Zvuk vo filmoch
Zvuk vo filmoch
Ahojte, mám pocit že sa to tu už niekde riešilo avšak nemôžem to najst. Ide o to že keď pozerám film tak hlasne scény sú už moc nahlas, a dialógove scény sú až moc potichu. Viem že sa to dá nejak nastaviť v PC aby boli všetky zvuky rovnomerne. Poradí mi niekto kde to nájdem? Ďakujem
Re: Zvuk vo filmoch
Nie je to nahodou s dabingom?
Nie nie, robí to vždy a pri každom filme keď to pozerám cez notebook. Len to potrebujem vypnúť.
Prepni z priestorového zvuku na stereo
Kde sa ti prepína?
-
mirak2
Hardcore addict
bud v aplikacii, cez ktoru pozeras filmy alebo priamo vo Windowsoch
Nenašiel som to tam a ani tam
Mal by si zacat tym, ze napises aky mas operacny system, verziu, jazyk a rovnako aky prehravac pouzivas.
Nemyslim si, ze by mal Windows nastavene 5.1, ak su zapojene len stereo reproduktory a to nastavenie na stereo nemusi pomoct.
Odporucam v prehravaci nastavit stereo, ak mas 2 alebo 2.1 reproduktory (ak mas 5.1, nastav 5.1) a zaroven normalizer, napr. PotPlayer to ma v nastaveniach > audio > normalizer, ine dobre prehravace to tiez budu mat niekde pod audio, ak to tvoj prehravac nema, vyskusaj iny.
Nemyslim si, ze by mal Windows nastavene 5.1, ak su zapojene len stereo reproduktory a to nastavenie na stereo nemusi pomoct.
Odporucam v prehravaci nastavit stereo, ak mas 2 alebo 2.1 reproduktory (ak mas 5.1, nastav 5.1) a zaroven normalizer, napr. PotPlayer to ma v nastaveniach > audio > normalizer, ine dobre prehravace to tiez budu mat niekde pod audio, ak to tvoj prehravac nema, vyskusaj iny.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Zapni si vyrovnanie hlasitosti
Tiež som to riešil. Napr hudba bola vo filme veľmi nahlas a dialógy potichu. Vieš si to zaškrtnúť v prehrávači, alebo v nastaveniach zvukovky. Osobne to mám zapnuté aj na TV 
Vedel by si mi prosím napísať kde to nájdem v nastaveniach?
precitaj si znova prispevok od Dreamera.