Prezidentské voľby 2019

Diskusie na politické témy...

Koho by ste volili v druhom kole prezidentských volieb, ktoré sa bude konať 30.3.2019?

Zuzana Čaputová
54
89%
Maroš Šefčovič
7
11%

Celkom hlasov: 61

harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Prezidentské voľby 2019

Príspevok od používateľa harrison314 »

Pekne reakcie antisisytemovych volicov na volby https://dennikn.sk/blog/1429161/povoleb ... a-extremu/, zelam im stastnu cestu do Ruska.
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

No ... asi takto hughito - ty si kto, aby si ma hodnotil? Viacmenej tu uz ani nepisem koli momentalnym skalnym prispievatelom, ktori sa tesia, ako nam nova prezidentka urobila dobre meno, lebo ju chvalia napr. novinari vrahov z Wallstreet-u, ti su odsudeni na zanik, je to pre zdravu zlozku naroda, ktore to tu cita, vy sa kludne bavte medzi sebou, nemusite reagovat. tento priestor vyuzivam ako medium na prezentovanie nazorov - viem, ze to tu cita dost ludi, kedze mainstream ovladli korpo-splasky (a treba dodat, ze to dopustila aj vlada, ktoru chcu odstavit).
Nejake infantilne snahy o hodnotenie ci uz priamo na fore alebo v "karme" mi pripadaju skor usmevne. Ber to tak, ze kazdy ma svoj nazor na verejne dianie a nemusi sa prave zhodovat s tym tvojim, aj ked sa ti to moze zdat prekvapujuce.

Ohladom Kisku, nech si pred tou vlajkou hoci aj denne salutuje, je to komicke v kontexte jeho servilnosti americkeho toaletneho papiera a prototypu lokaja USA, ziaden prezident ju tam nevyvesil a hlavne sme si tesne predtym pripominali 20.-te vyrocie bombardovania Juhoslavie NATO-m. NATO by bolo respektovania hodne, keby sa oslobodilo od USA nadvlady, prestalo byt sluzkou ich mocenskych zaujmov a teroristickou organizaciou - bolo to, co ma byt - obrannym paktom, prestalo by stvat do vojny s Rusmi a sluzit novodobemu kolonializmu. Momentalne sa da v nimat nie ako spolupraca v obrane, ale ako blok proti strednej a vychodnej Europe a Slovanom vseobecne

Netreba si robit iluzie o com je sucastna politika globalistov - invazii negramotnych Africanov do EU, zvratenej liberalnej ideologie zameranej na obyvatelstvo inych kultur a farieb pleti, odstranenie rodiny v tradicnom zmysle slova, znicenie roznorodosti EU, jej tradicii vratane tych nabozenskych a huckani proti Rusom, pitbullov maju na Slovensku dost. A tento Kiska sa zasadzuje este aj o zakladne na Sliaci a v Kuchyni, ktore ohrozia Zvolen, BB, ale aj Zahorie - teda aj Bratislavu (v prezidentskych volbach sme sa prekvapivo dozvedeli, ze okolo 60 percent bratislavcanov je za Washington a Sorosa a trpia iracionalnou nenavistou voci samostatnemu Slovensku) ... No zrejme dostanu to, co chcu, ostava nadej, ze narodne sily Europy to vybojuju aj za nas a pohnu byrokratickou masineriou Bruselu, odmietnu autogenocidu. Ak sa to nestane, uzemie Slovenska prejde do spravy americanom a velkokapitalu aj s tym, co tu este ostalo - t.j. vodne zdroje, poda. No a potom zakladne a konecna stanica

Mimochodom ani Rakusko, ani Svajciarsko atd. v NATO nie su a maju svaty pokoj, nikto na nich neutoci ani zvonka, ani zvnutra ...
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Rakusko aj Svajciarsko ale maju a mali trochu iny vplyv - financny a diplomaticky - ktory im moznost vyhlasit neutralitu zabezpecil. Aj ekonomicky si mozu istu formu izulaciu dovolit. My ako chudobna exportna ekonomika bez realneho politickeho vplyvu takuto moznost nemame.

Inak tieto halucinacie o USA... USA maju cele Slovensko celkom na salame. Uz dlhodobo sa USA o Europu zaujimaju coraz menej a menej. Pre nich je zaujimava JV Azia a Blizky Vychod (a aj tam sa uz mozno v buducnosti budu angazovat menej). Ved napokon sa v USA zacinaju ozyvat aj hlasy, ktore cely projekt NATO spochybnuju. Pri takomto vyvoji tu strasit nejakymi americkymi invaziami len hovori o uplnej neznalosti americkej zahranicnej politiky.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

tehla napísal:v prezidentskych volbach sme sa prekvapivo dozvedeli, ze okolo 60 percent bratislavcanov je za Washington a Sorosa a trpia iracionalnou nenavistou voci samostatnemu Slovensku
Na základe NE-O-VE-RE-NYCH informácií by Čaputová vyhrala aj bez hlasov Bratislavy.
V okrese Dunajská Streda kde 75% obyvateľov sú maďarskej narodnosti ziskala Čaputová až 84% hlasov. Čiže aj slovenski maďari, na ktorých ma určitý dosah obrovská anti-soroš masáž z Orbanovej dieľne, chcú na slovensku Soroša.

Ak to s tým redukovaním celých volieb na akési referendum o Sorosovi myslíš vážne, tak buď nie si mentálne v poriadku alebo ti uniklo tak posledných 10 rokov politického diania na slovensku, s dôrazom na posledný rok.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Ci nahodou tehla neni blaha, lebo trepe tie iste nezmysli. Aj o tej vlajke Nato na prezidentskom palaci. Vsak bolo vyrocie vstupu SLovenska do Nato. Aj blahov kolega Pellegriny to pisal na svojom fb v ten isty den.

Stale nechapem preco sa tak akoze boja usa, ked rusku robi ovela horsie veci v celej eu.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ak by Rakusko neprijalo Vyhlasenie neutrality ako ustavny zakon, tak jeho okupacia Sovietskym zvazom by v roku 1955 neskoncila... preto na ukoncenie genocidy v Juhoslavii museli lietat cez Slovensko a neslo to cez Rakusko...
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

tehla
1/v com konkretne bol Kiska tak extremne servilny k Usa?
2/Rakusko aj Svajciarsko su vo vynimocnej situacii to Rakusko uz jackb vysvetlil. Rakusku bolo politicky zakazane spojit s Nemeckom v akomkolvek vonjenskom zoskupeni, preto nemoze byt v Nato.
Svaciarsko bolo historicky odjakziva nezavisle a naviac je z polovice velmi hornate, preto je mimoriadne vyhodne pre obrancov a problematicke pre pripadneho utocnika.
apropo, prave preto ze Svajc.nie je v ziadnej voj aliancii, tak musi mat pomerne silnu armadu ktora je z nasho pohladu astronomicky draha a SVK by si nieco podobne nemohlo dovolit ani v tych najdivokejsich snoch.. k to tym "snom o neutralite."
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

eMPiko napísal:Prezident je najma reprezentativna funkcia. Nerozumiem preco ludi prekvapuje, ked potom robi reprezentativne gesta. Pozrite sa na prezidentov inych krajin, kde vsade kladu vence, zapaluju sviecky chytaju sa za ruky a podobne. Za toto kritizovat Caputovu je uz len zlostna snaha najst aspon cosi na nu. Iba naplna podstatu svojej funkcie.
Však ale nech to nie je falošné. :D Vyznelo to tak, ako by pešo išla cez SNP a vzdala hold zavraždeným fajn. Ale zrazu fotograf a potom sa dozvieme, že ju tam doteperí auto, behá tam x fotografov a cvaká... ale tak v tichosti. ;)
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

hugo..ale už zasa otáčaš pravdu a ideš robiť z jednej veci senzáciu ..sama povedala, že sa tam zastavila po ceste domov, tak je asi logické, že domov išla autom a nie cez kanalizačnú sieť Bratislavy. Či zas aby to bolo pre huga košer, tak mala ísť na pešo tam, potom sa pešo vrátiť a tak ísť autom domov.

A čo sa týka "v tichosti" ...osoby verejného záujmu, dokážu veľmi málo vecí robiť v tichosti a ešte ona, keď bola stredobodom daného večera. Netreba veci preháňať ani z jednej ani z druhej strany. (nezabudni na svoju infantilnú poznámku o svedkoch čaputových) Občas si na nerozoznanie od tehlu a jemu podobných.
hughito
Redeemer
Redeemer

Ja z toho senzáciu nerobím, iba poukazuje na umelosť týchto "veľkých gest," z ktorých podaktorí doslova tečú. ;) Ale považujem za príznačné, že vám všetkým Sulíkovcom, Kiskovcom a Čaputovcom vadí, keď sa niečo vytiahne - hoc aj malichernosť, - ale pokiaľ ide o tých zlých, tak vám nevadí dennodenne riešiť úplne všetko, každý prd vo vetre.

Čo sa Čaputovej týka, som zvedavý v prvom rade na jej zahraničnú politiku a aktivity v tomto smere.

tehla: Nemaj strach, nemám potrebu ťa tu kontinuálne hodnotiť, až taký zaujímavý nie si. Len mi to tak udrelo do očí, že chvíľu sa zdalo, že si precitol a potom znova tie staré známe sračky.

__

Ešte analýza k "parazitujúcim výstupom." Pôjde o súboj kultov. Žranie sa navzájom bude prebiehať v plnom prúde. ;) Sranda, že niečo pod. začína aj v SMERe. Čaká nás pestré politické obdobie.

https://www.postoj.sk/42105/ako-kiska-u ... zX-k7BiHZo
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

Zuzanka poslúchaj nadriadených a choď dole z pódia
https://www.facebook.com/matovicovcirku ... 711917231/
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

:slap: preto dnes Stefunko odstupil ako predseda strany, ktorej bola podpredsednickou a vsetci to ich divadlo odsudili aj tak. ale NPC si neskontroluje skutocnost, je plateny od zdielania videi a pouzitia klucovych slov. to mozem sledovat nie len na FB, ale aj tu.

kali - viac aktivnych lokajov ma ale Ruska Federacia. staci sa pozriet aj tu: "preco je zle, ze Caputova si dovolila vyhrat? "bla bla bla proti Rusku. blabla rusofobia... bla bla ohrzenie Ruska"
a pritom Rusi okrem Srbov nikdy nepomohli ziadnym Slovanom nepomohli v medzinarodnej vojne ci vo vlastecneckom zapase. prave naopak, pomahaju vrazdit inych Slavanov vo vojnach, ktore vyvolavaju. ale ked si chce dat niekto prederavit hlavu v mene monarchu trpaslicieho vzrastu z moskovskeho hradu, tak prosim. len nech do toho netaha celu krajinu.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

eMPiko napísal:Inak tieto halucinacie o USA... USA maju cele Slovensko celkom na salame
Možno preto, že tu maju dosť lokajov a užitočnych "slušnych" idiotov... Imperia vždy nejakým spôsobom dohliadali na svoje kolonie a USA neni vinimkou...

//autoeditácia príspevku (02 Apr 2019, 11:56)
preto dnes Stefunko odstupil ako predseda strany
Škoda to už potom tento meme je neaktualny. Nevadi možte si tam miesto neho pridať Trubana alebo vašu prezidentku :D
Prílohy
56706246_2621417037887575_1106379821648183296_n.png
hughito
Redeemer
Redeemer

Pekne trápne. ;)
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

3 dni po volbach a novy spolubyvajuci na byte je homosexual, ktory ma priatela zo Svedska! tehla s harabinom mali pravdu!!! :shock: :shock: :shock:
dufam, ze mi teraz nezacnu znasilnovat frajerku :cry:
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Zo Švédska? To určite v kufri doniesol minimálne dvoch migrantov so sebou!!
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

konyk87 napísal:3 dni po volbach a novy spolubyvajuci na byte je homosexual, ktory ma priatela zo Svedska! tehla s harabinom mali pravdu!!! :shock: :shock: :shock:
dufam, ze mi teraz nezacnu znasilnovat frajerku :cry:
preco frajerku? ja by som sa o teba bal teraz.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

mirak2 napísal: preco frajerku? ja by som sa o teba bal teraz.
Frajerku asi pre to, lebo homosexuali ohrozuju tradicnu rodinu.
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

DEVZYO1G napísal:Zo Švédska? To určite v kufri doniesol minimálne dvoch migrantov so sebou!!
Podla neoverenych informacii planuje prist raz za mesiac na navstevu, takze ich urcite bude vozit pravidelne a o chvilu ich budu plne elektricky!
mirak2 napísal:preco frajerku? ja by som sa o teba bal teraz.
To musi povedat tehla - on tvrdil nieco v zmysle, ze ked sa Caputova stane prezidentkou, tak homosexualni migranti nam budu znasilnovat zeny a kradnut deti.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Ale on myslel tých migrantov z Afriky a nie zo Švédska, veď Švédi sú prastará árijská rasa s pôvodne slavianskými koreňmi. :smt059
Napísať odpoveď