 200 metrov.

//
beardie napísal:Hovorila predsa, že sa tam stavila cestou domov
Ok, toto som nezachytil...
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Fakt, že sa riešia takéto banality ma dosť teší. Znamená to len jedno, nájsť vecnú kritiku voči jej osobe je ťažké.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Hovorila predsa, že sa tam stavila cestou domov
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Prezident je najma reprezentativna funkcia. Nerozumiem preco ludi prekvapuje, ked potom robi reprezentativne gesta. Pozrite sa na prezidentov inych krajin, kde vsade kladu vence, zapaluju sviecky chytaju sa za ruky a podobne. Za toto kritizovat Caputovu je uz len zlostna snaha najst aspon cosi na nu. Iba naplna podstatu svojej funkcie.
Napísať odpoveď